Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Reading - Derby


Spela!
Datum: Fredag 2018-08-03 21:00
Land: England
Liga: Championship
Spel: Derby -0.25 mål
Odds: 2.01
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Derby spelade till sig en kvalplats i fjol, men det räckte dessvärre inte hela vägen fram till Premier League. Nytt försök görs 18/19 – med Lampard vid rodret!

Derby County slutade på en fin sjätte plats i tabellen i fjol – mycket tack vare deras förmåga till att plocka poäng på resande fot. Faktum är att Derby var det laget under fjolårets säsong som förlorade minst matcher på bortaplan, blott fem stycken. Det, i kombination med deras mycket jämna formkurva under hela säsongen, ledde slutligen hela vägen fram till ett playoff.

Väl framme i playoffet började det riktigt bra för Derby. Laget ställdes mot förhandsfavoriten Fulham, och besegrade motståndet med trygga 1-0 på hemmaplan. Dock lyckades Fulham vinna med 2-0 i returmötet, och urtåget var ett faktum för Derbys del. Den här säsongen hoppas man först och främst kunna undvika playoffet, och istället plocka direktplatsen till Premier League. Men precis som alla säkerligen är väl medvetna om, så är Championship-säsongen oerhört lång – och tuff – och mycket kan i sin tur hända!

På förhand ser dock Derby mycket intressanta ut. Precis som vi nämner i ingressen har klubben gjort klart med Frank Lampard, den tidigare Chelsea-kaptenen. Och det är onekligen en man som bidrar med erfarenhet, och förhoppningsvis ett gott coachande.

Det vi har kunnat läsa till oss kring Frank Lampard, efter att ha tagit del av artiklar, samt Derbys träningsmatcher, är hans arbete med att implementera en ny anfallsfotboll i laget – som i sin tur är betydligt mer offensivt präglad än under fjolårets säsong. Det har åtminstone sett väldigt bra ut i träningsmatcherna så här långt. Engelsmannen har dessutom fått till riktigt bra nyförvärv, bland annat Mason Mount från Vitesse – och sett till truppen, så är Derby ett av Championships bästa lag, helt klart.

Derby kan gå hela vägen!

Spelbolaget Unibet rankar Derby som det fjärde starkaste laget i Championship. Det säger en del om hur bra Derby har gjort det i sommar, samt det faktum att man fått in Frank Lampard. Vi är därför inne på att detta blir ett bra år för Derby – och viktigast är nog ändå att vinna premiären på fredag! Då kan det gå undan.

Var står då Reading inför premiären? Reading slutade som bekant på en 20:e plats i tabellen under fjolårets säsong. Och enligt rapporter, så har det inte hänt allt för mycket med truppen i sommar. De flesta konstaterar istället att Readings coach förfogar över ett sämre spelarmaterial den här säsongen, och med tanke på hur det såg ut i fjol, så säger känslan att Reading kan få det tufft säsongen 18/19.

Ytterligare en faktor som oroar i Reading-lägret är det faktum att John O’Shea och Paul McShane kommer att få förtroendet från start. Laget släppte in hela 70 mål under fjolårets säsong, men trots detta så har alltså inte Reading förstärkt mittbackspositionerna – utan snarare tvärtom!

Det kommer att bli intressant att följa Readings resa den här säsongen. Det återstår som sagt att se hur det går. Men på fredagen tror vi Derby ska ha väldigt goda chanser till att besegra hemmalaget. Därför väljer vi att syna Derby (-0,25 asian handicap) – halvförlust på spelet vid ett oavgjort resultat – till mycket fina 2,01 x insatsen! Oddset finner ni hos speljätten Bet365! Stort lycka till vid rygg.

Odds 2.01 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se