Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Valencia - Barcelona


Spela!
Datum: Söndag 2017-11-26 20:45
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Valencia DNB
Odds: 3.30
Bolag: betfair

Rekarens Spelmotivering

Valencia har varit urstarka under inledningen på den här säsongen – och det ska onekligen bli intressant att se om de kan fälla Barcelona på söndagen.

Valencia är äntligen tillbaka i finrummet och det är säkerligen många som är överens om att det är kul för den spanska fotbollen. Efter flera turbulenta år, har man alltså äntligen hittat tillbaka. Vi hittar de på en fin andra plats i tabellen, fyra poäng bakom Barcelona – och sex poäng före Real Madrid och Atletico Madrid. Det hör inte till vanligheterna att Real Madrid placerar sig så långt bakom en andra plats.

Efter 12 spelade omgångar har Valencia ännu inte förlorat en kamp. Man är dessutom uppe i åtta raka segrar, och alltså enbart tappat poäng vid tre tillfällen. Man kommer med andra ord starka till mötet mot Barcelona på söndagen – och här kan det mycket väl bli poängtapp för Barcelonas del.

Valencias stora fördel i år är onekligen det faktum att man inte spelar ute i Europa. Inför varje ligamatch har man i princip en utvilad trupp, och har på så vis undvikit skador och trötta ben. Som bekant har det spelats Champions League-fotboll i veckan, där Barcelona ställdes mot Juventus på bortaplan. 90 tuffa minuter i benen med andra ord, i en match Messi dessutom inledde på bänken. Det krävs bevisligen rotation – och det är ett problem Valencia helt slipper.

Det går dock inte komma bort från det faktum att Barcelona i skrivande stund är världens formstarkaste gäng. Man har enbart noterats för tre poäng i år (ligaspel & CL) inräknat. I ligaspelet har man vunnit elva av tolv matcher och har samtidigt sjuka 33-4 i målskillnad. Söndagens möte har därför alla förutsättningar till att bli en riktig toppfight.

Vi väljer sida:

Valencia har enbart släppt in två mål på Mestalla, och vunnit fem av sex matcher. Man har även ett fint målsnitt här, då man nästan snittar tre baljor/match. Vi är därför helt övertygade om att man kan störa Barcelona på söndagen.

De första minuterna lär bli helt avgörande för vilket utfall vi får i matchen. Vi är inne på att Valencia behöver – under de första 5-10 minuterna – sätta press på Barcelona – visa att man är orädda för deras form och lag. Det gäller därför för succécoachen Marcelino att ta sig an den här uppgiften på rätt sätt. Att inleda mötet avvaktande vore som att skjuta sig själva i foten.

Vi är dock inne på att Marcelino spelar sina kort rätt på söndagen. Man har ett enormt självförtroende, och det finns mycket kvalité hos grabbarna på planen. Vi väljer därför hemmalagets sida, och testar det något högre oddset här.

Valencia (dnb) klickas in hos spelbolaget Betfair till fina 3,30 x degen. För den modige finns den raka ettan till 4,30 x slanten. Nu håller vi tummarna för att Barcelona noteras för sin första förlust säsongen 17/18. Mycket talar åtminstone för att den mycket väl kan komma här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se