Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tottenham - Dortmund


Spela!
Datum: Onsdag 2017-09-13 20:45
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 1 & BLGM
Odds: 4.00
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Onsdagens höjdpunkt! Tyska Dortmund gästar Tottenham i en superviktig kamp. Vilket lag spänner musklerna?

Vilken match vi bjuds på! Tottenham verkar ha hittat rätt för den här säsongen, och som vanligt så börjar Kane kliva fram som målskytt i september månad. Eriksen spelar dessutom på sin allra högsta nivå och efter Tottenhams match mot Everton, är man extra förväntansfull inför onsdagens möte mot Dortmund.

Det är inte en hemlighet att Tottenham haft stora problem ute i Europa. Man har inte alls lyckats i Champions League tidigare. Förra året lottades man in i samma grupp som Monaco, Leverkusen och CSKA Moskva, men lyckades trots den relativt enkla lottningen – inte ta sig vidare till en åttondelsfinal. Istället blev det tredje platsen och Europa League. Väl i slutspelet där, åkte man ut direkt mot belgiska Gent.

Det uttåget kom väldigt överraskande för de flesta. Tottenham presterade oerhört bra i ligaspelet men lyckades alltså inte kombinera det med Europa-spel. Den här säsongen tror vi på ett annorlunda Tottenham. Man har alla förutsättningar för att lyckas i CL 17/18, ett starkt år i bagaget, bra bredd och spelare som är världsklass rakt igenom. Samtidigt har man ännu ett år på nacken tillsammans som lag – och det väger tungt.

Vi tror den här matchen kan visa sig ha allt. Dortmund toppar i skrivande stund Bundesliga 1 efter en bra start på säsongen. Man har spelat en fartfylld fotboll under inledningen, precis som tidigare säsonger och även om Dembele lämnat klubben – så finns det ett hopp och en tro inom klubben och bland fansen om att detta spelåret kan bli riktigt bra.

Fartfyllt?

Tottenham har vuxit sig starkare och starkare för varje säsong som gått sedan några år tillbaka. Inför säsongen 17/18 nämndes man som heta kandidater till att vinna ligaguldet. Det är givetvis en bekräftelse Tottenham inte fått på väldigt lång tid. Med all rätt tycker vi. Når spelare som Kane, Eriksen och Dele Alli sin högsta nivå i den här kampen, så talar mycket för att man löser en trepoängare här på Wembley. Nyckeln är att man spelar med samma stora självförtroende som i ligaspelet. Lyckas man kombinera dessa faktorer, så lär Dortmund få det tufft här under onsdagskvällen. Vi är därför inne på att ta hemmalagets sida.

Dock ska man aldrig räkna ut Dortmund, speciellt när det vankas Champions League. Förra året plockade man första platsen i gruppspelet, före självaste Real Madrid. Det finns fortsatt samma kvalité i det laget och Tottenham lär behöva vara extra fokuserade i försvaret när Aubameyang kommer löpandes.

Den här matchen har egentligen alla förutsättningar för att bli en riktigt trevlig batalj. Två offensivt spelskickliga lag, med stort självförtroende och en vilja att bevisa att man på riktigt ska vara med och utmana om guldet. Tottenhams hemmaplansfördel väger tungt, man presterade på en oerhört hög nivå här under hela förra säsongen. Vi klickar därför in Tottenham som vinnare + att båda lagen lyckas göra mål i matchen till höga 4,00 x insatsen hos spelbolaget Bet365.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se