Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - Bayern München


Spela!
Datum: Lördag 2017-08-05 20:30
Land: Tyskland
Liga: Super Cup
Spel: Dortmund DNB
Odds: 2.18
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Vilken match! Tysklands två stora giganter gör upp om säsongens första titel – lyckas Dortmund sänka de regerande ligamästarna?

Favorit i repris! Förra året vid ungefär samma tidpunkt gjorde Dortmund och Bayern Munchen upp i finalen i den tyska supercupen! Ett år senare, har vi samma två lag i finalen och nu är det verkligen premiärkänslor i luften!

Bayern Munchen drog det längsta strået för ett år sedan och besegrade Dortmund komfortabelt med 2-0, efter mål av Vidal och Muller. Det här året tror vi på en betydligt jämnare match, Bayern Munchen har sett allt annat än bra ut under försäsongen och det kan sätta avtryck i en sådan här match.

Dortmund har plockat in tre nya spelare i Philipp (Freiburg), Toprak (Leverkusen) och Dahoud (Gladbach) inför säsongen 17/18 och det är tre intressanta lirare som har fina säsonger i bagaget i deras tidigare klubbar. Man har samtidigt lyckats behålla Reus, Dembele och Aubameyang och behålla mycket av kvalitén man hade under säsongen 16/17. Dortmund kan därför bli mycket intressanta att följa under den här säsongen och lyckas bara spelare hålla sig skadefria, så kan det mycket väl bli en fin resa i Champions League också.

Bayern Munchen har även de förstärkt inför säsongen och tagit in bland annat James (Real Madrid) och Tolisso från Lyon. Costa och Benatia har dock lämnat men det finns som sagt ett par tänkbara ersättare, och kvalitén i truppen har man alltså lyckats behålla. Dock har Bayern Munchen sett oerhört svaga ut under försäsongen, men det ska vi inte dra allt för stora slutsatser av. Det kan mycket väl vara så att Ancelotti redan känner att han har ett färdigt lag, och har därför inte behövt gå allt för mycket in för de här matcherna. Real Madrid är ett annat exempel på detta, som också stod för en riktigt svag försäsong.

Dortmund öppnar starkt?

Matchen kommer att spelas på Signal Iduna Park, Dortmunds hemmaarena, vilket givetvis är en stor fördel för Dortmund. Man har samtidigt fått in en ny tränare i Peter Bosz och i en intervju är han tydlig med att påpeka att man vill vinna matchen. Det kommer att dessutom vara slutsålt och det innebär att det kommer vara en fantastisk stämning. Läs hela intervjun med Dortmunds tränare här.

Känslan säger därför att Dortmund öppnar starkt i det här mötet. Precis som under tidigare säsonger kommer man att spela med ett högt presspel, och inledningsvis ska man kunna pressa Bayern Munchen. Vi har många gånger bevittnat Dortmund öppna starkt och att pressen avtar efter en halvtimmes spel, och har man lite tur kan man säkerligen stänka dit en tidig balja.

Därför har vi också tittat närmre på HT-marknaden, där vi hittat ett riktigt intressant spel. Hemmaplansfördelen väger tungt i en sådan här kamp, man har dessutom fått in en ny tränare och det brukar vanligtvis ge en direkt effekt. Vi tror därför på en stark öppning av Dortmund, och att de leder i halvtid känns på förhand mycket möjligt.

Vi klickar därför in Dortmund som vinnare av den första halvleken men försäkrar oss genom att spela dnb, insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. Detta spelet gäller enbart för den första halvleken. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Bet365 för att streama matchen gratis.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se