Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



GP i Polska Gorsow

Följ via RSS

15 Jun 2013 kl 12:28, bbrekarn

Gorsow Speedway GP, Polen

Nu var det återigen dags för ett GP, och denna gången går starten i Polska Gorsow. Det är ett mycket ovisst GP vi har framför oss, med många frågetecken på både förarnas form och hälsa. Jag har försökt valt ut några förare som jag tror kommer sticka ut lite extra i kväll, och jag tänkte börja med att gå igenom dom.

Nils-Kristian Iversen är en av favoriterna i kväll. Han kör riktigt bra i den Polska ligan och vinner de flesta heaten oavsett motstånd. Att Gorsow är hans hemmaoval minskar ju inte oddsen på att han kommer göra ett bra GP direkt, att han sen innehar banrekordet just här är ytterligare ett bevis på att han åker fort i Gorsow. Jag har spelat Iversen som vinnare på lite olika bolag, och har fått odds mellan 6-9ggr pengarna. Tycker att allt över 6.00 är bra, med tanke på kvällens arena och hans fina form.

Krystof Kasprzak kör även han i Gorsow i polska ligan, och han tillsammans med Iversen är dom två stora poängplockarna i Gorsow, tillsammans med unge Zmarzlik. Kasperzak har efter en lite tveksam start i GP:t spottat upp sig flera snäpp och har faktiskt varit i final de senaste två GP-tävlingarna. Jag har svårt att se att han skall göra en plattmatch i kväll då han som sagt hittar runt här väldigt bra.

Bartosz Zmarzlik är kvällens wildcard, precis som förra året. Zmarzlik visade att han kan vara med och fajtas i GP:t när det körs på hans hemmabana, då han kom på pallen 2012. Han kanske inte är en vinnare i kväll, men han har definitivt chansen att ta sig till semi, och väl där kan allt hända. Det mest positiva med att han har fått wildcardet även i år, är att banan troligtvis kommer vara ganska likt preparerad som vid ligaspeedwayen, allt för att gynna hemmasonens framfart. Detta är ju så klart ett stort plus även för Iversen och Kasprzak, och just därför höjer jag ett varningens finger för alla 3 "hemmaförarna".

I övrigt då. Jo jag tror att Hampel kan göra en bra tävling. Han har jättefin form och det känns som det är dags för han att kliva upp på pallen igen. För drygt en månad sen var Hampel här på banan så hans Zielona Gora gästade Gorsow. Då plockade han (2,3,0,3,3,3) 14 poäng och spöade faktiskt både Iversen och Kasprzak i heat 15, vilket inte många har gjort här i år. Detta gör att jag letar spel på Hampel, och några av dom mest intressanta tycker jag är "Över 9 poäng". Bet365 betalar ut 2.10 på det spelet, och det tycker jag är bra. Visst, 9 poäng är mycket men det är inte så många som skall åka snabbare än Hampel i kväll, om allt stämmer för han. Man kan ju gardera upp med en lill-peng på "Exakt 9p" till 7.50 så minimerar man retlig förlust om han nu skulle stanna på 9 poäng. Det är en hög lina, absolut, men den känns ändå helt okey. När jag räknar hans poäng så har jag svårt att se att han får under 9, bör landa på 10-11p i grundomgången.

Svenskarna då. Det är ett litet frågetecken framför alla tre, även om Lindgren känns som den starkaste just nu. Men jag hittade ett spel på Bet365 som jag bara måste köra. Det är att Antonio Lindbäck skall ta över 3 poäng. Alltså han måste nå futtiga 4p på 5 heat. Det ska han bara klara. Han har även dragit fördelen av att få köra som nummer 1 idag. Det innebär att han kommer få lika lång tid mellan alla sina heat, och att han alltid får köra på nysladdad bana. Denna fördelen skall han ta till vara på och kliva över 3p med hyfsad marginal.

Mina spel blir alltså följande:

Vinnarspel på Iversen, dessutom småpengar på Zmarzlik, KK, Hampel och ett fantastiskt överodds på Lindbäck till 150-200ggr pengarna.

Antonio Lindbäck Över 3 poäng till 1.72. 2/5 units, Bet365

Jaroslaw Hampel över 9 poäng till 2.10. 1/5 units, Bet365

Antonio Lindbäck, vinnare heat 1. En chanspeng som ger 6ggr pengarna på Bet365. Nysladdad bana, första heatet. Fördel att stå på innern. Jättetufft motstånd men 6ggr är lite för högt.

Detta var lite av mina tankar inför kvällen, jag hoppas att ni tycker något spel är intressant eller att ni utifrån det jag nämnt ovan kan knopa ihop ett eget spel som ni tror på.

Mvh

Anders


Kommentera (1)

Cardiff GP

Följ via RSS

30 Maj 2013 kl 23:13, bbrekarn

Så var det dags för Cardiff GP. GP:t som alla vill titta på. Kanske inte för att det brukar vara det bästa rent tävlingsmässigt, utan för en kombination av en bra bana och en fantastiskt atmosfär.  

Jag tror mig har hittat några spel som känns bra inför lördagen, och vi går direkt på sak.

Andreas Jonsson VS Fredrik Lindgren @ 2.20 hos NB

Andreas Jonsson har det riktigt tufft just nu. Han är för tillfället inte den toppåkare som plockar 3:or på 3:or i serierna. Till denna säsongen ville han testa något nytt, för att ta det där extra lilla steget mot världsmästartiteln, och bytte därför motortrimmare. Det beslutet har i skrivandes stund inte fallit ut i Andreas smak om man säger så. Han har stora problem med att hitta rätt och enligt han själv kan det ta upp till två år att hitta rätt! 

Fredrik däremot ångar på. Han ligger i toppen på snittligan i England och gör en okay insats i Polen, även om man kan önska mer där. I Sverige har han en bra säsong, där han som lagkapten för Dackarna leder sitt lag framåt. Han är en stor del till att de senaste två förlusterna med Dackarna stannat inom "rimlig marginal". 

Freddie

Bilkälla: http://www.wolverhamptonwolves.co

Fredrik trivs i Cardiff. Förra året gick han till final, efter att han vann sitt semifinalheat på ett briljant sätt. Tyvärr satsade han på ytterbanan i finalen vilket i efterhand visade sig att det var ett felaktigt val och Fredrik fick nöja sig med en fjärdeplats. 2009 var han också i final, då slutade han på en andraplats efter "fantomen", alias Jason Crump.

Andreas däremot har aldrig lyckat speciellt bra i Cardiff. Förvisso tog han sig till semifinal 2011 men väl där var det tvärstopp.

Jag brukar inte släppa spel innan jag hört och läst om träningen, men inför detta GP ser mitt schema lite annorlunda ut. Jag kommer jobba hela helgen och har således inte tid att skriva en rek i morgon kväll. Av de spelen jag hittade är detta det med mest spelvärde. Unibet har samma H2H, men där står Lindgren i endast 1.70. 

Jag testar 3 units på Lindgren, vilket är bra då jag känner att det är minst 60/40 favör till Lindgren.


Ett vinnarspel:

Jag spelar alltid vinnarspel och hatar att spela på favoriterna. Jag brukar söka efter den föraren som har haft en uppåtgående trend eller som jag helt enkelt tror lite extra på.

Iversen
Bildkälla: www.speedwaygp.com

Jag har som indian inte kunnat missat Iversen fina form. Han flyger fram i ligorna och har gjort något riktigt stort i Polen. Han lyckades att plocka hela 21 poäng, vilket är absoluta MAX av vad en förare kan plocka, i en seriematch. Lägg där till att han var en av dom bidragande orsakerna till att Indianerna ganska komfortabelt vann bortamötet mot Dackarna med 39-51.

Jag väljer att lägga 0.5 units på Iversen, till höga 25.00ggr pengarna hos Unibet.

EDIT: Tyvärr har oddset sjunkit kraftigt under dagen och nu har svenska spel tillsammans med Bet365 den högsta linan på 13.00ggr pengarna. Jag tycker det är helt ok, med tanke på Iversens fina form. Att få 25.00 på den var ett lyckträff, som unibet rätta till snabbare än kvickt.

Min andra vinnarslant får gå till Hampel, som också han är i kalasform. Han presterar bra i ligorna runt om i Europa och spöade Holder på hans hemmabana i Motala inte mindre än 3/3 ggr.

Jag kommer säkert hitta lite fler spel, och som vanligt kan ni hitta dom på min twitter @bb_rekarn

 

Sköt om er,

/Anders  


Kommentera (2)

MITAS Czech Republic FIM Speedway GP

Följ via RSS

18 Maj 2013 kl 13:19, bbrekarn

Då var det dags för årets fjärde GP-tävling. Denna gång reser vi till Tjeckiska Prag, närmre bestämt Marketa Stadium. Vi brukar inte få se någon speciellt tät och spännande speedway här utan det brukar allt som oftast handla om start och första sväng. Jag satt och snabbspolade igenom förra årets GP-tävling och omkörningarna duggade inte tätt direkt. Det är svårt att hitta fäste längre ut i banan så dom flesta förarna ligger i idialspåret i 4 varv och hoppas på att föraren framför gör misstag.

Vad betyder detta för oss som letar efter spel då?

Jo, vi vill ha en startsnabb förare som är tuff in i första sväng och inte viker ner sig. En beskrivning som sitter klockrent på bl.a Nicki Pedersen. I kväll kommer Nicki köra sin första tävling efter kraschen på Ullevi för två veckor sedan, med ett special designat handledsskydd som förhoppningsvis stärker upp hans BRUTA handled. Jag tror att Nicki trots sin skada kommer köra bra i kväll, han får nämligen vara lite underdog för en gång skull och det tror jag passar honom. Dessutom såg han riktigt snabb ut på träningen i går, och förra året stod han som vinnare efter 23 heat, just här på denna arena.

Detta gör att mitt första spel blir:

Greg Hancock VS Nicki Pedersen +0.5 @ 2.00 hos NordicBet

Greg har även han varit skadad i några veckor och enligt uppgift har han fortfarande ont i nack-partiet. Dessutom såg han matt ut på träningen vilket inte är likt han. 

Tar vi den infon och adderar med vad jag skrivit ovan så tycker jag detta är ett bra spel. Vi kommer aldrig få detta oddset på Nicki igen. Övriga bolag ligger runt 1.60-1.70 på samma spel, men då utan handikapp. Om Nickis handled håller ikväll, ja då tror jag också att spelet håller.

Jag väljer att placera 2/5 units på detta spel. 

Nicki VS Greg

Nicki VS Greg. Vi hoppas att denna bilden är talande för kvällens spel.
Bildkälla: www.speedwaygp.com

 

 Matej Zagar, vinnare heat 1 @ 3.00 hos Ladbrokes.

Här tycker jag mig hittat ett riktigt överodds. Zagar är het nu. Såg snabb ut på träningen och har kört bra i veckan som varit. Han möter Iversen, Gollob och Dryml. Ett bra motstånd absolut, men i heat 1 är bana 1 (röd bana) så otroligt fördelaktig och den vinner mer än var tredje gång, alltså är detta ett riktigt bra spel. Förra året vann röd bana dom tre första heaten i tävlingen, vilket jag tror kan upprepas i kväll. Spelet finns hos andra bolag till 2.55-2.70 vilket också är spelbart. Allt över 2.50 här är bra. Jag brukar inte spela så hög insats på heatspel men här väljer jag att gå in med hela 1/5 units (brukar ofta vara 0.2-0.5) eftersom jag tycker spelet är så bra.

 

Jag gillar ju att hitta lite högoddsare som vinnare så därför går förhandsfavoriterna Emil, Holder, Tai och Gollob bort. Jag ska kasta in några slantar (totalt 0.5U) på Zagar och Nicki som vinnare. Zagar går att hitta till runt 16-20ggr pengarna, Nicki till ca. 15ggr-17ggr (Här var faktiskt SvS en av dom högre med just 17ggr). 

 

Det finns flera roliga spel i kväll men vi nöjer oss med detta just nu. Jag kommer säkert droppa lite spel i kväll då vi brukar hitta en del roliga livespel. Håll koll på min twitter!

 

Tack för nu,

/Anders


Kommentera (9)

I Huvudet på en speedwayrekare.

Följ via RSS

18 Maj 2013 kl 00:41, bbrekarn

Jag kan ju bara svara för mig själv. Mina tankar och åsikter åker ju rakt ut i etern, via det mediet jag har tillgång till. Att påstå att situationen nedan är lika för någon annan låter jag vara osagd men känner du att du gillar vad jag skrivit innan eller följt mina spel så ta en paus, räkna till tre och lyssna.

 En vanlig dag då "matchen" skall avgöras vaknar man upp, och inga spel finnes. Man vaknar upp till en underbar dotter som frågar om det är dags att stiga upp. Just då slås man av  tanken att "tänk om bolagen redan nu, 12h innan matchstart släppt ett enda spel man kan analysera", men i samma sekund inser man att den tanken är lika med 1.01. 

 Iväg till jobbet. Ingen tid för varken ro eller vila. Allt går i ett, fullt upp med andra ord. Lunchen kommer. Man blir lite sen ner till fikarummet för man vill ju avsluta den där affären som kan vara avgörande för om dagens siffror avslutas med plus. Väl där "nere" stressar man i sig den saggiga matlådan med pasta och mamma-scans, som man till råga på allt stressade ihop dagen innan för att hinna spela. All denna stress för att få lite tid över för att springa upp till datorn och kolla om något bolag äntligen släppt ett eller flera odds på kvällens Elitserie i Speedway.
Svenska spel har det… all cred till dom. Men dom har sällan dom spelen som lockar, dom ligger allt för ofta "rätt i linan" och man vill ju hitta dom där goda sakerna, dom som gör oss till vinnare. 

Så vi avvaktar… lite till.

Klockan slår 15.00. FIKA säger någon och rummlar ner till fikarummet. 

Jag sitter kvar, jobbar fortfarande, men när klockan slår 15.10 kan jag inte låta bli att kolla om något bolag släppt oddsen. Lika besviken som ett barn blir när den inte blir serverad den där häftiga Hello-kitty-glassen som bilden utlovade, lika besviken blir jag när jag ser att bolagen sackar. För nu är min tid nästan helt ute.

Jobb fram tills minst 17.00, sen har jag ca: 20 min hem. I bilen kan man inte reka. Motorväg, 80-väg, stadstrafik, ja det spelar inte så stor roll, man knappar inte på sin Iphone medan man kör. 

Hemma tidigast 17:30. Kramar om mina fina barn och min underbara hälft och checkar om dagen varit bra. Vi sätter oss vid dukat bord och äter. Ni som har små barn vet att detta kan vara en procedur på minst 30 min. 

Därefter är det bad, tandborstning, välling, bollibompa och godnattsaga. Säg det i en mening om du kan!? Allt detta skall ju göras, samtidigt som man frågar om dagen varit bra, varför har du ett skrubbsår på handen, var Assar på dagis, eller varför dom har ätit glas på dagis när det bara är en "vanlig" tisdag.

Elitserien i speedway börjar 19.00. Förstår ni stressen. Stressen att vilja skriva att: OM "förare 3" kör som igår så kommer "lag 1" vinna med minst 14 poäng. 

Men vem hinner analysera detta i min värld? Jag fixar det inte. Jobb och familj måste gå före "twitter". Så är det bara. Ibland önskar man bara att man blivit intressrad av någon annan sport så som fotboll eller hockey, som faktiskt publicerar sina odds minst 24h innan matchstart. Men så är det inte, jag älskar ju speedway, det är vad jag kan och vad jag vill kunna.

Därför känner jag att detta kanske inte är något för mig, men samtidigt älskar jag det. Jag vill ju att folk ska "i mina ögon" tjäna ganska lätta pengar på längre sikt. Men jag vet inte hur jag skall kunna hinna motivera mina läsare att faktiskt rygga ett spel då hela reken känns otroligt kortfattat och innehållslös. 

 Jag vill fortfarande reka speedway, och jag kommer göra det. Men räkna inte med spel var kväll. Du kanske inte ens skall räkna med spel då det är elitserien. Jag kommer i framtiden lägga mina spel då jag känner att jag har tid att motivera och analysera mina tankar till varför mitt spel blir som det blir.

Tack för all grym feedback jag faktiskt fått. Ni vet vilka ni är, ni som alltid komenterar oavsett vinst eller förlust. (Får man skriva <3)

Mvh
Anders

P.S 
Vill du vara med? Ja men då kör vi… i morgon har vi ett GP framför oss och finns det någon tid i världen så är det just nu… när vi har minst 12h på oss att hitta det perfekta spelet.

På återseende...   :-)

D.S


Kommentera (3)

Elitserien, omgång 2

Följ via RSS

14 Maj 2013 kl 17:30, bbrekarn

Då var det dags för den andra omgången i Elitserien. Vi har några riktigt roliga matcher framför oss ikväll, och jag tror vi kommer få se en hel del jämna matcher.

 

Dagens första spel får bli:

(Dackarna) - Piraterna +8

Detta är två lag som vann sina premiärmatcher förra tisdagen och visar god form. Dackarna utan sin stora stjärna Darcy Ward pulveriserade Hammarby på bortaplan förra veckan, och Piraterna vann över smederna hemma ganska komfortabelt tillslut.

Hancock skall enligt uppgift vara tillbaka i kväll för sitt Piraterna, dock är uppgifterna på det lite osäkra.

Dackarna kör inte R/R i kväll för Darcy, utan väljer att plocka in Simon Gustavsson i laget. Det medför även att man plockar bort Joel Larsson och ersätter han med Dansken Mikkel Michelsen.

Lagen ser ut enligt följande:

Dackarna

1. Patryk Dudek

2. Dennis Andersson

3. Fredrik Lindgren

4. Simon Gustafsson

5. Michael Jepsen Jensen

6. Patrick Hougaard

7. Mikkel Michelsen

 

Piraterna

1. Greg Hancock

2. Jonas Davidsson

3. Przemyslaw Pawlicki

4. Linus Sundström

5. Chris Holder

6. Anton Rosén

7. Fredrik Engman

 

Tycker att det är lite väl många frågetecken kring dackarnas uppställning idag för att jag inte skall spela Piraterna +8. Simon har haft en katastrofal säsongsstart men verkar ändå hittat lite rätt de senaste matcherna i England, Även Dudeks och D. Anderssons form är osäkra. Detta gör att jag måste kliva in på Piraterna. Jag kan bara gissa att Davidsson är sugen på att visa upp sig för sin gamla hemmapublik och visa att hans dåliga fjolårssäsong var ett undantag, Holder har hittat bra fart på slutet och Linus går från klarhet till klarhet.

 Jag väljer att satsa 2/5 Units på Piraterna +8 @ 1.83. Spelet finns hos Bet365.

 

Spel 2.

 Emil Sayfutdinov Över 9 poäng

Ikväll skall Indianernas stora fix-stjärna visa upp sig för sin nya hemmapublik för första gången. Med två GP-vinster i bagaget tror och hoppas jag att Emil kommer kliva över linan redan i grundomgången. Hans självförtroende är på topp just nu ute på ovalerna, och får han inte till den perfekta starten så jagar han tills han hittar en lucka att passera framförvarande förare. Ikväll möter hans Indianerna ett Hammarby utan någon lysande stjärna. Största hotet ligger nog hos Walasek som haft "hea" (Indianernas hemmabana) som hemmabana i flera år och bör hitta runt skapligt.

 Emil kommer köra i par med Antonio i sina 2 första heat, därefter tillsammans med reserven Törnblom och avslutningsvis tillsammans med Iversen. Jag tror han vinner sina två första heat och i sitt 3:e heat möter han Walasek och där bör han minst ta 2 poäng då de övriga två förarna är reserverna. Bara här har vi 8 poäng så resten skall lösa sig i hans sista 2 heat.

Jag testar 3/5 units på Emil till oddset 1.75, även detta hos Bet365.

Lycka till vid ev. rygg! Nu åker jag ut till Hea för att jobba in reken på Emil live!


Kommentera (2)

En kortfattad rek

Följ via RSS

08 Maj 2013 kl 20:09, bbrekarn

Endast 25min kvar till spelstopp så vi lägger inte så mycket tid på reken utan tar det väldigt kortfattat.

Maciej Janowski -1 VS (Davey Watt) @ 1.80

Maciej är riktigt stabil på sin hemmabana just nu och har verkligen hittat en bra inställning på sina cyklar för just denna banan. Senaste hemmamatchen plockade han hela 14/15 poäng och matchen innan den 12p. Han kör även idag som nummer 5 i laget och det verkar passa Maciej bra.

Davey Watt har haft det lite tyngre i säsongsstarten med en del skadeproblem. I kväll kör han som nr. 4 och får en hel del tuffa heat. Endast hans sista heat som ser lite lättare ut på pappret men då hoppas vi att Maciej redan har klarat av sitt handikapp och att reken sitter.
2011 körde Watt för just Poole, och jag tror att det är därför bolaget har så pass högt odds på Matej. 

Maciej kommer vara riktigt revansch sugen efter gårdagens "flopp" i elitserien där han bara orkade med 3+1 poäng och han vill nog garanterat visa att det bara var en tillfällighet.

 

Jag satsar 2/5 units och spelet hittar du på Bet365.


Kommentera (0)

Fredagsmatch i Polen

Följ via RSS

26 Apr 2013 kl 13:45, bbrekarn

I kväll körs en match i Polska högsta ligan som egentligen skulle ha körts för flera veckor sedan. Men i och med den sena våren så blev flera matcher framflyttade och det är därför vi nu kommer få se Polska ligamatcher på fler dagar än söndagar.

I kväll möts Unibax ToruÅ„ och Unia Tarnów i en riktig toppmatch. I hemmalagets top-5 hittar vi GP-trion Gollob, Ward och Holder, kryddat med Medzinski och Brzozowski. Bortalaget ställer upp med förra årets superdansk Leon Madsen, GP föraren Vaculik och en av polens just nu snabbaste förare KoÅ‚odziej. Lägg där till Artem Laguta och förra årets junior VM vinnare Janowski så förstår ni vilken otrolig match vi har att vänta.

 

Dagens spel blir Unibax ToruÅ„ och Unia Tarnów +10,5 @ 1.85

Jag trodde inte vi skulle hitta ett handikappspel som låg så högt som 10,5p. Givetvis är Torun favoriter men enligt mig är dom lite för stora favoriter. 

Tittar vi på hur Tarnów presterade här förra året i serien så kan vi se att dom faktiskt vann matchen med 47-43. Då hade man visserligen Greg Hancock i laget till skillnad från i år som då noterades för 10 poäng. Men kvällen förare presterade även dom mycket bra med tanke på motståndet.

3. Leon Madsen - 8+1 (1*,3,0,3,1)
4. Martin Vaculik - 7+1 (2,2*,1,2,0)
5. Janusz Kolodziej - 10+1 (3,3,1,1*,2)
6. Maciej Janowski - 11+4 (Fx,2*,2*,3,2*,2*) (RESERVPLATS, till skillnad från i kväll)

Toruns två Australiensiska toppförare Ward och Holder har sviktat lite i år. Dom presterar helt ok men är inte riktigt i toppform någon utav dom. Ward skrapade tex "bara" ihop 8 poäng senast i England, några poäng för lite för att få godkänt.

Nordicbet har lagt deras HCP lina på 8p, Bet365 på 10p (3-vägs) och Bettson har valt 10.5. Det gör att Tarnów "endast" behöver skrapa ihop 40 poäng i kväll för att spelet skall sitta. Det tror jag dom gör. Vi testar 3/5 units på spelet hos Betsson, spelstopp 20.15.

Vill ni följa matchen live (text) kan ni göra det här:
http://www.live.espeedway.pl/race_detail.php?id=3372

 

 


Kommentera (0)

Battle of Bydgoszcz

Följ via RSS

19 Apr 2013 kl 20:52, bbrekarn

Så var det äntligen dags för ytterligare en GP-tävling. På lördag kväll kl. 19.00 körs alltså årets andra VM-deltävling, nu i polska Bydgoszcz. Det finns vissa förhandsfavoriter, större favoriter än vid andra GP-tävlingar. Tomas Gollob är nog den största favoriten jag någonsin har sett i ett GP, ett vinnarspel står i löjliga 3.60 hos NB.

En annan favorit är Emil Sajfutdinov som har haft Bydgoszcz som hemmabana i polska ligan i flera år. Förra året plockade han ofta 11-14p per seriematch i polska högstaligan. Han hittar runt bra och NB hade han som vinnare till 9ggr pengarna. Tyvärr har det sänkts nu till 7ggr pengarna men det är fortfarande ett helt ok spel. Jag plocka spelet igår till 9ggr (finns garanterat högre på de "mindre" sajterna) men jag kommer bokföra det till 7ggr i mitt spread då det är aktuellt odds i skrivandes stund. Väljer att lägga 0,5 units på spelet.

Nu till mitt huvudspel.

Darcy Ward VS Chris Holder @ 2.04, Betsson

Darcy Ward har kommit tillbaka efter sin skada på ett strålande sätt nu i veckan men tyvärr  så crasha han igen i England och slog upp en ny skada i sin hand (tummen). Detta fick mig att fundera över mitt tilltänkta spel och avvakta. Nu har jag fått en del svar och väljer att satsa medan bolagen fortfarande anser att skadan kommer hämma honom.

Saxat ur GP bloggen som var på plats i Bydgoszcz och tittade på tävlingen: "Darcy Ward – han gör det svåra enkelt och visade inga tecken på att ha ont i sin tumme. Testade Gollobs favoritspår ute vid staketet och lyckades utmärkt."

Från Darcys egna twitter efter träningen: Thumb was ok today in practice no troubles  so game on. And love Bydgoszcz slick track !! Said no one

Med denna informationen väljer jag att lägga ett spel mot regerande världsmästaren Chris Holder.

Holder har inte varit i toppform senaste tiden och när vi får 2.04 på ett H2H mot Ward måste vi agera blixtsnabbt. NB ger tex. endast 1.90 för samma spel. Med infon jag gett er ovan tillsammans med Holders tveksamma form får mig att ta beslutet att lägga 2 units.

Det kommer säkert komma ett till spel i morgon, håll koll på twitter då jag är tveksam om jag hinner uppdatera bloggen i morgon.


Kommentera (2)

Måndag = England

Följ via RSS

15 Apr 2013 kl 18:57, bbrekarn

Ni som är lite insatta vet att det alltid brukar köras några matcher på måndagar i England, så även ikväll. Den matchen jag valt att titta lite närmre på är matchen mellan Belle Vue Aces och Peterborough Panthers.

Magnus Zetterstroem -2 (vs Linus Sundstroem +2) till 1,85

Zorro

bildkälla: smederna.nu

Magnus har startat säsongen bra i England och verkar trivas på sin hemmabana. Belle Vue har hunnit med 2 hemmamatcher och där har Zorro skrapat ihop 13 & 8 poäng. I senaste matchen (8 poäng) hade han ett stopp.

Linus däremot har haft det riktigt tungt och sist hade han en nattsvart kväll där han noterades för bl a två fall. 

En Zorro i bra form skall ta mer poäng än Linus ikväll. Så pass många fler att -2 HCP bör sitta med minst 2 pinnars marginal. Tittar vi dessutom på Linus heat så möter han följande motstånd:

Heat 4: Zorro & Cook
Heat 7: Mroczka & Dryml
Heat 10: Zagar & Woelbert
Heat 14: Dryml & Cook

Inga lätta heat direkt. Woelbert & Cook kanske inte är dom mest kända namnen men dom hittar runt bra på sin egna hemmaoval. Zagar hade bra fart i grejorna i Polen igår och plockade 12 pinnar om jag minns rätt.

Jag tror att Zorro grejar detta, trots att han kan vara väldigt ojämn. Men kommer han upp i 9-10 poäng så bör reken sitta, och jag tror han fixar det.

Min insats för kvällen får bli 2 units till 1,85 hos Bet365. 

 


Kommentera (1)

Ett litet fredagsspel

Följ via RSS

12 Apr 2013 kl 19:56, bbrekarn

Ikväll körs det lite matcher i England, och bolagen verkar fokusera på mötet mellan Peterborough Panthers och Swindon Robins. Ni som följt mig en tid vet vad detta brukar innebära, nämligen en hög med kosing på Swindon.

MEN, för ovanlighetens skull hoppar vi över matchspel ikväll. Swindon körde riktigt dåligt här i höstas, och den enda föraren som fick godkänt den gången var Troy Batchelor (av dom förarna som finns med i dagens laguppställning). Han noterades för 12 poäng, men då skall vi veta att 3p var sk. tactical joker, dvs att han fick dubbla poäng i ett heat. Alltså kan man säga att han skrapade ihop 9p då en 3 poängare alltså blev 6 poäng.

Dagens spel:

Troy Batchelor -2 VS Linus Sundström @ 2.50

Troy har börjat säsongen mycket starkt och är en stor anledning till att Swindon rensar rent med motståndarna just nu. Linus poängskörd senaste 3 matcherna i England är 5,7,4. Troys senaste 4:a ligger på 11,9,6,10. Skall Swindon lyckas vinna i kväll så måste Troy upp i tvåsiffrigt. Detta kommer bli en tuff uppgift för Troy att vinna ett HCP spel mot Linus, på Linus hemmabana. Men när Bet365 betalar hela 2.50 så måste vi bara prova.

Jag är väl medveten om att min fina svit på 100% rätt under 2013 kan spricka i kväll men oddset är så pass högt så det bara måste testas. Men, insatsen blir låg, endast 1/5 unit satsas så ni förstår att detta är inget spel jag känner mig säker på.

Ni kan följa matchen här: http://www.live.espeedway.pl/race_detail.php?id=3334 och i mån av tid uppdaterar jag även poängen på min twitter.

 

Troy

Troy Batchelor. Källa: www.swindonweb.com

 

 


Kommentera (2)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se