Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



I Huvudet pć en speedwayrekare.

18 Maj 2013 kl 00:41, bbrekarnGÄ till bloggen - Följ via RSS

Jag kan ju bara svara för mig själv. Mina tankar och åsikter åker ju rakt ut i etern, via det mediet jag har tillgång till. Att påstå att situationen nedan är lika för någon annan låter jag vara osagd men känner du att du gillar vad jag skrivit innan eller följt mina spel så ta en paus, räkna till tre och lyssna.

 En vanlig dag då "matchen" skall avgöras vaknar man upp, och inga spel finnes. Man vaknar upp till en underbar dotter som frågar om det är dags att stiga upp. Just då slås man av  tanken att "tänk om bolagen redan nu, 12h innan matchstart släppt ett enda spel man kan analysera", men i samma sekund inser man att den tanken är lika med 1.01. 

 Iväg till jobbet. Ingen tid för varken ro eller vila. Allt går i ett, fullt upp med andra ord. Lunchen kommer. Man blir lite sen ner till fikarummet för man vill ju avsluta den där affären som kan vara avgörande för om dagens siffror avslutas med plus. Väl där "nere" stressar man i sig den saggiga matlådan med pasta och mamma-scans, som man till råga på allt stressade ihop dagen innan för att hinna spela. All denna stress för att få lite tid över för att springa upp till datorn och kolla om något bolag äntligen släppt ett eller flera odds på kvällens Elitserie i Speedway.
Svenska spel har det… all cred till dom. Men dom har sällan dom spelen som lockar, dom ligger allt för ofta "rätt i linan" och man vill ju hitta dom där goda sakerna, dom som gör oss till vinnare. 

Så vi avvaktar… lite till.

Klockan slår 15.00. FIKA säger någon och rummlar ner till fikarummet. 

Jag sitter kvar, jobbar fortfarande, men när klockan slår 15.10 kan jag inte låta bli att kolla om något bolag släppt oddsen. Lika besviken som ett barn blir när den inte blir serverad den där häftiga Hello-kitty-glassen som bilden utlovade, lika besviken blir jag när jag ser att bolagen sackar. För nu är min tid nästan helt ute.

Jobb fram tills minst 17.00, sen har jag ca: 20 min hem. I bilen kan man inte reka. Motorväg, 80-väg, stadstrafik, ja det spelar inte så stor roll, man knappar inte på sin Iphone medan man kör. 

Hemma tidigast 17:30. Kramar om mina fina barn och min underbara hälft och checkar om dagen varit bra. Vi sätter oss vid dukat bord och äter. Ni som har små barn vet att detta kan vara en procedur på minst 30 min. 

Därefter är det bad, tandborstning, välling, bollibompa och godnattsaga. Säg det i en mening om du kan!? Allt detta skall ju göras, samtidigt som man frågar om dagen varit bra, varför har du ett skrubbsår på handen, var Assar på dagis, eller varför dom har ätit glas på dagis när det bara är en "vanlig" tisdag.

Elitserien i speedway börjar 19.00. Förstår ni stressen. Stressen att vilja skriva att: OM "förare 3" kör som igår så kommer "lag 1" vinna med minst 14 poäng. 

Men vem hinner analysera detta i min värld? Jag fixar det inte. Jobb och familj måste gå före "twitter". Så är det bara. Ibland önskar man bara att man blivit intressrad av någon annan sport så som fotboll eller hockey, som faktiskt publicerar sina odds minst 24h innan matchstart. Men så är det inte, jag älskar ju speedway, det är vad jag kan och vad jag vill kunna.

Därför känner jag att detta kanske inte är något för mig, men samtidigt älskar jag det. Jag vill ju att folk ska "i mina ögon" tjäna ganska lätta pengar på längre sikt. Men jag vet inte hur jag skall kunna hinna motivera mina läsare att faktiskt rygga ett spel då hela reken känns otroligt kortfattat och innehållslös. 

 Jag vill fortfarande reka speedway, och jag kommer göra det. Men räkna inte med spel var kväll. Du kanske inte ens skall räkna med spel då det är elitserien. Jag kommer i framtiden lägga mina spel då jag känner att jag har tid att motivera och analysera mina tankar till varför mitt spel blir som det blir.

Tack för all grym feedback jag faktiskt fått. Ni vet vilka ni är, ni som alltid komenterar oavsett vinst eller förlust. (Får man skriva <3)

Mvh
Anders

P.S 
Vill du vara med? Ja men då kör vi… i morgon har vi ett GP framför oss och finns det någon tid i världen så är det just nu… när vi har minst 12h på oss att hitta det perfekta spelet.

På återseende...   :-)

D.S



#1
Bjur
AnvÀndare
2013-05-18 01:12

LÄter stressigt. Men varför har dom sÄ pÄ speedway? Finns det nÄgon vettig anledning till att dom Àr sÄ sena med att slÀppa ut odds? Förövrigt sÄ ville jag tacka för tiden du lagt ner att motivera dina spel och gjort sÄ man har tjÀnat in en fin slant pÄ en sport som jag faktiskt inte kan nÄgonting alls om.

#2
berdan
AnvÀndare
2013-05-18 01:20

Du Àr en av fÄ rekare jag ryggar, du gör ett vÀldigt bra jobb. Hoppas du kan fortsÀtta med det dÄ och dÄ :)

#3
bbrekarn
Bloggare
2013-05-18 13:34

Tack!
Varför bolagen Àr sÄ sega med spelen beror nog dels pÄ att startuppstÀllningarna för lagen ofta Àr oviss fram tills mÄndag natt. Sen Àr det nog en vÀldigt liten marknad för bolagen (min gissning) sÄ prioriteten Àr vÀl inte jÀtte hög.

Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se