Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Speltips: Kanada - Sverige VM-final 2017


Spela!
Datum: Söndag 2017-05-21 20:45
Land: --
Liga: Hockey-VM
Spel: Sverige Moneyline
Odds: 2.60
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Fatta! Tre Kronor är i Hockey-VM final 2017! Helt underbart fantastiskt roligt! Sverige möter i finalen Kanada efter att igår besegrat Finland med 4-1.

Söndagens VM-matcher 21 maj 2017

Matcherna gäller spel om Brons, Silver och Guld. Båda sänds i C More.

16:15 Finland – Ryssland (Bronsmatch)
20:45 Sverige – Kanada (VM-Final)

Finalpepp till extas..

Nu taggar vi igång och skriker för högan sky samt klappar händerna ett par gånger; Sverige (klapp klapp klapp), Sverige klapp klapp klapp. Vi har en sådan där magiskt spännande afton som vi så sällan får uppleva. Sverige spelar final i Hockey-VM! Och vad vore väl bättre än att få se svenska Guld-hjältar lyfta segerbucklan genom att vinna kvällens VM-final över Kanada och efter att ha vunnit över Finland i gårdagens semifinal? Inte mycket faktiskt för en hockeynörd som mig.

9 VM-Guld

Sverige har tidigare blivit världsmästare i ishockey nio gånger. Senast man vann VM-Guld var 2013 när VM-arrangemanget broderligt delades av Sverige och Finland. Nitton gånger har Tre Kronor fått se sig besegrade i en Hockey-VM final. Med andra ord har Sverige spelat final i Hockey-VM vid tjugoåtta tillfällen sedan Ishockey-VM arrangerades första gången år 1920. Sent ikväll kan vi vara världsmästare i ishockey för tionde gången. I så fall kommer det garanterat skrikas ut en hel del glädjevrål ute i vida Sverige när slutsignalen ljuder. Då har förhoppningsvis all peppning Inför matchen förvandlats till ren eufori eller extas!

Sverige – Kanada Speltips & Odds:

Sverige har i och med segern över de finska lejonen återigen visat att man lirar bra hockey just nu. Det kändes väl inte helt stabilt i den första perioden men därefter gick pucken Sveriges väg och det är verkligen en fröjd att se samarbetet mellan Bäckis och ”Nyllet‘s” son William Nylander. Det ska bli så himla kul, nervkittlande och spännande att se Sverige spela final mot Kanada. Men efter Kanada’s uppvisning mot Ryssarna i semifinalen kommer man inte våga slappna av en enda stund om Sverige så skulle ta ledningen med ett par mål.

Kanada’s sanslösa vändning..

Kanada gjorde en makalöst ruggigt bra tredje period mot Ryssland i den andra semifinalen igår. Fyra mål i sista perioden bäddade för segern som slutade 4-2. En ganska jämn första period med någon liten övervikt till ryssarna följdes av en spelmässigt helt jämn andraperiod. Det var dock Ryssland som var klart effektivast genom att sätt två puckar i nät bakom den kanadensiske målvakten Calvin Pickard. I tredje fullkomligen exploderade Kanada i en sällan skådad målkavalkad. Att mot ett så starkt motstånd som Ryssland, och som man inte lyckats rubba under två perioder, då skjuta fyra stycken mål inom loppet av nitton minuter är utomordentligt vasst. Även om sista målet kom till efter att ryssarna plockat ut målvakten.

Upp och ner..

Kanada inledde Hockey-VM med att vinna sin grupp klart. Men i kvartsfinalen höll nog alla på att sätta i halsen av förvåning när Tyskland pressade Kanada hårt och sånär lyckades få oavgjort vilket hade betytt förlängning och eventuellt straffar. Nu vann Kanada med 2-1 över Tyskland och ficka alltså ta sig an Ryssland i semin. Nu väntar säkert en het och brutalt tuff finalmatch mellan Tre Kronor och ishockeyhistoriens näst mest framgångsrika landslag Kanada. Bara Sovjet/Ryssland är ett VM-Guld bättre på sina tjugofem triumfer. Jag hoppas och tror att Sverige knaprar in försprånget i guldligan idag!

Speltips Sverige – Kanada: Tre Kronor vinner matchen över Kanada till oddset 2.60@Bet365 (Moneyline)

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se