Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 19


Spela!
Datum: Lördag 2017-05-13 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: R 4-4-24 (11)
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Den här veckan kommer vårt tipsförslag väldigt sent. Normalt sett brukar vi leverera vårt stryktipsförslag på Onsdagar så länge som Premier League säsongen pågår. Premier League och The Championship är något som intresserar oss och som gör det kul att ta ut sina rader på Stryktipset. Här är tipset i sista stund.

R 4-4-24 (11)

Den här veckan tippar vi ett mindre reducerat system. Veckans r system är R 4-4-24 (11) vilket innebär att vi ska ta ut 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 24 kr. Tipsförslaget erbjuder 11 rättsgaranti. Ger tipset 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13. Det som är kul med det här systemet är att du får en hel del garderingar för en väldigt liten satsad slant pengar. 24 kr är något som alla stryktipsälskare kan unna sig när Lördagen kommer.

Tipset den här veckan..

Vi har pratat slutstrid i några veckors tid nu när det gäller The Championship och Premier League. Ikväll (fredag) kan Chelsea avgöra ligan då man har bortamatch mot West Bromwich. Skulle Chelsea förlora den matchen så har man 2 nya chanser kvar i ligan att avgöra och det dessutom på hemmaplan. Chelsea lär inte missa det här. Vi kan lugnt konstatera att Tottenham fixar andraplatsen och en CL plats. 2 platser kvar att slåss om när det gäller Champions League. Manchester United satsar allt på att vinna Europa League för att nå CL så vi tror att man kan räkna bort dem i ligan. Som vi ser det så är det 3 lag som gör upp om 2 CL platser och det är Liverpool, Manchester City och Arsenal.

Arsenal har svår bortamatch..

Liten fördel för Liverpool i den kampen men det kan i princip sluta hur som helst. Spännande värre oavsett. Arsenal finns med på Stryktipset och har en väldigt svårt bortamatch mot Stoke. Arsenals bortafacit har inte varit speciellt bra sista tiden. Nu lyckades man visserligen vinna borta mot Southampton i veckan med 0-2 men man har bara 2 vinster på sina 6 senaste. Att åka till Britannia Stadium är aldrig lätt så det ska bli intressant att se hur Arsenal klarar uppgiften. Vi väljer att helgardera och utfärdar en liten skrällvarning för hemmalaget Stoke. 18 % har endast streckat hemmaseger i dagsläget och det känns som man vill ha med i jakten på miljonerna.

Bra form på Swansea..

Middlesbrough räcker inte till. Laget har åkt ur Premier League i och med förlusten i måndags mot Chelsea. Fint att se fans som applåderar sina spelare efter matchen trots att de får lämna högstaligan. Southampton känns starkare här och får tipset. Trots svåra matcher och utsatt läge i tabellen så har Swansea rest sig i sista stund och kan kanske klara nytt kontrakt. Man har slagit Stoke hemma (2-0), kryssat mot United borta (1-1) och vunnit över Everton hemma (1-0). Nu väntar ett avsågat Sunderland som redan åkt ur Premier League. Motiviationen finns hos bortalaget och därför spikar vi tvåan här.

Stjärnan missar resten av våren..

AIK vann senast men det kostade också då Goitom blev skadad och missar resten av våren. Dessutom blev Nils Erik Johansson utvisad och missar helgens möte. Så ett något sargat AIK möter ett svårspelat Örebro. AIK har problem med målskyttet och det kommer bli ännu svårare nu att spräcka Örebros nolla. Normalt sett hade vi spikat hemmaseger här men tar med ett kryss på kupongen.

Helsingborg och Sollentuna borde kunna fixa hemmasegrar i sina möten och vi spikar båda två. Sollentuna är en frisk fläkt som nykomling och har inlett säsongen starkt. Nu väntar Assyriska som inte imponerat inledningsvis.

Såhär ser vårt R 4-4-24 och stryktipsförslag ut i sin helhet: Stryktipset-i-sin-helhet


Kommentarer om veckan stryktipsförslag:

-R systemet heter R 4-4-24 och erbjuder 11 rättsgaranti

-Ca 13 miljoner väntar i jackpot den här veckan

-Veckans säkraste match anser vi att Helsingborg är hemma mot IK Frej

-Skrällen tror vi att Stoke kan stå för hemma mot Arsenal


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se