Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 15


Spela!
Datum: Lördag 2017-04-15 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: R 8-0-81 (11)
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Den här veckan testar vi R 8-0-81 med 11 rättsgaranti. 5 säkra matcher är det som gäller på tipset. Förra veckan sprack vi endast på Örebro i match 13. Där hade vi säker 2:a och som vanligt skulle vi ha litat på att det alltid blir kryss i match 13. Raden var för övrigt tämligen enkel utan skrällar och det gör att utdelningen på 10 rätt uteblev. Endast 28.697 kr på 13 rätt som 453 stycken lyckats pricka in.

R 8-0-81 (11)

Vad har vi att säga om veckans R 8-0-81 system? tipssystemet är tämligen oprövat och inte helt lätt att sätta 5 säkra matcher. Går de 5 säkra matcherna in så har man minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13. 81 kronor är inte speciellt dyrt och med den här typen av system brukar det bli spänning hela vägen. 8 helgarderingar gör att man kan hoppas på en del skrällar.

Veckans tipsförslag:

Leicester förlorade senast mot Everton borta men hade dessförinnan en fin svit. Nu har man Champions League i veckan och frågan är om man orkar ladda om här mot ett hett Crystal Palace. Palace har fin form där man bland annat slagt Chelsea borta och Arsenal hemma. Senast blev det 3-0 hemma mot Arsenal. Startelvan består egentligen av idel klasspelare och man har på sista tiden visat sitt rätta jag. Moralen är fin och vi tror att Leicester kommer få det jobbigt här. Säker etta på hemmalaget Crystal Palace.

Everton starka hemma..

Everton tillhör ett av ligans bästa hemmalag där man springer i 90 minuter. Man har livsfarlige Lukaku på topp som leder Premier Leagues skytteliga på 23 mål. Burnely är starkare i hemmaspelet än vad man är borta. Hemma har man 10 segrar, 2 oavgjorda och 4 förluster. Borta har man 0! segrar, 4 oavgjorda och 12 förluster. Man har alltså inte vunnit en enda match borta den här säsongen och det lär man inte göra på Lördag heller. Everton vinner med ett par mål.

Bra form på Aston Villa..

Aston Villa har bäst form i hela The Championship för tillfället. Synd för laget att man kommit igång så sent under säsongen. Man har 9 poäng upp till kval och det är i princip omöjligt med 5 omgångar kvar. Hemma har man 5 raka segrar och ser just nu mycket svårslagna ut. Reading som endast vunnit 1 och förlorat 4 av de 5 senaste i bortaspelet kämpar för att behålla sin kvalplats. Pressen är på Reading och vi tror inte att man reder ut det här då formen är vikande. Säker etta!

Skotska ligan ojämn..

3 lag sticker ut i den skotska ligan och ett av de lagen förutom Celtic och Glasgow Rangers är Aberdeen. Laget gör en av sina bättre säsonger på länge och innehar just nu en stabil andraplats i tabellen. Den skotska ligan är väldigt ojämn där topplagen nästan alltid slår bottenlagen. S:t Johnstone är helt okej men har inte samma kvalitet i sin startelva som Aberdeen. Vi testar 2:an på Aberdeen.

Rosenberg i slag..

Senast avgjorde Markus Rosenberg med ett klassmål hemma mot Gif Sundsvall. Malmö FF tillhör så klart en av guldfavoriterna den här säsongen och det blir något att bita i för Halmstad BK som kommer på besök. Halmstad har inlett säsongen piggt med 1 seger och 1 oavgjord. Halmstads forward Kinoshita blev utvisad senast och missar mötet med Malmö. Det ska mycket till om Halmstad ska få med sig någon poäng här när mästarna spelar hemma.

Se hela stryktipset: Stryktipset-i-sin-helhet

Kommentarer till veckans stryktipsförslag:

-Vi tippar ett reducerat system som heter R 8-0-81 och som har 11 rättsgaranti

-Säkraste matchen den här veckan anser vi att Everton är hemma mot Burnley

-Skrällen tror vi att Östersund kan stå för borta mot Örebro. Östersund imponerade hemma mot Norrköping senast. Dessutom kan konstgräset passa norrlänningarna rätt så bra.

-Jackpot på dryga 13 miljoner väntar den här veckan

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se