Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 14


Spela!
Datum: Lördag 2017-04-08 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: R 6-3-72 (11)
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Veckans stryktipsförslag vecka 14 kommer handla om r-systemet R 6-3-72 som erbjuder 11 rättsgaranti. Systemet känns relevant om de finns en del givna matcher på tipset som bör sitta om de också garderas. 4 säkra matcher är det som gäller och även hitta 3 matcher som går in med hjälp av halvgarderingar. Tipset kostar endast 72 kr och får man in de säkra plus de 3 halvgarderingarna så är man garanterad minst 11 rätt med chans på 13.

Det börjar dra ihop sig i Premier League:

Chelseas förlust hemma mot Crystal Palace förra helgen gav mersmak för tabellen. En liten strimma hopp om titeln lever därmed för Tottenham som nu endast är 7 poäng bakom Chelsea. Chelsea möter dessutom Chelsea ikväll (Onsdag). Förlust där och det blir än mer spännande om titeln. Oavsett hur det går om seriesegern så kommer det vara spännande hela vägen in i omgång 38 om dels Champions League platserna men även hur det ska sluta i bottenstriden. Varenda match är oerhört viktig nu för flera lag vilket gör att vi Premier League älskare har en härligt tid framför oss.

R 6-3-72 (11)

Som vi redan varit inne på så kommer vi tippa ett R 6-3-72 system den här veckan. Tipset ser aningen lurigt ut men några av lagen bör kunna vinna sina hemmamatcher. Vi har dessutom hittat en bra 2:a som är lågt streckad på kupongen. Här följer veckans stryktipsförslag i sin helhet med kommentarer.

City veckans bank

Manchester City har som sagt en svår bortamatch ikväll på Stamford Bridge. Oavsett utgång där så ska man vinna över Hull hemma. Vinner man över Chelsea har man faktiskt lite vittring på titeln också. Förlorar man så kan man nog istället avskrivas från titelchanserna då det här är en riktig ”6 poängsmatch” i sluteskedet av säsongen. Förlorar man så får man rikta in sig på att fixa en Champions League plats och bör då vara motiverade att hitta tillbaka till vinnarspåret mot Hull. Skadeläget ser allt ljusare ut för City och man såg giftiga ut mot Arsenal även om det bara blev 2-2 där. Hull kämpar för sin existens i Premier League men på Lördag blir det tyvärr inga poäng då ytorna blir allt för stora att täcka av på Etihad Stadium. Ettan på City får anses som ”veckans bank” på tipset.

Burnley svårspelade

Burnley har en bra organisation och startelvan är stabil i sitt agerande. Man släpper inte in speciellt mycket mål och senast hittade man tillbaka till vinnarspåret genom att vinna över Stoke hemma med 1-0. Middlesbrough har problem med målskyttet och därför tror vi att det kommer bli svårt att vinna även om man spelar hemma. Burnley kan spela avslappnat och det gör att X2 räcker långt på Riverside Stadium!

Liverpool har hittat formen

Liverpool gick oerhört knackigt efter Nyår och det såg ett tag ut som att tåget var kört. Men nu har man spelat upp sig och hittat formen. Coutinho har visat mycket bra form och låg bakom ett vackert mål senast mot Everton. Ikväll (Onsdag) möte Liverpool Bournemouth hemma och det bör kunna bli seger där. Innan matchen ikväll har man 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste där man bland annat mött City, Arsenal och Everton. Problemet med Liverpool den här säsongen är att man spelat sämre mot de sämre lagen i tabellen. Stoke hemma är aldrig roliga att möta men x2 borde räcka långt på kupongen.

Skadedrabbade lag möts på Olympiastadion

Swansea har det jobbigt i botten av tabellen och trots lite lättare spelschema de sista 3 matcherna så har man endast gjort 1 mål framåt. Nu får man i värsta fall klara sig utan flera viktiga spelare. Leon Britton, Angel Rangel, Nathan Dyer, Wayne Routledge och Fernando Llorente är alla osäkra kort till den här matchen. Båda lagen har egentligen usel form men West Ham har egentligen det bästa spelarmaterialet. Otroligt hur man kan prestera så illa när man har den spelartruppen som man har. West Ham saknar doch en hel del spelare inför mötet med Swansea. Miguel Britos, Sebastian Prödl, Yones Kaboul, Ben Watson, Mauro Zarate, Christian Kabasele, Roberto Pereyra och Valon Behrami kommer få svårt att delta i matchen. West Ham har en bredare trupp och borde kunna få ihop en okej startelva vilket gör att vi tror att man tar alla 3 poängen här. Vi chansspikar ettan!

Fulham får tipset

Fulham har kommit smygande hela säsongen och nu letat sig upp till en position där man är med och slåss om en playoffplats. Ipswich har inte speciellt mycket att spela för då man har 9 poäng ner till nedflyttning vilket man bör klara av. Fulham känns mer motiverade här och är det bättre laget. Vi spikar ettan!

Örebro känns som en kul spik

AFC Eskilstunas premiär slutade med 1-3 förlust borta mot GIF Sundsvall. Det är stor skillnad på tempot i Superettan och Allsvenskan. Hemmaplan nu och man kan säkert höja sig men vi tror att man ånyo kommer få det tufft. Örebro har gått som tåget på försäsongen och var riktigt bra redan i fjolårets allsvenska. Två känns kul att spika då den är relativt lågt streckad och vi vet inte var vi har nykomlingen än i årets Allsvenska.

Såhär ser vårt R 6-3-72 ut i sin helhet: Stryktipset-i-sin-helhet eller kopiera länken: http://Svensktspel.nu/wp-content/uploads/2017/04/Stryktipsf%C3%B6rslag-vecka-14-2017.png


Kommentarer om veckans stryktips:

-Jackpot väntar på ca 13 miljoner vilket borde leda till en fin omsättning på tipset

-Veckans säkraste match anser vi att City är hemma mot Hull

-Skrällen tror vi att Preston kan stå för borta mot Leeds. Leeds är visserligen stabilare i år än vad man har varit tidigare säsonger men Preston är ett lag som brukar kunna ställa till det för topplagen.

-Veckans r-system heter R 6-3-72 och kostar alltså 72 kr.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se