Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 8


Spela!
Datum: Lördag 2017-02-25 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: R 6-3-24
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Förra veckan satt de säkra matcherna återigen. Men en 12 gardering på match 11 (Bradford – Bolton 2-2) förstörde dagen. Annars hade vi känsla för att Manchester City skulle få svårt borta mot Huddersfield där det blev kryss. Den här veckan tippar vi ett R 6-3-24 System som endast har 10 rättsgaranti.

R 6-3-24:

För de som inte har så mycket pengar på fickan så är det här ett utmärkt system att få många garderingar för endast 24 kronor. Tyvärr är dock chansen inte så stor att det är 13 rätt på en rad sen även om du får det på ramen. R 6-3-24 erbjuder 6 helgarderingar och 3 halvgarderingar vilket innebär att du som spelare ska ta ut 4 säkra matcher på kupongen.

Tipsets 4 säkra

Den här veckan har vi ett säkert kryss med på stryktipskupongen. Spontant känns det som att hemmastarka Chelsea och Everton ska vinna sina matcher. Spikarna där blir en bra utgång för resten av tipset.

Match 2. Chelsea – Swansea (1)

Chelsea tappade poäng i ligan senast borta mot Burnley (1-1). En svår uppgift då Burnley är ett av de starkare hemmalagen i ligan. 29 av sina 30 poäng har man tagit på hemmaplan den här säsongen. Efter den matchen åkte ett b-betonat Chelsea spetsat med Hazard och Diego Costa till Wolves och tog sig vidare i FA-cupen med 0-2. Tror att Conte känner att det är viktigt att inte tappa poäng i den här typen av matcher efter att man på senare tid klarat sig bra igenom ett svårt spelschema. Chelsea har en skadefri och avstängningsfri trupp att tillgå. Enda frågetecknet är Courtois som varit sjuk i veckan. Förmodligen hinner han bli frisk till Lördagens match. Chelsea har ett imponerande facit hemma med 10 raka segrar och 32 – 5 i målskillnad på dessa. Ett snitt på över 3 mål gjorda per match. Swanseas tränare Paul Clement har gjort det bra sen han tog över klubben som manager. 2-3 segern borta mot Liverpool för några omgångar sen klingar nog högst hittills. Men Chelsea är varnade och på Stamford Bridge blir det inga poäng. Säker etta!

Match 3. Crystal Palace – Middlesbrough (x)

Två lag som har problem med målskyttet. Crystal Palace har gjort 3 mål på de 6 senaste Premier League matcherna och Middlesbrough har gjort 2 mål på samma antal matcher. Dessutom är båda lagen i ett läge i tabellen där det mer handlar om att ”Inte” förlora en sådan här match. Crystal Palace har flera namn på skadelistan där Scott Dann, Steve Mandada och Connor Wickham tillhör de mest ordinarie i vanliga fall. Middlesbrough har faktiskt en okej defensiv och jag tror att man kommer vara rädda om den poäng man har från början. Så låt säga att matchen blir chansfattig och slutar 0-0. Säkert kryss!

Match 4. Everton – Sunderland (1)

8 raka matcher utan förlust för Everton i ligan. På hemmaplan har man gjort 10! mål i de två senaste matcherna. På Goodison Park trycker man alltid gasen i botten från start och springer alltid i 90 min + tillägg. Romelu Lukaku ligger 2:a i Premier Leagues skytteliga och har gjort 16 mål hittills. Sunderland har endast 1 seger på de 10 senaste matcherna och kommer få mycket svårt här. Dessutom har man en av Premier Leagues värsta skadelistor. Papiss Djilobodji, Victor Anichebe, Jan Kirchhoff, Duncan Watmore, Paddy McNair, Lee Cattermole, Jack Rodwell och Jordan Pickford finns just nu på skadelistan. Vi spikar ettan utan att tveka!

Match 5. Newcastle – Bristol City (1)

”Skatorna” toppar just nu The Championship 1 poäng före Brighton. Så som spelet har sett ut och den spelartrupp man har att tillgå så borde sejouren i The Championship bli ettårig. Nästa år ska man bara spela i Premier League igen. I de 5 senaste hemmamatcherna så har man 4 segrar och 1 oavgjord i bagaget. Bristol City har endast tagit 1 poäng på de 4 senaste i bortaspelet. I Bristol City finns den tidigare Göteborgaren Gustav Engvall. Han har dock inte fått mycket speltid. Bristol City har lånat in Chelseas talang Tammy Abraham som gjort flera mål den här säsongen. Tyvärr är han skadad och missar mötet. Mycket talar för hemmaseger på S:t James Park. Säker etta!

Såhär ser Stryktipset och veckans R 6-3-24 ut i sin helhet:

http://Svensktspel.nu/wp-content/uploads/2017/02/R-6-3-24.png


Kommentarer om Stryktipset v 8:

-Veckans systemspel heter R 6-3-24 och har 10 rättsgaranti

-Ca 10 miljoner i jackpot väntar

-Löningshelg så räkna med fin omsättning

-Veckans säkraste match tror vi att Newcastle är hemma mot Brighton

-Skrällen tror vi Fulham kan stå för borta mot Cardiff

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se