Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Saint Etienne - Manchester United


Spela!
Datum: Onsdag 2017-02-22 18:00
Land: Frankrike
Liga: Europa League
Spel: BLGM
Odds: 1.93
Bolag: betsafe

Rekarens Spelmotivering

3-0 har Manchester United att gå på från första mötet med St. Etienne i Europa League’s sextondelsfinal. Zlatan är med i truppen till dagens returmatch som sätter igång klockan 18:00 onsdag 22 februari 2017 och sänds på Kanal 9.

Det är bara två Europa League matcher till som spelas ikväll förutom St. Etienne – Manchester United, resterande tretton sextondelsfinaler spelas imorgon torsdag. Annars är ju den här onsdagen också en viktig Champions League dag med åttondelsfinaler som ska spelas mellan FC Porto – Juventus och Sevilla – Leicester, båda med matchstart kl. 20:45.

Gårdagens målkavalkad..

Oj vad många mål vi fick se i gårdagens två Champions League möten. Leverkusen fick stryk hemma mot Atletico Madrid med 2-4 där bortalaget hade fyra olika målskyttar i Niguez, Griezmann, Gameiro och Fernando Torres. Men sex mål i den matchen slogs med råge av den andra matchen för kvällen Manchester City – Monaco som slutade hela 5-3. Det är egentligen helt otroligt att få se 8 mål i en så pass viktig match med två så bra lag på planen samtidigt..

Vi tippade ju att bägge lagen skulle göra mål i matchen så det var i sig ingen överraskning att det speltipset gick in, men inte hade jag kunnat föreställa mig en total målexplosion där City hämtade upp ett 2-3 underläge för att sedan stänka in 3 bollar de sista tjugo minuterna. Falcao för Monaco missade också en straff vid ställningen 1-2. Undrar sa flundra om vi kommer få se något liknande i dag?

United mönstrar bästa truppen..

Inför dagens möte St. Etienne – Manchester United hade nog tränaren och spelarna i det franska laget hoppats på att få slippa en viss Zlatan Ibrahimovic men Mourinho lämnar inget åt slumpen så han tog med hattrick hjälten från första mötet förra torsdagen. Inte bara Zlatan av de stora spelarna i laget följer med utan det är bästa möjliga trupp som åkt över till staden Saint-Étienne för att vara beredda på spel på fotbollsarenan Stade Geoffroy-Guichard som rymmer 42 000 åskådare.

Förväntad Man Utd startelva..

I Man Utd’s Live Blog där man kan följa de senaste uppdateringarna Inför matchen St. Etienne – Manchester United så går att läsa att det under gårdagens träning lirades övningar med truppen uppdelade i två gäng vilket skulle kunna tolkas som att Mourinho spelade ihop en eventuell startelva Inför matchen mot St. Etienne. De spelare som spelade tillsammans i en grupp innehöll 10 spelarna som kan förväntas starta ikväll; Young, Smalling, Rojo, Darmian, Carrick, Rooney, Lingard, Mkhitaryan, Martial och Rashford. Och den uppställningen känns inte alls främmande för att vi ska få se dem starta matchen tillsammans med någon av målvakterna. Hela Manchester truppen ser ut som följer.

Manchester United truppen:

De Gea, O’Hara, Romero; Bailly, Blind, Fosu-Mensah, Rojo, Smalling, Valencia, Young; Carrick, Fellaini, Mata, Mkhitaryan, Pogba, Lingard, Schweinsteiger; Ibrahimovic, Martial, Rashford.

BLGM speltips:

Du som såg första mötet mellan Manchester United och St. Etienne förra veckan måste hålla med mig om att T. Etienne faktiskt oroade Man United och höll uppe spelet på ett bra sätt. Särskilt i första halvlek hade fransmännen ett flertal giftiga målchanser som något av dem borde resulterat i ett mål om man bara hade varit tillräckligt effektiva. Istället var det Zlatan som kunde punktera tillställningen först i den 75:e spelminuten med sitt 2-0 mål för att sedan göra ytterligare ett på straff mot slutet av matchen.

Därav tror jag på att St. Etienne definitivt kommer lyckas att åtminstone sätta en balja ikväll då en offensiv är enda vägen att gå för dem. Men det kommer också innebära att Martial och Rashford får tillfällen att utnyttja sin snabbhet i ett mer öppet franskt försvar vilket också borde resultera i ett eller ett par mål framåt för engelsmännen. Båda lagen gör mål spelas till oddset 1.93 hos spelbolaget Betsafe!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se