Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 4


Spela!
Datum: Lördag 2017-01-28 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: R 4-4-144-system
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Den här veckan tippar vi ett R 4-4-144 system som erbjuder 12 rättsgaranti. Veckans stryktipskupong innehåller matcher från FA-Cupen. Flera Premier League lag finns med på kupongen och fa-cupen brukar alltid erbjuda skrällar. Frågan är var? Häng med på vårt stryktipsförslag.

Förra veckan..

Förra veckan hade vi 9 rätt på vårt R-3-3-24 system och med andra ord inga pengar att hämta. Utdelningen på Stryktipset var okej där 13 rätt gav 87962 kr. Det var även utdelning på 10 rätt som gav 23 kr. Att det blev utdelning på 10 rätt förra veckan berodde på att det var ca 9,5 miljoner extra i jackpot. Den här veckan får vi klara oss utan extra pengar i potten. Dock kan vi räkna med en fin omsättning då det är lönehelg. Det brukar leda till att vi får se en omsättning mellan 25 och 30 miljoner på tipset.

R 4-4-144:

Veckans stryktipsförslag bygger på systemet r 4-4-144 med 12 rättsgaranti. Systemet innebär att vi tar ut 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar. R 4-4-144 kostar oss 144 kronor att lämna in. Senaste åren har Svenska Spel utvecklat stryktipset på nätet som gör det enkelt att spela och tippa r-system online. Tidigare behövde man besöka en fysisk butik för att lämna in r-system men nu kan man enkelt välja systemspel när man är inloggad. Det fungerar väldigt smidigt att tippa online såväl via datorn som via telefonen eller surfplattan. Här tar vi upp några av matcherna i veckans R 4-4-144 system.

Match 1. Southampton – Arsenal (1×2)

Arsenal var illa ute i ligan senast och höll på att tappa poäng hemma mot Burnley. Burnley fick straff på övertid och kvitterade till 1-1 men än ännu senare straff gav hemmalaget segern där Alexis Sanchez avgjorde. Det är längesen Arsenal förlorade nu men här har man ett riktigt svårt bortamöte. Tänker man dessutom ställa över några spelare för att satsa på Premier League så kan det mycket väl sluta med hemmaseger här. Southampton har blivit bättre och bättre under säsongen och i de senaste hemmamatcherna har man varit riktigt bra. 3 segrar i de 3 senaste hemmamatcherna för Southampton där man slagit Liverpool med 1-0, Norwich 1-0 och Leicester 3-0. Vi väljer att helgardera matchen då vi tror att Southampton kan ställa till med en liten skräll.

Match 3. Burnley – Bristol C (1)

Burnley ligger på en 13:e plats i Premier League och har 10 poäng ner till nedflyttningsstrecket. Ligger man illa till i Premier League så brukar man inte lägga energi på FA-Cupen. Nu är läget relativt stabilt för Burnley i PL-tabellen och det gör att man borde gå för fullt med i princip bästa manskap i FA-cupen. Här möter man dessutom ett lag i Bristol City som är ur form. Bristol City har 5 raka förluster i ligan och det känns inte trovärdigt att den negativa trenden ska vända här mot ett PL-lag. Vi spikar Burnley som en av tipsets säkraste matcher!

Match 4. Chelsea – Brentford (1)

Chelsea har 15 segrar på de 16 senaste i ligan. Man spelade inte speciellt bra mot Hull hemma senast men lyckades ändå vinna med 2-0. Här räknar vi med att man kommer rotera i laget men den är inga dussinspelare som kommer in i startelvan. Räkna med att Fabregas, Terry, Zouma, Willian och Batshuayi får speltid. Även Ake borde få chansen som hämtats tillbaka från lån där han gjort det bra i Bournemouth. Nja ettan känns rätt given här också och Cheslea borde inte ha några problem att vinna med ett par mål på Stamford Bridge. Brentford har 2 raka förluster i The Championship. Säker etta!

Match 5. Crystal Palace – Manchester City (2)

Manchester City är inne i en minst sagt tung period. Det bevisar också hur svårt Premier League är när man med en av ligans bästa truppen kan få stryk borta mot Everton med 4-0. Senast tappade man 2-0 hemma till 2-2 mot Tottenham och nu måste man hitta in på vinnarspåret igen. Framförallt för att bygga självförtroende och få lite arbetsro. Vi tror att Guardiola kommer ställa upp med en stark startelva här där man inte borde ha några problem med att vinna över ett formlöst Palace. Palace har inte vunnit i Premier League på de 8 senaste matcherna. Nedflyttningsstrecket är just nu ovanför laget och man 2 poäng upp till säker mark. Vi tror inte att man prioriterar FA-cupen speciellt mycket då ligan är värd så många gånger mer. City å sin sida skulle kunna rädda upp en sämre PL säsong med en bärgad FA-cup titel. Vi spikar 2:an.

Match 7 Middlesbrough – Accrinton Stanley (1)

Middelsbrough har fått ordning på försvaret och spelat tight och målsnålt sista tiden. Däremot skulle man kunna önska lite mer framåt av laget sista tredjedelen. Boro har 4 poäng ner till nedflyttningsstrecket och även om fokus ligger på ligan den här säsongen så borde man inte ha några problem med att avfärda League Two laget (fjärde divisionen) Accrington Stanley. Accrington har ryckt upp sig på slutet i League Two men ligger nära nedflyttningsstrecket. Här är motståndet för bra och på River Side Stadium blir det ingen skräll den här eftermiddagen. Vårt tips blir en given etta på Middlesbrough.

Match 10. Tottenham – Wycombe (1)

Tottenham behöver ingen vidare presentation vid det här laget. Man är just nu tillsammans med Chelsea Premier Leagues formstarkaste lag. Man vann över Chelsea hemma med 2-0, krossade West Bromwich med 4-0 och klarade 2-2 borta mot City. Moralen är på topp och anfallstrion med Kane, Alli och Eriksen är livsfarliga för alla försvar. Blir intressant att se hur man formerar laget här. Wycombe går starkt i League Two och parkerar på en 5:e plats. Man kanske kommer bjuda till här men över 90 min så ska man inte ha något att säga till om på White Hart Lane. Säker etta!

Stryktipsförslaget i sin helhet:

Här följer vårt R 4-4-144 system där vi tagit ut 5 säkra matcher.

http://Svensktspel.nu/wp-content/uploads/2017/01/r-4-4-144.jpg


-Veckans säkraste match anser vi att Burnley är hemma mot Bristol City

-Skrällen tror vi att Southampton kan stå för hemma mot Arsenal

-Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan

-Löningshelg så räkna med 25-30 miljoner i omsättning

-FA-cupen brukar innebära skrällar och hittar dem kan det bli fina pengar!


Ja då ses vi på lördag igen.. nånstans.

Vad tycker ni om vårt R 4-4-144 system den här veckan? Kommentera gärna och om ni har någon speciell match som ni tror lite extra på!

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se