Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Vecka 52: Årets sista stryktipsförslag


Spela!
Datum: Lördag 2016-12-31 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

2016 års sista stryktips bjuder på inte mindre än 7 superintressanta Premier League matcher. När vi andra har julledigt spelar man som mest intensivt borta i England. Av tradition går man i England och tittar på fotboll i julhelgen och nyårshelgen. Hela 3 stycken Premier League omgångar avverkas inom en 8 dagars period. Fantastiskt för oss som gillar fotboll.

Förra veckan

Förra veckan var det idel favoriter som vann och det gjorde att det inte ens blev nån utdelning på 11 rätt. 830 kr på 13 rätt förändrar inte livet för någon men favoritraden förra veckan gör att det istället bjuds på en ny jackpot den här veckan. Vi har ett riktigt toppmöte med på kupongen där Liverpool möter Manchester City hemma. Båda lagen är i behov av 3 poäng men det viktiga är kanske framförallt att inte förlora en sådan match. Krysset ligger därför väldigt nära till hands men inget som vi spikar på veckans stryktipskupong.

Här följer våra 4 säkra matcher.

Match 3, Chelsea – Stoke (1)

Chelsea hade inga problem att rå på Bournemouth hemma i den förra omgången. 3-0 segern innebar Chelsea 12:e! raka seger i Premier League. Vann gjorde man också utan avstängda nyckelspelarna Kanté och Costa. Dessa båda herrar är tillbaka nu och vi ser inte hur man ska tappa poäng mot ett formsvagt Stoke som förlorade med 4-1 borta mot Liverpool i den senaste omgången. Pedro saknas i Chelsea pga avstängning då han dragit på sig 4 gula kort. Chelsea kan ändå starta med Hazard, Costa och WIllian längst fram och det lär bli något att bita i för Stoke. Chelsea tar 13:e raka! Säker etta!

Match 5, Manchester United – Middlesbrough (1)

Det har väl inte undgått någon att Zlatan Ibrahimovic hittat formen. 12 mål på de inledande 18 omgångarna gör att han delar andra platsen i skytteligan tillsammans med Alexis Sanchez. Båda är 1 mål efter Diego Costa. Zlatan har gjort 9 mål på de 8 senaste tävlingsmatcherna vilket är ett fantastiskt facit i svåra Premier League. Nu möter man ett målsnålt Middlesbrough som gillar att tighta till det bakåt men på Old Trafford borde man inte ha några problem att vinna över nykomlingen. 4 raka segrar i Premier League för United och formen är stigande. Boro har haft svårt i framförallt bortaspelet och det känns inte som den trenden kommer att brytas på Nyårsafton. Vi spikar ettan!

Match 10, Derby – Wigan (1)

8 segrar och 1 oavgjord på de 9 senaste för Derby gör att man tar upp jakten och sätter press på topplagen. Tom Ince är lagets bästa målskytt med 8 mål den här säsongen men senast var det Darren Bent som avgjorde mot Birmingham från 11 meter. Wigan har usel form och ligger näst sist i The Championship. 5 raka förluster är ingen vidare svit och man måste nog börja ta poäng snart om man ska lyckas hänga kvar i näst högsta divisionen. För dagen är Derby klart bättre och får ett givet streck på kupongen! Säker etta!

Match 12, Wolverhampton – Queens Park Rangers (1)

En liten chansning hittar vi i match 12 på Stryktipset. Wolverhampton har ryckt upp sig sista tiden och har endast 1 förlust i de 5 senaste matcherna. Laget spelar frejdig anfallsfotboll och skapar mycket framåt i sina matcher. Kan man bara täta till defensiven så kan det räcka långt den här säsongen. Truppen är tillräckligt bra för att vara med och kriga om kval till Premier League. Queens Park Rangers är inne i en rejäl kris! 6 raka förluster gör att laget ligger på en 20 plats i tabellen. Det är bara 3 poäng ner till nedflyttning. Tyvärr blir det inga poäng på lördag då laget läcker som ett såll. Vi spikar ettan!

Kommentarer om Stryktipset:

-15 miljoner i jackpot väntar

-Systemet vi tippar är ett reducerat stryktipssystem som heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti

-Veckans säkraste match anser vi att Derby är hemma mot Wigan

-Skrällen tror vi att Scunthorpe kan stå för borta mot Bolton. För oss är det egentligen ingen skräll då laget toppar andra divisionen men svenska folket verkar tror annorlunda då laget endast är streckat till 20 %. Lite lite för en serieledare kan tyckas.

Gott nytt år önskar vi på stryktipsredaktionen. Lycka till och fira gärna 12 slaget med 13 rätt i bakfickan..

Lycka till!

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se