Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 52


Spela!
Datum: Måndag 2016-12-26 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Veckans stryktipsförslag till annandagen hittar ni här. Stryktipset vecka 52 bjuder på 15 miljoner extra i jackpot. Räkna med stor omsättning då det inte finns mycket annat att spela på.

Stryktipsförslag v 52:

Annadag jul och ledigheter på tapeten. Men inte i England. Av tradition går man just nu in i det mest hektiska spelschemat under hela säsongen. Det blir ett kort julfirande för spelarna eftersom de redan har match den 26:e dec. Eftersom spelschemat är tight så räkna med rotation i lagen vilket förhoppningsvis kan leda till en del skrällar. Vi kommer spela ett reducerat tipssystem som heter R-9-0-222. Vi tar ut 4 säkra matcher och helgarderar resten. Systemet som har 11 rättsgaranti ger utrymme för skrällar på kupongen. Här är veckans 4 matcher.


Match 3. Chelsea – Bournemouth (1)

11 raka segrar för Chelsea i ligan gör att man seglat upp i topp och leder Premier League 6 poäng före Liverpool. Defensiven har varit urstark där man hållt nollan i 9 av de 11 matcherna. Bournemouth har varit bättre hemma än borta och haft något vikande formkurva på slutet. Chelsea som i princip kunnat ställa upp med samma startelva sen man bytte spelsystem för 11 omgångar sen till 3-4-3 kommer nu få klara sig utan två viktiga kuggar. Kanté och Costa är två av de spelare som kanske bidragit mest till framgången sista tiden. Båda är nu avstängda i mötet med Bournemouth. Michy Batshuayi och Fabregas ersätter troligtvis. Så ska bli intressant att se om Chelsea kan leverera lika bra utan ”Banditen” på topp. Vi tror det och spikar ettan!

Match 6. Manchester United – Sunderland (1)

Zlatan har verkligen levererat sista tiden och den här säsongen har han mäktat med 16 mål för United alla cuper inräknat. 11 mål har det blivit i Premier League och förhoppningsvis kan vår svensk hänga ett par baljor mot ett av ligans svagaste lag Sunderland. Sunderland har blandat och gett på slutet och segern mot Watford hemma med 1-0 var viktig senast. Dock lär det bli svårt på old trafford att få med sig några poäng. United närmar sig toppen och ska man vara med och slåss om topp 4 i maj så krävs det 3 poäng i den här typen av matcher. Vi spikar ettan!

Match 8. Aston Villa – Burton (1)

Tränarbytet har gjort gott i Aston Villa. Sedan Roberto Di Matteo fick sparken har man klättrat i The Championship. Bortaspelet har varit sådär för Villa men hemma på Villa Park har man levererat. 4 raka segrar gör att man kan börja blicka uppåt i tabellen och lämna undre halvan bakom sig. Laget är så pass bra att man borde blanda sig i striden om play off. Burton gjorde det visserligen bra mot Newcastle hemma senast men fick ändå se sig besegrade med 2-1. Och det är väl det som skiljer botten mot toppen. Skärpan framför mål och kvaliteten i avsluten är ofta avgörande. Vi tror på ny förlust för Burton här och de kommer få kämpa för att hänga kvar i The Championship den här säsongen. Säker etta!

Match 9. Huddersfield – Nottingham (1)

Huddersfield inledde säsongen strålande och toppade ett tag ligan men sen kom man in i en svacka. Många skador och avstängningar bidrog till tappet. Nu ser läget ljusare ut och man har då även börjat vinna igen. 3 raka segrar båda gott för självförtroendet och man kan nu ta upp jakten på topplagen. Då vill det till att man vinner över Nottingham som tagit 1 poäng i de 3 senaste matcherna. Ettan känns bra och är streckad till 60 % av svenska folket i dagsläget.

Kommentarer om Stryktipset:

-Jackpot på hela 15 miljoner i potten! Det finns inte mycket annat spelbart den här dagen så räkna med rejäl omsättning!

-Veckans säkraste match tror vi Manchester United är hemma mot Sunderland

-Skulle nog vilja varna för både Hull och West Bromwich. West Brom är svårspelade och det är aldrig lätt att åka till Hull och ta 3 poäng.

-The Championship ser för övrigt väldigt svårtippat ut med idel jämna matcher.

Det här var 2016 och årets sista stryktipsförslag! Tack för att ni följt oss det här året så ses vi på andra sidan.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se