Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 50


Spela!
Datum: Lördag 2016-12-17 16:00
Land: England
Liga: Stryktipset
Spel: Systemspel R-9-0-222
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Förra veckan satte vi våra 4 matcher på kupongen och det blev en liten slant där vår reducerade system gav 12 rätt. Den här veckan är det ett riktigt lurigt stryktips som väntar då kupongen minst sagt ser svårtippad ut.

Stryktipsförslag vecka 50

Vi kommer fortsätta med vårt reducerade system som heter R-9-0-222. 9 helgarderingar är väldigt bra om det är ont om säkra matcher på kupongen. Den här veckan är det minst sagt svårtippat men vi har hittat några matcher som vi tror på. Läs gärna våra kommentarer om stryktipset lite längre ner där vi varnar för några av lagen på kupongen. Stryktipset innehåller 5 Premier League matcher och hela 8 Championship matcher. Vi vet alla hur svårt det är att tippa The Championship. Skrällarna duggar tätt! Man bör även tänka på att lagen går in i en hektisk julperiod med många matcher vilket gör att topplagen förmodligen kommer rotera en hel del spelare.

West Ham – Hull (1)

West Ham följde upp krysset borta mot Liverpool med seger hemma mot Burnley. Laget har haft det jobbigt den här säsongen men känns lite på gång nu. Truppen är egentligen riktigt bra där den största stjärnan är Payet. Hull har 4 raka förluster i bortaspelet och kommer förmodligen få det väldigt tufft här också. West Ham har stor chans att ta en ny 3 poängare och får tipset. Etta!

Burton – Newcastle (2)

Newcastle var inne i en svacka ett tag men 2 raka segrar och 6-0 i målskillnad gör att man återigen känns heta. Burton kämpar för sin överlevnad men Newcastle känns för svåra i det här mötet. Burton har ingen vidare form. Man lyckades visserligen slå Rotherham hemma i början av December men dessförinnan och därefter har förlusterna duggat tätt. Formen är med andra ord svag och motståndet här är väldigt bra. Därför blir det inga poäng på Pirelli Stadium för hemmalaget. Tvåa!

Fulham – Derby (2)

Fulham är helt okej för dagen men Derby är bäst i The Championship för tillfället. Vad sägs om 8 raka segrar. Av de 8 matcherna har man hållt nollan 7 gånger med målskillnaden 14-2. Derby inledde säsongen svagt men nu börjar man känna igen laget igen. Man brukar nästan alltid vara med och slåss om play off matcherna och chansen känns god att man även lyckas kriga ner Fulham på bortplan. Derby får tipset!

Nottingham – Wolverhampton (1)

Nottingham är det gamla storlaget som man kommer ihåg från tipsextra när man var liten. De var med på övre halvan av Premier League under några säsonger på 80-90 talet. Otroligt viktig match här för båda lagen då man ligger farligt nära nedflyttning. Hemma har Nottingham bara 1 förlust på de 6 senaste matcherna där man bland annat slagit serieledaren Newcastle för 2 omgångar sen. Wolves har bara 1 seger på de 10 senaste och ettan känns som en kul och trovärdig spik på kupongen. Ettan är i dagsläget endast streckad till 51 %. Vårt tips etta!


Kommentarer om stryktipset:

-Ingen jackpot den här veckan på tipset

-Systemspel R-9-0-222 (11 rättsgaranti)

-Veckans säkraste match tror vi att Newcastle är borta mot Burton.

-Se upp för West Bromwich! Man gjorde det bra mot Chelsea borta och var då nära på att få med sig en poäng. 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust i de 6 senaste. Kan mycket väl skrälla mot United. West Bromwich vann även det senaste mötet lagen emellan.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se