Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tips-SM omgång 3 - Stryktipset vecka 44


Spela!
Datum: Lördag 2016-11-05 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Häng med oss i Tips-SM och jakten på 13 rätt. Tips-SM omgång 3 väntar nu på Lördag. Har du missat tävlingen så är det nu tyvärr försent att delta.

Tips-SM förra veckan.

Förra veckan var omgång 2 av Tips-SM. Vi hade då en första runda med 10 rätt i bagaget och såg väldigt mycket fram emot att följa upp det. Tyvärr var förra veckan av tips-sm en ren katastrof. Vi slutade på 5 rätt och förhoppningsvis blir det den omgången som vi kan bortse i slutändan. Det blev rätt så favoritbetonat på Stryktipset och vi hade chansat lite väl mycket. Med 6 halvgarderingar så går det som det går när man chansar för mycket. Vi ger inte upp än utan allt kan hända i Tips-SM tävlingen och vi kommer förhoppningsvis lyckas bättre den här veckan.

Veckans säkraste matcher.

Match 4: Manchester City gjorde säsongens bästa insats när man slog Barcelona med 3-1 hemma på Etihad Stadium. Ett högt presspel gjorde att man lyckades bryta högt upp och skapade mängder med målchanser. Jag tror man kommer försöka stressa sönder Middlesbrough på samma sätt och man borde inte ha några problem att vinna. Boro har visserligen ryckt upp sig på slutet men här kommer man inte ha något att säga till om.

Match 9: Newcastle går som tåget i The Championship. 8 vinster och 1 oavgjord på de 9 senaste. Skatorna ser riktigt stabila ut bakåt och öser in mål framåt. På de 5 senaste matcherna har man gjort 16 mål framåt och bara släppt in 2. Här möter man ett ojämnt Cardiff som blandar och ger. Ettan känns given!

Skrällarna.

Match 2: Burnley har haft ett tufft spelschema inledningsvis av säsongen och dessutom ett tufft skadeläge i truppen. Nu börjar både spelschemat ljusna och skadeläget bli bättre. Hemma mot Crystal Palace som möjligen är på väg in i en formsvacka (3 raka förluster) bör man ha en god chans. Senaste hemmamatchen slog Burnley Everton hemma med 2-1 och därefter kryssade man mot United 0-0 borta. Ettan känns alldeles för lågt streckad och är enligt oss ett måste att ha med på kupongen.

Match 7: Bristol City möter ett av ligans formstarkaste lag i Brighton. På förhand ser det ut som en given utgångstvåa på kupongen men Bristol har ett litet ess i rockärmen. Bristol har den här säsongen lånat in Tammy Abraham från Chelseas akademilag. Han har hittills gjort 9! mål den här säsongen och har ställt till problem för de flesta försvarare han tar sig an. Vi väljer att gardera den här matchen då vi kan förvänta oss ett heltaggat hemmalag. Vårt tips 12.

Skadeläget.

Crystal Palace har i dagsläget 7 spelare på skadelistan och det är osäkert om några hinner friskna till, till Lördagens match. Även West Ham och Stoke har sargade trupper med många namn som inte är 100 %. Därför känns vårt kryss i det mötet helt okej.

Nu hoppas vi på ett bra resultat i omgång 3 av Tips-SM så att vi fortfarande är med i nästa vecka när vi kommit halvvägs i tävlingen.


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se