Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Manchester United


Spela!
Datum: Söndag 2016-10-23 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Gult kort: Herrera
Odds: 3.00
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

En riktigt spännande och rolig match att se fram emot idag när Chelsea möter Manchester United hemma på Stamford Bridge. Det kommer bli spännande både på och utanför planen. Hur kommer Mourinho bli mottagen av Chelseas fans? Hur kommer lagen ställa upp? Hur står sig Chelsea nya spelmodell med 3-4-3 mot bättre motstånd? Ja frågorna är många och vi ser väldigt mycket fram emot den här matchen när den startar 17.00 idag.

Analysen:

Det borde bli en tät och intensiv match och det är upplagt för rejält närkampsspel och på så vis också en hel del varningar. Chelsea är det lag som slagit Manchester United flest gånger under Premier Leagues historia men allt som oftast har då Mourinho coachat på den andra sidan. Man kan säga att lagen känner varandra väldigt väl. Nytt kommer det dock bli för Antonio Conte. Hittills har han inte kunnat hanterat de på förhand utsedda toppmötena i Premier League. Förlust mot både Arsenal borta och Liverpool hemma. Sen Conte växlade spelsystem till 3-4-3 (vilket han gjorde i halvtid mot Arsenal) så har Chelsea inte släppt in mål. Det är 225 min med hållen nolla. Motståndet har varit Hull och Leicester så det ska bli väldigt spännande att se hur spelsystemet fungerar mot lite bättre motstånd.

Båda lagen kommer ha väldigt tighta försvar och förmodligen kommer matchen påminna om Liverpool – Manchester United i förra omgången. Vi hoppas så klart att det kommer bli en annorlunda underhållande match men mycket talar för ett liknande scenario. Ser inte heller vilket av lagen som är favorit i det här mötet och det känns som att det kan sluta precis hur som helst. Därför är matchen väldigt svårtippad rent resultatmässigt men vi hittar vårt speltips på annat håll.

Mourinho har gjort det förr och han gjorde det även mot Liverpool. På papperet så såg laget ut att ha en väldigt defensiv uppställning men när matchen väl startade så pressade alla spelare från sina positioner. Man var rejält taggade och gick in hårt i närkampsspelet. Många spelare låg på gränsen och hade det inte varit för domare Anthony Taylor så hade fler kort delats ut. Idag är det Martin Atkinson som dömmer och han brukar inte direkt hålla igen med korten. På de 9 inledande matcherna han dömt den här säsongen så har han delat ut 30 gula och 1 rött.

Speltips:

När vi såg mötet mellan Liverpool och Manchester United senast så var Herrera inblandad i väldigt många situationer. Spelar han idag från sin förväntade defensiva innermittfältsroll så tror jag att vi får se minst ett gult kort på den karln. Chelsea har kvicka spelare på mitten och det känns som att en sen tackling inte är helt omöjlig.

Vi kommer tippa att Herrera blir varnad till oddset 3.00 @Unibet (Hos spelbolaget får alla nya spelare 200 % startbonus upp till 1000 kr)

Andra spelare som brukar dra på sig kort är Kanté och Alonso i Chelsea. Fellaini och Young ligger nära till hands i United.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se