Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Manchester United


Spela!
Datum: Måndag 2016-10-17 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Återigen ska Manchester United FC och Zlatan Ibrahimovic få bekänna färg mot högkvalitativt Premier League motstånd när Liverpool FC hälsar dem välkomna till Anfield under måndagskvällen.

Liverpool – Manchester United Speltips:

Inför matchen Liverpool – Manchester United ligger hemmalaget på en femte plats i Premier League tabellen och bortalaget på sjunde plats 3 poäng efter. Både serieledande Manchester City och trean Tottenham tappade poäng igår mot Everton respektive West Bromwich i två oavgjorda matcer. Detta innebär att något av lagen vid vinst kan hämta igen en del av topplagens försprång. Det är till och med så att Liverpool kan kriga till sig serieledningen på målskillnad om allt går enligt deras väg.

Liverpool har visat styrka mot bästa lagen:

En förlust, en oavgjord och fem vunna matcher är resultatet hittills den här Premier League säsongen. Måste säga att det känns som om Liverpool borde befinna sig ytterligare några placeringar högre upp i tabellen än en femte plats. Femma är inget dåligt alls men med tanke på att de på bara under deras första sju matcher redan hunnit med att möta flera tilltänkta titelutmanare och spelat imponerande bra mot dem så är känslan att de inlett ligasäsongen bäst av alla lag.

Liverpool har vunnit svåra bortamatcher mot såväl Arsenal som Chelsea och dessutom spelat oavgjort borta mot Tottenham. Leicester utklassade man hemma med 4-1. Det är den snöpliga 2-0 förlusten mot Burnley i andra matchen som satt käppar i hjulet för Liverpool från att vara bland topp 3.

Med 18-10 i målskillnad har man släppt in fler mål än alla de nio bäst placerade lagen i tabellen vilket förtydligar Liverpools offensiva speltaktik tränaren Jürgen Klopp har som grundfilosofi. Dock har man tack vare just den offensiva spelidén också gjort många mål, Bara Manchester City och Arsenal har mäktat med ett mål mer, och då enligt mig med ett lättare spelschema såhär i inledningen jämfört med Liverpool.

Manchester United varvar bra med dåligt spel:

Uniteds och även Zlatans säsongsinledning kan beskrivas med ord som succé och bländande. Men efter en stark försäsong och tre inledande vunna matcher i Premier League mötte man derbyfienden Manchester City i en match vars ingredienser räckte gott och väl för en riktig filmrysare eller romanthriller av rang.

Troligen Englands hetaste derby skulle utspelas. Zlatan och ”the Special One” Mourinho var återigen tillsammans i ett lag. Deras hatobjekt nummer 1 i fotbollsvärlden Pep Guardiola stod på andra sidan. Mediacirkusen var enorm inför mötet vilket sträckte sig långt utanför Englands egna gränser. Ja rent utav runt hela världen spekulerades det i hur matchen skulle gå.

Det blev total knockout och platt fall för… United. Pep vann slaget och Man United med Zlatan och Mourinho har inte riktigt återhämtat sig ännu efter den smällen. Den fina form och positiva känsla man byggt upp i Manchester United innan försvann nu som en avlöning. Zlatan har inte lyckats göra några mål på sistone och United som lag verkar inte kunna prestera bra resultat utan en Zlatan i målform vilket gör en lite rädd då det finns en oerhörd kvalitet och kapacitet i laget för övrigt. 13-8 i målstatistiken visar att man är normalstarka bakåt men att det fattas några mål framåt för att klättra uppåt i tabellen.

Speltips - Båda lagen gör mål:

Ett två veckor långt speluppehåll för VM-kvalspel tjänar Manchester United mest på i det här läget. Förhoppningsvis har man skakat av sig frustrationen från de senaste dåliga insatserna ock kommer till Liverpool med nya krafter. Liverpool har favör av hemmaplan och är oerhört starka på Anfield vilket 9-2 i målskillnad visar på endast två hemmamatcher som Liverpool hitintills spelat denna säsong.

Övertygelsen är stor om att Liverpool kommer sätta minst ett mål och vi tror faktiskt hårt på att även Manchester United sätter en eller fler baljor i det här toppmötet. Således tippar vi att båda lagen gör mål till oddset 1.61 @Unibet.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se