Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Slovenien - England


Spela!
Datum: Tisdag 2016-10-11 20:45
Land: Slovenien
Liga: VM-kval
Spel: 2
Odds: 1.67
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

England åker till Slovenien för att ta 3 poäng och samtidigt sin tredje VM-kval seger på raken. Mötet Slovenien – England kommer nog bjuda på en hel del spänning och det blir definitivt den tuffaste matchen hittills i kvalet för både engelsmännen och slovenerna.

Speltips Slovenien – England:

Hemmalaget Slovenien har börjat resan mot en VM-biljett hyfsat. Efter oavgjort 2-2 i första VM-kvalmatchen borta mot Litauen i början av september tog man nu i lördags en viktig uddamålsseger hemma mot Slovakien. Med sina fyra poäng ligger Slovenien på tredje plats i VM-kvalgrupp F efter Skottland och tabellettan England.

Litauen – Slovenien 2-2..

Slovenien har i de två första matcherna visat att man definitivt inte är en slagpåse i den här VM-kvalgruppen. I första mötet med Litauen hade man ett kraftig spelövertag trots bortaplan vilket bollinnehavet 36%-64% visar rätt tydligt. All annan statistik för matchen visar samma sak, målchanser skrevs till 13-26 och skott på mål 5-13. Litauen ska verkligen vara nöjda att de fick med sig en poäng från den matchen.

Slovenien – Slovakien 1-0..

Lördagens hemmamatch mot Slovakien hade en helt annan matchbild där det var så jämnt det kan bli lagen emellan hela matchen igenom. Därför var glädjen stor hos spelarna och hemmafansen när Slovenien lyckades få hål på Slovakien i den 74:e spelminuten. Nu ikväll väntar återigen en hemmamatch, den här gången mot det troligen största hotet till gruppsegern, nämligen England.

England är ännu bättre..

England vill glömma Fotbolls-EM från i somras där man åkte ut mot Island och blickar nu framåt med oförtrutet självförtroende mot ett nytt mästerskap. Och det har börjat bra i VM-kvalet. Trots turbulensen som varit i engelska landslaget senaste tiden i och med att förbundskaptenen Sam Allardyce nyligen plötsligt avgick efter en skandalvideo som läckt ut och att nu efterträdaren Gareth Southgate blixtinkallats som ny kapten så har England spelat förvånansvärt bra.

Slovakien – England 0-1..

Englands första match i VM-kvalet spelades mot Slovakien blev en riktig utklassningsseger. Kanske inte om man tittar på matchresultatet 0-1 men med 38%-62% i bollinnehav och 0-19! i målchanser vittnar om dominansen. Dock ska man veta att Slovakien fick Skrtel utvisad i den 57:e matchminuten. Det enda som oroade de engelska fansen i den här matchen var väl varför inte målskyttet funkade bättre. Men man får väl se det på det sättet att ett mål är bättre än inget.

England – Malta 2-0..

I lördags var det så dags för hemmamatch mot Malta efter förbundskaptensbytet. Och det visade sig inte ha påverkat spelarna nämnvärt. Kan tro att det ändå var skönt med just hemmamatch mot Malta i det här läget som i sin tur fått agera slagpåse i sin inledande match mot Skottland med slutresultatet 1-5.

England var totalt överlägsna Malta och för att återspegla matchbilden tar jag återigen statistiken till hjälp. Vad säger du om skillnaden 78%-22% i bollinnehav, 22-1 i målchanser och 8-1 i hörnor. Så med de siffrorna kanske man kunnat vänta sig fler än de två mål som gjordes i 2-0 segern.

Bortalaget vinner i matchen Slovenien – England..

England skapar massor av målchanser i sina matcher och även om det inte blir mål på alla så ska det räcka till seger ikväll.

Vi tänkte vara lite tråkiga i dagens speltips och tippa matchodds rakt av på seger för England. Oddset ger 1,67 för bortaseger i matchen Slovenien – England och vi har hittat dagens absolut bästa odds på det spelet hos Unibet.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se