Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - Bulgarien


Spela!
Datum: Måndag 2016-10-10 20:45
Land: Sverige
Liga: VM-kval
Spel: Hemmalag antal hörnor över 6,5
Odds: 2.05
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Med matchstart kl. 20:45 idag är det dags för VM-kvalmatch mellan Sverige – Bulgarien och tre nya poäng ska inkasseras. Matchen sänds i tv-kanal 5 med start redan 19:00.

Både Sverige och Bulgarien går för 3 poäng:

Sverige hakade på topplagen i VM-kvalgrupp A och står efter 0-1 vinsten mot Luxemburg i fredags samt den första oavgjorda VM-kvalmatchen mot Holland på samma 4 poäng som Holland och Frankrike. Målskillnaden skiljer dock lagen åt vilket placerar Sverige på en tredje plats i gruppen med Bulgarien jagandes närmast efter på 3 poäng. Sverige måste ikväll ta 3 poäng mot Bulgarien för att ha en chans att nå direktplatsen till Fotbolls-VM 2018. Lika viktigt är det för Bulgarien att 3 poäng mot Sverige om man ska vara med i toppstriden i gruppen då det är få marginaler för vilka som kammar hem någon av VM-biljetterna.

Sverige har gjort det bra men…

Det var kul att se Sverige spela så pass bra som de gjorde mot Luxemburg med ny förbundskapten och till stor del en ny föryngrad trupp. Nu är ju inte Luxemburg bland de bättre fotbollsnationerna man möter i EM-kvalet men som vi sett så många tidigare när Sverige åkt iväg för bortaspel mot de ”sämre” lagen så har man ofta haft förtvivlat svårt att göra mål och även vinna matcherna. Som så många gånger förr slutade även den här matchen med en uddamålsvinst där ett förlösande mål i andra halvlek avgjorde det hela.

Det enda man kan önska sig mer av Sveriges fotbollslandslag just nu är att effektiviteten framför mål ökar. Med så många klara målchanser mot Luxemburg borde något mer mål i alla fall trillat in. Janne Andersson har sagt att det blir en förändring i startelvan jämfört med den senaste kvalmatchen mot Luxemburg och det är att Ola Toivonen ersätter John Guidetti i anfallet. Guidetti var inte bra senast och hittade inte alls rätt i samspelet med sin anfallspartner Marcus Berg och ställs därför nu åt sidan.

Bulgarien jagar form och revansch:

Kvällens gäster Bulgarien kommer till Friends Arena med ett stukat självförtroende men med revansch i sinnet och 3 poäng i sikte. Bulgarerna startade sin WM-kvalresa tveksamt genom att på ett oerhört dramatiskt sätt vinna över Luxemburg i första matchen med 4-3 på egen hemmaplan. 6 av de 7 målen gjordes i andra halvlek. Bulgarien avgjorde först i den andra övertidsminuten efter att försvaret vikit ner sig gång på gång i den andra halvleken.

Just försvaret verkar vara Bulgariens akilleshäl just nu. I fredags var Bulgarien i Frankrike och lyckades där överraska alla genom ett tidigt ledningsmål på straff. Men efter 23 minuter var det roliga över och ytterligare en kvart senare stod det 3-1 till Frankrike. Matchen slutade till slut 4-1 efter flera osäkra bulgariska försvarsingripanden. Bulgarien har inte vunnit mot Sverige på 49 år så var säker på att man är revanschsuget med både det och 4-1 förlusten mot Frankrike i tankarna.

Speltips Sverige – Bulgarien:

Jag tror på att det blir en ganska öppen match då båda lagen behöver 3 poäng. Sverige är favoriter till segern hos spelbolagen och i det fallet håller jag med dem. Framför mig ser jag en matchbild med ganska böljande spel fram och tillbaka där båda lagen vill få hål på motståndaren men där Sverige med hemmafansen i ryggen skapar fler chanser än bortalaget. Jag vågar inte säga att Sverige kommer göra massor av mål men målchanserna bör resultera i ett antal hörnor och det är här vi hittar vårt speltips för dagen i matchen Sverige – Bulgarien.

Speltips Sverige – Bulgarien: Hemmalag antal hörnor över 6,5, odds 2,05 @Betsson

Sveriges startelva mot Bulgarien:

Målvakter
Startelvan
Robin Olsen
Backar
Mikael Lustig
Viktor Nilsson Lindelöf
Andreas Granqvist
Martin Olsson
Mittfältare
Jimmy Durmaz
Oscar Hiljemark
Albin Ekdal
Emil Forsberg
Anfallare
Ola Toivonen
Marcus Berg

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se