Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige D - Tyskland D


Spela!
Datum: Fredag 2016-08-19 22:30
Land: Brasilien
Liga: OS
Spel: Över 10 hörnor
Odds: 1.61
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Som så många gånger förr så möts Sverige – Tyskland damer i ännu en stor mästerskapsfinal i fotboll, nu i OS-final 2016 i Brasiliens huvudstad Rio de Janeiro. Det här ska bli underbart intressant och kul!

Tar man OS-Guld är det Sveriges bästa prestation genom tiderna i fotbollssammanhang för damer. Svenskorna har dock ingen rolig tidigare mästerskapsstatistik mot tyskorna och man möter ett mycket starkt tyskt finallag på fredag så förutsättningarna är tuffaste tänkbara. Sveriges damer har inte klarat av att vinna över Tyskland på mer än 20 år. Men på fredag är det meningen att den trenden ska brytas.

Speltips Sverige – Tyskland

Pia Sundhage och de svenska spelarna har redan överträffat allas förväntningar i OS så här långt och ärligt talat tror jag att de själva inte ens hade siktet på en final innan turneringen började. Innan OS pratades det visserligen om att siktet var inställt på medalj men där och då kändes det som att man skulle vara supernöjd bara man nådde en bronsmatch och kunna fajtas om just den där medaljen som i det fallet skulle betyda brons. Och med tanke på de tuffa matcher som väntade efter gruppspelet kan man inte vara annat en hysteriskt glad och nöjd över vad de presterat.

Hur kommer då finalmatchen mot Tyskland sluta? Ja ärligt talat kan den nog sluta lite hur som helst. Matchbilden kommer troligtvis se ut som den gjort i Sveriges tidigare matcher där Sverige spelar med en stark defensiv som främsta vapen för att sedan försöka kontra in en eller annan boll. Det som förstås kan störa den matchbilden är om Tyskland lyckas få in ett mål för då måste Sverige gå över till att spela offensivt vilket istället kan öppna upp för tyskorna.

Med tanke på de senaste matcherna som spelats så har vi ett givet spel på matchen Sverige – Tyskland, nämligen hörnspel! I kvartsfinalen mellan USA – Sverige slutade hörnstatistiken 12-3, alltså totalt 15 hörnor. I semin mot Brasilien blev det en liknande hörnstatistik med totalt 14 hörnor, 10 för Brasilien och 4 för Sverige. Och tittar vi på alla damernas fotbollsmatcher som spelats i OS så kan vi snabbt konstatera att det blir väldigt många hörnor, fler än 10, i matcherna oavsett matchscenario.

Detta leder oss till vårt speltips. Om Sverige lyckas med sin strategi kommer hörnstatistiken säkerligen vara snarlik Sveriges senaste matcher. Men det kommer troligtvis sluta med många hörnor även om matchbilden byter karaktär. Vi är övertygade om att hur än matchscenariot än blir så är vi övertygade om att det likt de flesta OS-matcherna blir många hörnor i matchen, och med många hörnor menar vi här över 10 hörnor.

Vårt speltips blir således Totalt över 10 hörnor i matchen Sverige – Tyskland (OS-final i fotboll för damer) till oddset 1.61 @Bet365. För den som vill ta något större risk kan testa att spela på fler än 12 hörnor i matchen till oddset 2.50.

OS–finalen i fotboll för damer mellan Sverige – Tyskland spelas fredag 19 augusti 2016 klockan 22.30 svensk tid och sänds på tv-kanalen TV3.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se