Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 32


Spela!
Datum: Lördag 2016-08-13 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Äntligen startar Premier League och det innebär också att flertalet engelska matcher från högsta divisionen i England tar plats på stryktipskupongen. Det innebär också att vi på Svenskt Spel återigen levererar stryktipsförslag. Ni är flera som efterfrågat och saknat våra olika varianter av tipsförslag vilket känns inspirerande och kul. Det motiverar oss att skriva vidare. Svenskt Spel levererar stryktipsförslag så länge som Premier League säsongen pågår.

Stryktipsförslag vecka 32 – 2016

Den här veckan tippar vi ett reducerat tipssystem som helt och hållet bygger på 4 säkra matcher. Systemet heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti. Tipset ser väldigt svårt ut och det är inte helt lätt att ta ut fyra säkra matcher. Vi har lämnat in vårt tipssystem för vecka 32 hos Svenska Spel.

Match 1. Burnley – Swansea (1)

Nykomlingen Burnley har nyligen förstärkt laget genom att låna in Jon Flanagan från Liverpool. Swansea har tappat André Ayew och stommen i försvaret Ashley Williams. Tycker inte att Swansea har hittat fullgoda ersättare än som täcker dessa förluster. Som nykomling brukar man alltid kunna leverera i de första omgångarna. Burnley släppte in väldigt få mål i The Championship förra säsongen och gjorde flest mål av alla. Man har två hyperintressant forwards i André Gray (vann skytteligan i fjol) och Sam Vokes. Tillsammans gjorde de 38 mål förra säsongen och det ska bli intressant att se hur de står sig mot tuffare motstånd och försvar i Premier League. Swansea hade det jobbigt i bortaspelet förra säsongen. Vi tror att den heta nykomlingen Burnley vinner över Swansea och är en av våra säkra den här veckan.

Match 2. Crystal Palace – West Bromwich (1)

Palace gjorde en fin höst förra säsongen men tappade på våren. En försäljning av Bolasie (som vi tror man räknar med att man tappar) kommer finansiera köpen av Mandanda, Townsend och Tomkins. Manager Pardew har agerat snabbt på transfermarknaden och det känns som att londonlaget är väl förberedda inför säsongen. West Bromwich hade problem med målskyttet hela förra säsongen och som alltid försöker man spela målsnålt. Man saknar en riktigt bra striker och händer inget innan transferfönstret stänger så tror jag man kommer få det jobbigt. Crystal Palace hemma på Selhurst Park är alltid svårslagna och ettan känns på förhand väldigt bra. I fjol slutade mötet 2-0 till Crystal Palace och vi spikar ettan på kupongen.

Match 5. Southampton – Watford (1)

Southampton avslutade säsongen starkt i våras. Ska bli intressant om tränarbytet höjer laget ytterligare en dimension och att man i så fall är med och slåss om en topp fyra placering på allvar. Koeman har tagit över som ny tränare i Everton och ersatts av Claude Puel från Nice. Man har tappat tunga spelarnamn till den här säsongen i form av Mané, Pellé och Wanyama. Med de tre spelarna tappar man en hel del kvalité men framför allt kanske rutin. Man har värvat ungt och friskt istället. Watford var ett av de sämsta lagen på bortaplan förra säsongen. Våren gav inte mycket till övers och i bortaspelet tillhörde man bottenskiktet. Hittills har man legat väldigt lågt på transfermarknaden och historiskt sett är det otroligt svårt att hänga kvar säsong 2 i högsta divisionen som nykomling. Ettan känns väldigt bra och är enligt oss den bästa spiken på stryktipskupongen.

Match 13. Gefle – Norrköping (2)

Jens Gustafsson har kommit in i Norrköping bra och tappet av Janne Andersson till Landslaget har inte märkts av. Senast lyckades Peking vända underläge 0-1 till vinst med 3-1. Norrköping spelade riktigt fin fotboll emellanåt och i Allsvenskan har man nu 5 vinster och 1 oavgjord sen Jens Gustafsson tog över som tränare. Nyman ryktas på väg bort men än så länge fortsätter han att leverera i den blåvita tröjan. Tillsammans med Sebastian Andersson på topp ställer de till oreda för samtliga lag i årets allsvenska. Gefle har ingen vidare form men lyckades besegra Helsingborg senast borta med 2-3. Tuffare motstånd nu och konstgräset hemma på Gavlevallen borde passa Norrköping bra som är vana vid underlaget. Vi spikar 2:an.

Kommentarer om stryktipset

-Tipssystemet heter R-9-0222 och bygger på 4 säkra matcher för 222 kronor. Det har 11 rättsgaranti.

-Veckans säkraste match tror vi Southampton är hemma mot Watford.

-Skrällen tror vi att Birmingham kan stå för borta mot Leeds. Vill även varna för Rotherham då vi inte riktigt vet var vi har Aston Villa än.

-Tipsförslaget är första för säsongen hos Svenskt Spel

**


Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se