Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Vinnare Premier League 2016-2017


Spela!
Datum: Lördag 2016-08-13 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Nu är det inte långt kvar till Premier League säsongen 2016/2017 drar igång och på förhand ser det ut att bli den mest intressantaste någonsin. Nya topptränare och speciellt Zlatan i Manchester United att följa. Vi kommer här lista spelbolagens favorit till vem som vinner Premier League 2016/2017 och till vilket odds.

Vem vinner Premier League enligt Svenskt Spel?

Här går vi igenom favoriterna och några outsiders till titeln.

Leicester eller Manchester City?

Att tippa ligan den här säsongen känns oerhört svårt. Så klart inte många som trodde på Leicester förra säsongen men på förhand känns den här säsongen otroligt svår att förutse. Utgången lär inte bli nåt liknande som Leicester lyckades med förra säsongen. Favorit enligt spelbolagen är Manchester City men vi är inte så säkra på att Guardiola kommer få ihop ett slagkraftigt lag som håller hela säsongen. Leicester kommer säkert göra det svårt för många lag men tror inte att man håller hela vägen den här gången.

Chelsea, Arsenal eller Manchester United?

Chelsea tycker vi ser spännande ut och Conte har lyckats väldigt bra med de lag som han tagit sig an som tränare (främst Juventus och Italienska landslaget). Jag tror Chelsea kommer vara med där uppe men frågan är om Conte som nykomling i den engelska ligan klarar av att coacha laget genom det fuffa schemat kring jul och nyår. Arsenal har legat väldigt lågt under transferfönstret hittills. En riktigt bra striker av yppersta världsklass kan vara det som gör att man lyckas ta det där steget och vinna Premier League för första gången sen 2003. Mourinho har definitivt erfarenheten av Premier League. Han vet vilka påfrestningar som krävs och har gjort det förut. Dessutom har han fått in en riktigt vinnare i Zlatan Ibrahimovic som vunnit i Holland, Italien, Spanien och Frankrike. Magkänslan säger att man kommer vara nära men ändå inte lyckas att gå hela vägen.

Liverpool?

Liverpool ska bli intressanta att följa under Klopp men laget brukar alltid få en svacka nån gång under säsongen och truppen känns inte riktigt lika bra som de övriga topplagen. Får man ett par skador på nyckelspelare som Henderson och Coutinho så ser det glest ut med ersättare på dessa positioner.

Mästare blir..

Vi tror att titeln går till ett Londonlag men det är inte Arsenal eller Chelsea. Vi tror att de förväntade topplagen kommer ha mycket fokus på varandra och även vara hårt utsatta som vanligt från media i England. Ett lag som gjorde det väldigt bra förra säsongen är Tottenham. Man slutade på en andra plats i tabellen och den unga truppen har fått växa till sig ytterligare till den här upplagan av Premier League. Jag tror inte att man kommer vara sämre i år än förra året. Det som kan sätta käppar i hjulet är så klart att något av de andra topplagen sticker ut. Men får vi en lika brokig säsong som senast så tror jag Tottenham blir livsfarliga. Oddset är fint och något som vi ser ett spelvärde i under en hel säsong.

Svenskt Spel tippar Tottenham som engelska ligamästare till oddset 10.00 hos Bet365

Vem vinner Premier League enligt oddsen hos Bet365?

Bet365 har Manchester City som favorit att vinna Premier League till oddset 3.50. Förutom att spela på vem som vinner Premier League hos Bet365 så kan du även tippa på om lagen slutar topp 4 eller åker ur. Hela tabellen och oddsen för detta ser ni enligt nedan. Favorit att åka ur enligt Bet365 är Hull som förmodligen kommer få det tufft. Tror att Middlesbrough kommer klara sig bra. De har en fin hemmaarena och har egentligen rustat för Premier League under några års tid utan att ta steget från The Championship.

Vem vinner Premier League enligt oddsen hos Unibet?

Unibet har Manchester City som favoriter till att vinna Premier League till oddset 3.50. Här hittar du även odds för om lagen lyckas placera sig topp 4 och därmed nå Champions League. Burnley, Hull och West Bromwich anses ha minst chans att vinna Premier League. Leicester som var en galen skräll förra säsongen ger 31 gånger pengarna.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se