Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 10


Spela!
Datum: Lördag 2016-03-12 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Vårt stryktipsförslag bygger på 4 säkra matcher även den här veckan. Vi tippar ett reducerat system för 222 kronor som har 11 rätts garanti. Everton – Chelsea är toppmatchen på stryktipset den här veckan och den helgarderas. Chelsea åkte ut i veckan i Champions League och kan nu helt fokusera på Ligan och FA-cupen. Matchen mot Everton är FA-cupen och vill varna för Everton här som visat fin form sista tiden. Förlorade snöpligt mot West Ham där man tappade en 2-0 ledning senast men mycket berodde på att man var en man mindre i nästan 60 min. Chelsea tvingades byta Hazard och Diego Costa i CL matchen mot PSG och frågan är hur allvarliga deras skador är.

Veckans 4 spikar

Förra veckan blev det med hjälp av jackpoten fin utdelning. Vi varnade då för Bournemouth borta mot Newcastle som veckans skräll. Här följer vårt stryktipsförslag med 4 spikar.

Match 3. Stoke – Southampton (1)

Stoke kommer stärkta från 1-1 borta mot Chelsea och har fin form. 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste. Stoke ser dessutom ut att få tillbaka Shawcross som varit skadad sen 1 februari. Southampton har problem med målskyttet och jag tror man kommer få svårt att få hål på ett vilt kämpande Stoke. Ettan är så klart en chansning men jag känner att det är en liten favör för hemmalaget och ettan känns mycket trolig även om vi tror att Stoke kommer avgöra det här sent.

Match 6. Fulham – Bristol City (1)

Fulham ser ut att få tillbaka sin ordinarie målvakt Marcus Bettinelli som varit knäskadad större delen av säsongen. Man har 2 raka förluster mot bra motstånd i Burnley och Middlesbrough. Nu ser det lättare ut då Bristol City inte rosat marknaden sista tiden och jag tror man har en god chans här i form av hemmaplan. 3 förluster på de 4 senaste imponerar inte och inte mycket talar för att formen ska vända. Ettan känns bra här och jag tycker Fulham känns som en större favorit än vad statistiken och tabelläget talar för. Etta!

Match 7. Huddersfield – Burnley (2)

Burnley har i Andre Gray ett av seriens vassaste anfallsvapen. Han har gjort 21 mål den här säsongen, varav 19 i Burnleytröjan. Han är livsfarlig för alla försvar och är en bidragande orsak till den fina formen som Burnley har för tillfället. Burnley har endast 1 förlust på de 10 senaste matcherna och den kom mot Arsenal i FA-cupen. I ligan har man 5 raka vinster. Man toppar just nu The Championship med 4 poäng före Middlesbrough. Siktet är helt klart intsällt på Premier League. Huddersfield får blicka neråt i tabellen då nedflyttnignsstrecket närmar sig. Tror inte att man får med sig några poäng här och vi spikar 2:an på veckans stryktipskupong.

Match 12. Bradford – Doncaster (1)

Doncaster har 10 raka utan seger och är farligt nära nedflyttningsstrecket. Man är ett av lagen med sämst form i League One just nu. Bradford jagar kvalplats till The Championship och då är det inget annat än seger som räknas här. Form och tabelläge talar för hemmavinst. Jamie Proctor och Billy Clarke samarbetar bra framåt i Bradford och tror de kommer skapa oreda för Doncasters försvar. Vi spikar ettan utan att tveka.

Kommentarer om stryktipsförslaget

Veckans säkraste match tror vi att Bradford är hemma mot Doncaster
Skrällen tror vi att Rotherham kan stå för hemma mot Derby. Rotherham har riktigt fin form trots tabelläget och kan mycket väl överaska här. Derby har haft det lite motigt i slutet.
Ingen jackpot på tipset den här veckan.
Systemet vi spelar heter R-9-0-222 och bygger alltså på 9 helgarderingar för 222 kr. Det är ett reducerat tipssystem med 11 rättsgaranti.


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se