Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 53


Spela!
Datum: Lördag 2016-01-02 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Ingen utdelning på varken 10 eller 11 rätt i förra veckan vilket bäddar för en riktigt härlig jackpot på veckans stryktips med ca 15 miljoner extra i potten. Räkna med galen omsättning och fina slantar att hämta om man lyckas pricka in 13 matcher på Lördag.
Stryktipsförslag vecka 53
Match 1. Arsenal – Newcastle (1)

Efter debaclet mot Southampton (förlust 4-0) så vann Arsenal hemma senast mot Bournemouth med 2-0. Özil är förmodligen den spelare som har bäst form just nu och han har legat bakom många mål den här säsongen. Senast fick han dessutom göra mål själv och trots en del skador så får man ses som storfavorit här mot ett mediokert Newcastle. Ett tag såg det ut som att Newcastle skulle hitta formen men de senaste matcherna har laget uppträtt mycket svagt och dessutom har man 5 raka förluster mot Arsenal inbördes möten. Vi anser att det här är veckans säkraste match på Stryktipset. Bergetta!
Match 2. Leicester – Bournemouth (1x)

De svåra tuffa matcherna har duggat tätt för Leicester men man har lyckats ta sig igenom den här perioden mycket bra. Vinst mot Chelsea hemma och vinst mot Everton borta. 1-0 förlust sedan mot Liverpool borta och därefter 0-0 hemma mot Manchester CIty. Rainieris gäng är ligans utropstecken såhär långt och inte mycket tyder på att man ska tappa formen. Jag vill dock höja ett litet varningsflagg för just den här matchen. Många förväntar sig att man ska vinna men det här kommer bli en helt annan typ av match. Här kommer man behöva vara bollförande och möter ett i Bournemouth frenetiskt kämpande lag. Vi kommer gardera den på förhand givna ettan.
Match 3. Manchester United – Swansea (1)

Det är många matcher utan seger för United. Vet inte när laget gick vinstfria i 8 raka matcher senast men man får nog titta långt tillbaka i historieböckerna för att hitta nåt liknande. Det såg annars bättre ut mot Chelsea hemma senast där man gjorde sin bästa match på väldigt länge. Valencia och Luke Shaw är långtidsskadade. Schweinsteiger var tillbaka senast och han är en viktig kugge på mitten med sin rutin. Swansea har efter en mindre lyckad period fått till försvarsspelet och hållit nollan i 3 raka matcher. Med det i ryggen kan man kanske få med sig en poäng här men vi tror att United måste vakna nån gång där ettan känns bra och blir vårt tips.

Match 4. Norwich – Southampton (1×2)

Norwich tog en väldigt viktig seger senast genom att vinna över Aston Villa hemma med 2-0. Southampton blandar och ger för tillfället. 4-0 hemma mot Arsenal följdes upp med förlust 2-1 borta mot West Ham. Svårt att säga åt vilket håll laget är på väg i tabellen. Norwich har endast vunnit över the saints 1 match av 5 försök men det kanske är dags nu igen. Vi väljer att helgardera.
Match 5. Sunderland – Aston Villa (x)

Två lag med usel form och tyvärr tror jag att båda de här anrika lagen kommer få lämna Premier League när säsongen är över. Sunderland har 5 raka förluster. Aston Villa har bara vunnit 1 match på hela säsongen. Tycker dock att man kunna se en liten liten ljusning på slutet med några kryss i protokollet men man känns alldeles för uddlösa framåt. Målskyttet har varit ett återkommande problem hos båda lagen och skulle bli föga förvånad om den här matchen slutar 0-0. Vi spikar krysset.
Match 6. West Bromwich – Stoke (1×2)

Bäst form på Stoke som klättrat i tabellen sista tiden och kommer från segrar mot United hemma och Everton borta. Ny svår bortamatch väntar här. Tycker att det lutar åt Stoke som har Arnautovic i fin form men vågar inte utelämna 1:an på kupongen. West Bromwich kan om det vill sig väl ha en helt skadefri trupp att tillgå på Lördag. Segern senast mot Newcastle gjorde att man fick lite andrum ner till nedflyttningsstrecket. Vi väljer att helgardera den här matchen.

Match 7. Birmingham – Brentford (12)

Birmingham kryssar sällan och Brentford både gör och släpper in mycket mål. Tror på en öppen tillställning här och en 12:a på stryktipset känns bra. Med tanke på tabelläget kommer inget av lagen vara nöjda med 1 poäng då man jagar kval till Premier League.
Match 8. Bolton – Huddersfield (X2)

Bolton har förtvivlat svårt att vinna hemma men nu gjorde man det senast mot Blackburn. Man har kryssat hela 8 gånger på hemmaplan den här säsongen vilket är för dåligt om man ska hänga kvar. Huddersfield är svårspelade och har känts allt bättre sista tiden. Vi utgår från kryss och lägger dit en 2:a på stryktipskupongen.
Match 9. Burnley – Ipswich (1×2)

Svårtippad match. Burnley är ett väldigt bra hemmalag men Ipswich har fin form och gjort det riktigt bra på bortaplan hela den här säsongen. Båda lagen ligger på kvalplats och utgångstipset får bli kryss då jag tror att man är rädda om den poäng man har från början. Vårt tips helgardering.
Match 10. Cardiff – Blackburn (1)

Det här känns som en väldigt bra spik. Blackburn har inte gjort mål i de två senast matcherna och kommer från två raka förluster. Cardiff är starka hemma och jag tror att man återigen hittar in på vinnarspåret efter 3 raka matcher utan seger. Hemma har man bara förlorat en gång den här säsongen. Vi spikar ettan mot ett för tillfället uddlöst Blackburn.
Match 11. Charlton – Nottingham (x2)

Charlton har minst sagt usel form. 7 raka matcher utan seger är laget uppe i nu och inte mycket tyder på att man ska vända den negativa trenden som man är inne i. Nottingham har sett bättre ut sista tiden och har till skillnad från Charlton 7 raka matcher utan förlust. Man har dock haft lite svårt att vinna borta den här säsongen men kanske är det dags nu. 2:an känns bra och vi garderar upp med ett kryss.
Match 12. Fulham – Sheffield Wednesday (1×2)

Jämn tillställning att vänta. Hemma på Craven Cottage är man normal sett svårslagna men har haft det lite tyngre den här säsongen. Truppen är inte lika stark i år som den har varit tidigare. Sheffield inledde säsongen dåligt men har klättrat i tabellen sakta men säkert. Man har känts stabilare sista tiden där förlusterna inte duggar lika tätt. Tycker den här matchen är svårtippad och väljer att helgardera.
Match 13. Middlesbrough – Derby (x)

Ett riktigt toppmöte väntar i The Championsship. Båda lagen kan mycket väl stå som vinnare av serien när vi summerar efter maj månad. Middlesbrough har bara en förlust hemma och Derby endast en förlust borta den här säsongen. Tror dessutom att båda är relativt nöjda med kryss. Vi väljer att spika krysset i match 13.

Kommentarer om veckans stryktips

Systemet för stryktipsförslaget heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor. Det har 12 rättsgaranti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.
Veckans säkraste match tycker vi att Arsenal är hemma mot Newcastle
Skrällen tror vi Bournemouth kan stå för genom att ta en poäng mot Leicester.
Jackpot med hela 15 miljoner ca extra i potten.


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se