Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 50


Spela!
Datum: Lördag 2015-12-12 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslaget för vecka 50 innehåller några chansspikar på kupongen som innehåller 4 premier league matcher och hela 9 championship matcher.
Stryktipsförslag vecka 50
Match 1. Crystal Palace – Southampton (1×2)

Crystal Palace har bara 1 förlust på de 5 senaste och ser hyfsat stabila ut. Southampton däremot har kommit in i en rejäl svacka. 3 raka förluster varav 1-6 hemma mot Liverpool följdes upp med oavgjort hemma mot svaga Aston Villa. Har egentligen en bra trupp och kan så klart vinna över Palace men med tanke på form så är det fördel hemmalaget. Vi helgarderar.
Match 2. Manchester City – Swansea (1)

City har förlorat en del i bortaspelet. Hemma är man normalt starka sett starka och nu möter man ett motstånd i Swansea som är riktigt ur form. 1 poäng på de 5 senaste. Ettan känns väldigt stark då City måste haka på toppen nu när man halkat ner till en tredjeplats. Vi spikar ettan!
Match 3. Sunderland – Watford (1×2)

Svårtippat! Sunderland är i störst poängbehov och lär vara väldigt motiverade här. Cattermole och S Larsson långtidsskadade. Watford har bäst form och har tagit rejält med 3 poängare sista tiden. 4 vinster och 2 förluster på de 6 senaste där förlusterna kommit med uddamålet mot serieledande Leicester och Manchester United. Endast J Ekstrand saknas. Tycker att man har en god vinstchans här och 2:an bör absolut finnas med på stryktipskupongen. Vi väljer att helgardera matchen.
Match 4. West Ham – Stoke (2)

Hade det varit tidigt på säsongen så hade jag nog talat mycket för hemmaseger. Men just nu har de här två lagen formkurvor som möts i tabellen. West Ham har haft rejält svårt att vinna sista tiden vilket 5 raka utan seger vittnar på. Den stora anledningen är framåt. Man har problem med målskyttet helt enkelt. Defensiven ser annars fin ut. Jag tror inte att man kommer få så lätt att slå hål på Stoke som har mycket bra form för tillfället. 4 segrar av de 5 senaste där man vann hemma över city med 2-0 senast. Moses, M Lanzini, D Sakho, E Valencia, D Payet ser ut att saknas i hemmalaget där eventuellt Moses kan spela som testas matchdagen. Stoke saknar Crouch och Odemwingie. Vi tror att ett defensivt Stoke går segrande här. Vi chansspikar 2:an.
Match 5. Cardiff – Sheffield Wednesday (1x)

Också svårtippat, men känns som Sheffield haft det svårt sista tiden då man tappat formen lite. Skador och avstängningar har gjort att man fått rotera en del sista tiden och vinsterna har uteblivit. Tror man kommer få det jobbigt här också mot ett hemmastarkt Cardiff. 1x räcker långt och blir vårt tips.
Match 6. Charlton – Leeds (12)

Två lag som hela tiden går för 3 poäng vilket också statistiken vittnar om. Man är väldigt ojämna och kryssar sällan. Tror på en öppen match här som kan sluta lite hur som helst vilket gör att vi tippar 12.
Match 7. Derby – Brighton (x)

Två bra lag som ställs mot varandra där båda ligger med i toppen (3:a respektive 1:a). Det gör att man kommer vara rädda om den poäng man har från början. Dessutom har Brighton kryssat en hel del i bortaspelet den här säsongen så ett oavgjort resultat här känns rätt så troligt. Krysset känns bra och vi spikar det.
Match 8. Fulham – Brentford (1×2)

Bäst form i bortagänget Brentford men det här känns ändå vidöppet. Den här matchen kan sluta precis hur som helst och jag vågar inte halvgardera den. Därför är en helgardering på sin plats utan vidare diskussion.
Match 9. Huddersfield – Bristol City (12)

Två lag som ofta spelar målglada matcher som hamnat farligt när nedflyttningsstrecket. Tror inget av lagen är nöjda med oavgjort här så det blir full satsning och en 12 känns mycket bra i den här matchen.
Match 10. Hull – Bolton (1)

Hull som hade så fin form har nu 2 raka förluster i ligan och därmed tappad serieledning. Jag tror dock att det vänder igen nu då hemmaplan väntar. Här har man 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust den här säsongen. Nu väntar dessutom ett svagt Bolton som ligger sist i The Championship. Ettan känns väldigt säker och är den här veckans bank på kupongen.
Match 11. Middlesbrough – Birmingham (1)

3 raka vinster för Middlesbrough och 3 raka förluster för Birmingham. Skilda världar med andra ord. Hemma är Boro så himla bra den här säsongen och spelar en väldigt rolig fotboll. 7 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust med målskillnaden 16-2 innebär att man är seriens bästa lag när det gäller hemmaspelet. Den här ettan känns också väldigt bra och spikas.
Match 12. Preston – Reading (1×2)

Preston har lite problem med målskyttet och svårt att vinna på hemmaplan. Dock är Reading eventuellt på väg in i en svacka så jag vågar inte utlämna ettan på kupongen. Helgardering blir tipset men förmodligen räcker x2 för den som inte har råd att helgardera.
Match 13. Queens Park Rangers – Burnley (1x)

Skulle man gå på tabellen så är det fördel bortalaget men det har inte sett bra ut sista tiden vilket 3 kryss och en 1 förlust i de 4 senaste vittnar om. Nu möter man ett QPR som är på uppgång efter 2 raka segrar. Hemma har man bara en förlust den här säsongen och jag tror att man vinner här. Vi garderar upp med krysset då QPR inte roasat marknaden med mål i de senaste omgångarna. Vårt tips 1x.


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se