Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 47


Spela!
Datum: Lördag 2015-11-21 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Oj vilken superlördag vi har att se fram emot när det gäller Stryktipset. El Clasico toppar kupongen tätt följt av Manchester City mot Liverpool. Det är med andra ord en sprakande Lördag att se fram emot där vi bjuds på fotboll från klockan 16.00 – 20.15 ca. Dessutom har vi en tidig match utanför stryktipskupongen där Watford tar emot Manchester United hemma. Här följer veckans stryktipsförslag.
Stryktipsförslag vecka 47
Match 1. Real Madrid – Barcelona (12)

H: Förlorade senast mot Sevilla borta men innan dess riktigt fin form. Defensiven ser stark ut och det är väl ett av Rafa Benitez kännetecken. Fansen kräver dock mer utav offensiven som blivit lidande.

B: Har kanonform och dessutom ser Messi ut att vara spelklar till helgen. El Clasico bjuder alltid på mycket mål och det är aldrig något av lagen som är nöjda med oavgjort. Fansen kräver full fart framåt och vi tror att något av lagen går segrande ur striden. Vårt tips 12.
Match 2. Manchester City – Liverpool (1)

H: 9 raka utan förlust nu och börjar koppla grepp om Premier League den här säsongen. Hemma har man varit rejält starka de senaste säsongerna och är det även den här säsongen. Silva och Agüero väntas tillbaka och med lite flyt så kan man i princip ha en helt skadefri trupp att tillgå där Bony och Delph testas matchdagen.

B: Gillar att sätta hög press i sitt spel under nye Managern Klopp. Dock tror jag att City är alldeles för spelskickliga vilket förmodligen kommer leda till att man spelar sig ur pressen och därmed kommer till öppnare lägen. Nu får vi se hur Liverpool kommer spela men jag tror inte att man kommer räcka till här då just nu toppar Premier League skadelista. Ettan känns bra!

Match 3. Chelsea – Norwich (1)

H: Chelsea och framförallt Mourinho har kniven mot strupen i varenda match nu. Personligen känns det ändå som laget varit lite på gång och faktiskt haft lite oflyt i sina senaste matcher. Ofta är det väl så att det är stolpe ut om man är ur form men förr eller senare vänder det och ettan känns bra här. Endast Courtois ser ut att missa matchen som har ca 3 veckor kvar att läka från sin skada.

B: Har varit en frisk fläkt på hemmaplan som nykomling men haft det lite svårare på bortaplan där man endast tagit en seger den här säsongen. De som jagar pengar garderar givetvis här men vi tror att man kommer få svårt. Jarvis missar matchen pga skada. Säker etta!
Match 4. Everton – Aston Villa (1×2)

H: Klara favoriter här men har blandat och gett på sin hemmaplan Goodison Park. Everton har väldigt många osäkra kort som testas matchdagen. B Galloway, T Browning, B Oviedo, P Jagielka, M Besic, L Baines, T Hibbert, S Pienaar är alla osäkra kort och det är inte helt säkert att man får hål på Aston Villa som har ny Manager.

B: Klarade 0-0 mot Manchester City hemma under nye managern Rémi Garde. Kanske kan man följa upp det genom att fixa en ny poäng här. Med tanke på Evertons skadeläge så är en skräll kittlande och därför väljer vi att helgardera matchen.
Match 5. Newcastle – Leicester (1×2)

H: Hemmalaget har lämnat jumboplatsen efter att formen blivit markant bättre. Skadeläget är fortfarande tufft men på hemmaplan kan allt hända. Kan mycket väl vinna här. 2 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 4 senaste.

B: Fortsatt fin form och man ligger för närvarande på en anmärkningsvärd 3:e plats i tabellen. På bortaplan har man ännu inte förlorat. Wardy har varit glödhet under play off spelet och ser ut att bli spelklar efter några skavanker i veckan som varit. Får ses som favoriter här då man har ett ljust skadeläge där endast M James missar matchen. Vi helgarderar.
Match 6. Southampton – Stoke (1)

H: 3 raka segrar och 8 raka utan förlust nu. Formen är kanon och man är på väg uppåt i tabellen. Forster missar matchen (långtidsskadad). Får man hål på Stoke?

B: Har också fin form med bara en förlust på de 8 senaste. Kan kanske klara oavgjort här men en i princip skadefri trupp att tillgå men vinna blir nog svårt. Spelar målsnålt. Vi chansar och spikar ettan.

Match 7. Swansea – Bournemouth (1)

H: Har haft det jobbigt en längre period nu där man släppt in på tok för mycket mål och presterad för dåligt framåt. Lättare motstånd nu och inga skador i truppen. Den negativa trenden vänder här.

B: Har usel form. 5 raka förluster och sett mediokra ut sista tiden. Jag gillade laget inledningsvis av säsongen då man stod upp riktigt bra men skadeläget har förvärrats och till helgen missar C Wilson, T Elphick, M Gradel och T Mings matchen. Tror inte att man kommer räcka till här och vi spikar ettan
Match 8. West Bromwich – Arsenal (1×2)

H: Har varit väldigt bleka hemma den här säsongen där man endast tagit en vinst. Man brukar normalt sett vara ett starkt hemmalag. Brukar höja sig mot topplagen och kanske kan man skaka Arsenal här som har flera namn på skadelistan.

B: Klara favoriter men en del spelare ute på landslagsuppehåll och T Walcott, A Ramsey, J Wilshere, T Rosicky, D Welbeck på skadelistan som missar matchen är inga dåliga namn. Vi väljer att helgardera matchen.
Match 9. Brentford – Nottingham (1x)

H: Hade fyra raka segrar innan man förlorade mot suveräna Hull borta. Därefter fixade man oavgjort borta mot Blackburn och nu tror jag att man vinner igen.

B: Vann senast men har dessförinnan radat upp förluster. Inte troligt att man tar en ny 3 poängare här men kan kanske få med sig en poäng. Vårt tips 1x.
Match 10. Derby – Cardiff (1x)

H: Åkte oväntat på en förlust senast mot Nottingham senast. Innan dess hade man 9 raka utan förlust och har sett stabila ut. Är förmodligen rejält revanchsugna här. Möter bra motstånd men får ses som favoriter.

B: Släpper in väldigt lite mål och spelar målsnålt. Har bara 1 förlust på de 8 senaste och kan kanske fixa oavgjort här. Vårt tips 1x
Match 11. Ipswich – Wolverhampton (1)

H: Bra form och endast 1 förlust på de 6 senaste. Hemma är man starka och förlorar sällan. Överkomligt motstånd och etta känns mycket stark.

B: Ingen vidare form och rätt så opålitliga. Tufft motstånd här och vi tror att man kommer vika ner sig. Vi spikar ettan!
Match 12. MK Dons – Fulham (1×2)

H: Ingen vidare form med endast 1 seger på de 5 senaste. Som nykomling gjorde man det bra i början men börjar närma sig strecket oroväckande snabbt. Hemma kan man ta poäng där man vunnit 3 gånger den här säsongen.

B: 2 raka förluster och ett frågetecken för formen. Möter överkomligt motstånd här och det känns som om det här kan sluta lite hur som helst. Vårt tips 1×2
Match 13. Preston – Blackburn (1x)

H: Har ingen förlust på de 6 senaste och har inte heller släppt in ett enda mål på dessa matcher. Så snacka om stark defensiv. Möter här ett Blackburn som har problem med målskyttet.

B: Helt okej form men gör alldeles för lite mål framåt. Kan kanske få med sig en pinne. Vårt tips 1x som vi tror räcker väldigt långt här.

Kommentarer om veckans Stryktipskupong

Stryktipsförslaget bygger på ett reducerat system som heter R-4-4-144 och har 12 rättsgaranti
Veckans säkraste tror vi Swansea är hemma mot Bournemouth
Skrällen tror vi att West Bromwich eller Aston Villa kan stå för
Ca 10 miljoner i Jackpot på Stryktipset
Riktigt roligt att El Clasico är med på stryktipskupongen. Synd att den krockar med City – Liverpool bara.


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se