Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 45


Spela!
Datum: Lördag 2015-11-07 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Förra veckan prickade vi in 13 rätt på tipset. Dock var det i princip bara favoriter som vann vilket gjorde att utdelningen stannade på ca 7000 kr. Den här veckan är det 13 miljoner i jackpot vilket borde leda till fin omsättning och därmed en fin utdelning om det skräller lite.

Stryktipsförslag vecka 45
Match 1. Leicester – Watford (1)

H: Ljust skadeläge, fin form och hemmastarka! Får tipset!

B: Har också fin form men svårare motstånd här och tror inte att man får med sig några poäng.
Match 2. Manchester United – West Bromwich (1)

H: Stabila bakåt men problem med målskyttet framåt. Rooney nätade i veckan i CL. Är klasser bättre än motståndet här. Säker etta

B: Har varit bra i bortaspelet den här säsongen men skillnad på motstånd nu. Kommer parkera bussen men det räcker föga.
Match 3. Norwich – Swansea (1×2)

H: 5 raka förluster ger ett stort frågetecken för formen. Kan spela bra i vissa stunder och kan mycket väl ta 3 poäng här då motståndet är opålitliga. Wisdom skadad och missar matchen.

B: Ur slag och bara 1 seger på de 8 senaste matcherna. Skadefri trupp att tillgå och kan kanske vinna då motståndet är ur form. Känns öppet och vi helgarderar.

Match 4. Sunderland – Southampton (2)

H: Många osäkra kort som testas matchdagen. Bland annat L Cattermole, J O’Shea, Y Kaboul, O Toivonen, F Borini och A Matthews. Formen inget vidare och här möter man ett starkt lag på uppgång. Får svårt!

B: Känns som en härlig spik som endast är streckad till 44 % i dagsläget. Fin form och stabilt både framåt och bakåt! Se upp för Sadio Mane som riktigt vass nu. Vi spikar 2:an!
Match 5. West Ham – Everton (1)

H: Tror att man är rejält revanchsugna efter förlusten senast mot Watford borta. Tufft motstånd här men man brukar höja sig mot bra lag. Carroll tillbaka efter skadebekymmer och ger tyngd i anfallet. Inte säkert att han startar men blir en joker oavsett. Vi chansspikar ettan.

B: Öste på rejält senast och vann tillslut med hela 6-2 hemma mot Sunderland. Formen får anses bra men vi tror att man åker på en plump här. P Jagielka är långtidsskadad och missar matchen. Oviedo, M Besic, L Baines, T Hibbert och S Pienaar är alla osäkra kort och testas matchdagen.
Match 6. Blackburn – Brentford (12)

H: 1 seger på de 5 senaste och ett frågetecken för formen. Kan överraska hemma på Ewood Park. Dock är motståndet bra och det känns öppet.

B: Förlorade senast mot serieledaren Hull efter att ha släppt in 2 mål i andra halvlek. Dessförinnan 4 raka vinster och kan mycket väl vinna här igen. 12 känns som ett bra tips.

Match 7. Bolton – Bristol C (12)

H: Helt klart problem med målskyttet vilket har gett en hel del kryss sista tiden. Möte här överkomligt motstånd och bör fixa 3 poäng.

B: Blandar och ger och svårt att säga var man har laget. Kan kanske överraska här och 2:an känns spännande att ha med på kupongen.
Match 8. Cardiff – Reading (1×2)

H: Förlorade hemma mot Leeds senast men hemma är man svårslagna där man endast har 1 förlust den här säsongen. Kan mycket väl vinna här.

B: 1 förlust på de 7 senaste och stabil form. Kan slå vilket lag som helst i ligan när man har en bra dag och 2:an känns som ett måste att ha med på kupongen. Vårt tips helgardering.
Match 9. Charlton – Sheffield Wednesday (2)

H: Helt formlöst med 5 raka förluster och 0 gjorda mål framåt. Kommer inte rå på stabila Sheffield här.

B: Fin form och klättrar varje vecka i tabellen just nu. Har sett väldigt stabila ut och ser inte att det kommer komma ett bakslag här mot mediokra Charlton. Vi spikar 2:an!
Match 10. Fulham – Birmingham (1×2)

H: Förlorade senast mot topplaget Burnley borta, annars stabil form och är för tillfället svårslagna. Möter okej motstånd här och det känns öppet.

B: Har haft lite problem mot topplagen men Fulham har man möjlighet att vinna. Vi väljer helgardering utan vidare diskussion då det är en jämn match att vänta.
Match 11. Hull – Middlesbrough (1x)

H: Ny serieledare och 5 raka segrar i bagaget. Hemma har man ännu inte förlorat den här säsongen och i de 4 senaste Championship-matcherna så har man 9-0 i målskillnad. Är favoriter här men vi lägger till ett kryss med tanke på det starka motståndet.

B: 3 raka segrar i ligan och jagar den absoluta toppen. Tror man är nöjda med kryss här och kommer därför ha en defensiv utgångspunkt. Vårt tips 1x!
Match 12. Rotherham – Ipswich (x2)

H: 1 oavgjord och 5 förluster på de 6 senaste matcherna gör att man ligger sist just nu. Borde sprattla till snart men tror max att man kan sno åt sig en poäng här mot Ipswich som känns lite på uppgång.

B: Är bättre än tabellen visar men skador och avstängningar har förstört något för laget. Bör vinna över Rotherham och vårt tips blir x2 som vi tror räcker långt.
Match 13. Wolverhampton – Burnley (1×2)

H: Helt okej hemma och magkänslan säger att man kan ställa till med en liten skräll här och sno åt sig alla 3 poängen. Motståndet är dock riktigt bra och vi håller det här öppet.

B: Kanonform vilket lätt till att laget klättrat upp till en 2:a plats i tabellen. Får ses som favoriter här och 2:an är så klart ett måste på kupongen. Vi helgarderar!

Kommentarer om Stryktipsförslaget vecka 45

Systemet är ett reducerat system som heter R-4-4-144 som bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar och kostar 144 kronor. Det har 12 rättsgaranti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.
Veckans säkraste match tror vi Manchester United är hemma mot West Bromwich.
Veckans skräll tror vi Wolverhampton står för hemma mot Burnley
Ca 13 miljoner i jackpot gör ingen besviken
Kan vi följa upp förra veckans 13 rätt med lite bättre utdelning?

Ja då ses vi på Lördag igen, nånstans…

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se