Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Tottenham


Spela!
Datum: Söndag 2015-03-01 17:00
Land: England
Liga: Capital One Cup
Spel: två spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Chelsea och Tottenham Hotspurs spelar en av årets hetaste fotbollsmatcher när de möts i en derbyladdad Capital One Cup final på Wembley på söndag. Unibet direktsänder finalen i Ligacupen gratis via Live stream med matchstart kl. 17:00.

Vägen till Capital One Cup Final

På deras väg till Ligacup-finalen har de två Londonlagen besegrat fyra lag var. Vi kikar lite på deras respektive resor till Wembley.

Jose Mourinhos män i Chelsea har besegrat Bolton Wanderers, Shrewsbury Town, Derby County och Liverpool för att förtjäna sin plats i söndagens final medans Tottenham under sin väg har slagit ut Nottingham Forest, Brighton, Newcastle och Sheffield United för att nå deras tredje Capital One Cup uppgörelse på åtta säsonger. Starkt av Tottenham att så ofta nå ligacupfinalen de senaste åren!

Vi tar oss en titt på några av de klassiska mötena mellan Chelsea och Tottenham inför finalen i Capital One Cup på söndag.

Tidigare möten i Capital One Cup

Chelsea och Tottenham Hotspur har drabbats samman vid sju tidigare tillfällen i Ligacupen, och det är en jämn statistik där två av mötena slutat oavgjort och där Chelsea har vunnit tre av dessa jämfört med två segrar för Tottenham.

Chelsea vann 1972 och 1991 över Tottenham, där segern 72 sedan tog dem vidare ända till finalen i Ligacupen. 91 tog man sig till semifinal innan det blev stopp.

De sista två Ligacup-mötena har resulterat i segrar för Tottenham, och de har varit rätt så betydande.

Den första kom i en semi-final 2002, när de dunkade till sina London rivaler med hela 5-1 på White Hart Lane. Steffen Iversen, Tim Sherwood, Teddy Sheringham, Simon Davies och Sergei Rebrov gjorde alla mål för Tottenham och Mikael Forssell slog in ett tröstmål för Chelsea.

Den andra Spurs segern var på Wembley Stadium 2008, när Jonathan Woodgate blev matchvinnare genom att se till att Tottenham tog sin fjärde League Cup titel i historien med en 2-1 seger.

Första och senaste mötet

Den första gången Chelsea och Tottenham möttes någonsin får vi se tillbaka så långt som året 1909 i december då Tottenham gick segrande ur striden med 2-1.

När vi nu snabbspolar framåt drygt 115 år, så har Tottenham alltjämt ett litet psykologiskt övertag på Chelsea när man går in i söndagens Capital One Cup Final eftersom man besegrade rivalerna med 5-3 senast i Premier League derbyt i norra London i januari.

Chelsea – Tottenham statistik

Den övergripande matchstatistiken mellan Chelsea och Tottenham ligger på 152 matcher varav 64 Chelsea vinster, 50 Tottenham vinster, och 38 oavgjorda.

När det gäller söndagens två tränare Jose Mourinho och Mauricio Pochettino så finns det en mycket större skillnad i framgång när man jämför dem mot varandra.

Mourinho har endast förlorat en gång mot Pochettino i matchsammanhang, den i 5-3 förlusten i januari, och han har varit bättre än hans motsvarighet i Tottenham i hela sju andra drabbningar – fyra som Real Madrids tränare, mot Pochettino:s Espanyol, och två gånger förra säsongen när Chelsea vann dubbla gångerna över Southampton.

Speltips på Capital One Cup Finalen

Vi tror på en stenhård dust mellan Chelsea och Tottenham i Capital One Cup finalen men ser ändå att Chelsea har ett grepp om bucklan som de kommer göra allt för att inte släppa. Man leder premier League och har ett spelarmaterial som helt enkelt är starkare på pappret. Sen får vi inte glömma att Chelseatränaren Mourinho är en mästare att få till det när det gäller som mest. Vi spelar på att Chelsea vinner över Tottenham till oddset 1.65 samt att båda lagen gör mål till oddset 1.86. Båda spelen hämtade från Unibet som också live streamar matchen.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se