Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 10


Spela!
Datum: Lördag 2014-03-08 16:00
Land: England
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Ett härligt Londonderby finns med på veckans stryktipskupong. Chelsea tar emot Tottenham hemma på Stamford Bridge och lite längre ner har vi valt att visa lite gamla mål lagen emellan. Det finns annars många ovissa matcher på veckans stryktips och det ser väldigt svårtippat ut vilket är kul! Här följer veckans stryktipsförslag.
Tipset vecka 40, 2013, R-4-4-144

Match 1. Chelsea – Tottenham (1)

Chelsea har blivit den borg på hemmaplan som Mourinho velat. Mou har aldrig förlorat en hemmamatch i Premier League under alla de år som han har tränat Chelsea. I år har man 12 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster hemma. Tottenham har spelat bättre borta än hemma den här säsongen och det lär bli en svår nöt för Chelsea att knäcka. Eftersom det är Londonderby och viktiga poäng som står på spel för båda lagen så lär det bli en fysisk match och det skulle inte förvåna mig om vi får se det röda kortet för nåt av lagen i den här matchen. Vårt tips 1!

Match 2. Cardiff – Fulham (1x2)

Otroligt viktig match där båda lagen har kniven mot strupen. Båda lagen är i behov av 3 poäng så jag tror att det blir full fart framåt. Egentligen kanske 12 hade passat bra att tippa i den här matchen men vi kör på helgardering. Vårt tips 1×2!

Match 3. Crystal Palace – Southampton (1x2)

Southampton pressade Liverpool rejält i första halvlek senast hemma men fick tillslut se sig besegrade med 0-3. Man har nu tre raka förluster och man känns väldigt ojämna i sitt spel. Crystal Palace är helt ok hemma så det känns som en öppen match och vi helgarderar. Vi tippar 1×2!

Match 4. Norwich – Stoke (1x2)

Stoke vann hemma över Arsenal senast vilket var starkt men man har haft jättestora problem i sitt bortaspel i år. Endast 1 vinst på hela säsongen. Norwich är stabila hemma och det känns även som att den här matchen kan sluta hur som helst. Vårt tips blir därför 1×2!

Match 5. Barnsley – Nottingham (2)

Barnsley ligger sist i The Championship men har helt ok statistik på sin hemmaplan där man har 4 vinster, 7 oavgjorda och 5 förluster. Det är det sanslöst dåliga bortaspelet som gjort att man ligger där man ligger. Nottingham är med och jagar kval till Premier League och då har man inte råd med poängtapp i den här matchen. Vi chansspikar tvåan men matchen bör garderas tidigt! Vårt tips 2!

Match 6. Birmingham – Queens Park Rangers (x2)

Allt sämre form på QPR. Den fina hösten har krackelerat en aning och under våren har man inte alls kommit upp i samma fina form. Birmingham har haft fruktansvärt svårt att vinna hemma den här säsongen. Endast 2 vinster på 16 försök. x2 räcker långt i den här matchen och blir vårt tips.

Match 7. Blackpool – Bournemouth (1x2)

Två ojämna lag där Blackpool rasat rejält i tabellen. Tur att man tog mycket poäng i början av säsongen då man just nu visar upp ett spel som tyvärr inte hör hemma i The Championship. Här möter man överkomligt motstånd i Bournemoth och det lär bli en öppen historia. Vi väljer att helgardera den här matchen. Vårt tips 1×2!

Match 8. Brighton – Reading (1x)

Båda lagen jagar kval till Premier League. Räkna med att Reading kommer vara rädda om poängen och förmodligen skulle man kunna spika krysset i den här matchen. Brighton är av hävd rätt så starka hemma så därför lägger vi till en etta på kupongen. Vårt tips 1x!

Match 9. Derby – Millwall (1)

Fin form på Derby och man är bara 5 poäng från en direktplats till Premier League. Här kommer man gå för fullt hemma för tre poäng och bottenlaget Millwall lär inte kunna stå emot. Kupongens säkraste match! Säker etta! Ja vi spikar den..

Match 10. Doncaster – Huddersfield (12)

Två lag som sällan spelar kryss. Här har vi enbart gått på statistiken där båda lagen antingen gör mycket mål eller släpper in mål i sina matcher. Vårt tips 12!

Match 11. Leeds – Bolton (12)

Leeds får ses som klara favoriter i den här matchen. Hemma på Elland Road har man 7 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. Men i och med att Leeds alltid är så opålitliga. Varför spricker man alltid på Leeds? Ja därför tar vi med tvåan på kupongen. Vårt tips 12!

Match 12. Middlesbrough – Ipswich (x)

Lyssna här nu. Middlesbrough har inte gjort mål på de 7 senaste matcherna!! Det senaste målet kom den 17:e januari. Jag skrev innan säsongen att de behövde värva en forward av klass. Det enda positiva är att man inte släpper in några mål. Endast två insläppta på de 6 senaste matcher har gjort att man tagit sina poäng men helt klart är att publiken inte fått valuta för pengarna sista tiden som sett hemmalagets matcher. Ipswich är starka men det luktar kryss lång väg här igen. Vårt tips blir därför spik kryss!

Match 13. Yeovil – Sheffield Wednesday (2)

Yeovil fick 3! man utvisade mot Reading borta senaste men lyckades kriga till sig en poäng vilket var rätt så ofattbart. Dock saknas dessa herrar i den här matchen och man möter ett Sheffield i hyfsad form. Därför chansspikar vi tvåan!

stryktipset vecka 10 2014Kommentarer om Stryktipset

Vårt reducerade tipssystem bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti för 144 kronor. Det innebär att stämmer det in på ramen så har vi minst 12 rätt på en utskriven rad. På det här viset får man fler antal garderingar för en mindre summa pengar.

Stryktipset säkraste match den här veckan ser ut att vara Derby – Millwall en etta!

Skrällen tror vi att Bolton kan stå för borta mot Leeds!

Kommentarer på det?

Ja då ses vi på Lördag igen!

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se