Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset


Spela!
Datum: Lördag 2014-01-18 13:45
Land: England
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

13 miljoner i Jackpot på Stryktipset den här veckan. Det vill man ju inte missa! Här följer veckans stryktipsförslag och jakten på miljonerna!
Tipset vecka 03, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Fulham (1)

5 raka segrar varav 1 i FA-Cupen mot Tottenham gör att man behåller serieledningen i Premier League. Det är stenhårt i toppen med City, Chelsea och Liverpool som främst jagar. Då har man inte råd att tappa poäng i sådana här matcher. Det är Londonderby men på Emirates kommer inte Fulham kunna täppa till ytorna. Vi spikar ettan!

Match 2. Crystal Palace – Stoke (x)

Crystal Palace har halkat ner till jumboplatsen i Premier League. Man har ändå spelat helt okej på slutet. Stoke är ett bättre lag men har ett dåligt bortafacit. Magkänslan säger att Crystal Palace kommer gå för 3 poäng och vara mer motiverade här men kommer få svårt att få hål på Stokes tighta försvar. Vi chansspikar krysset!

Match 3. Manchester City – Cardiff (1)

Bra form på City. 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste. Det gör att man är med i den absoluta toppen. City har 10 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster på sin hemmaplan med målskillnaden 38-6 så ni förstår själva åt vilket håll det här lutar. För inte ska väl Cardiff kunna ta en poäng på Etihad Stadium? Ettan är given!

Match 4. Norwich – Hull (12)

Två lag som blandar och ger. Norwich har varit helt ok på sin hemmaplan i år. Norwich får tillbaka Pilkinton och Tettey efter skador. Känns som att det kan bli en öppen match med mycket målchanser. Vårt tips 12!

Match 5. West Ham – Newcastle (12)

Dålig form på båda lagen. West Ham hade lite flyt mot Cardif borta senast och lyckades vinna. Newcastle hade en fin svit men efter det har man nu 4 raka förluster. Visserligen har man mött både Arsenal och Manchester City. Det här är en oviss match som förmodligen kommer innehålla en hel del mål och målchanser. Vårt tips blir därför 12!

Match 6. Millwall – Ipswich (1x2)

Millwall har riktigt dålig form och rasar i tabellen. 1 oavgjord och 6 förluster på de 7 senaste är inget vidare facit. Ipswich ligger bättre till i tabellen men har två raka förluster. Man har problem att vinna borta och kryssar väldigt ofta på bortaplan. Svårt att säga hur den här matchen slutar på Stryktipset och därför väljer vi att helgardera.

Match 7. Nottingham – Blackburn (1x2)

Två lag med helt okej form där båda jagar en kvalplats till Premier League. Nottingham har bättre form och är favoriter på sin hemmaplan. Det lutar åt etta i den här matchen och 1x bör räcka långt. Vi chansar lite och tar med tvåan på stryktipskupongen. Vårt tips 1×2!

Match 8. Reading – Bolton (12)

Reading är svårslagna hemma. Endast 2 förluster den här säsongen. Bolton har dock bättre form än hemmalaget. 1 förlust på de 6 senaste. Bolton gör mycket mål framåt men släpper också in en hel del. Den smarte väljer 1x på kupongen. Vi chansar att ta med tvåan för utdelningens skull. Vårt tips 12!

Match 9. Burnley – Sheffield Wednesday (1x)

Burnley ser ut att ha kommit ur sin svacka som man hade. Man ligger nu på en andra plats och kan man hitta den fina formen som man hade i början på säsongen så är en direktuppflyttning till Premier League inom räckhåll. Hemma är man obesegrade den här säsongen! Sheffield Wednesday har hittat formen och påbörjat klättring i tabellen. Ingen förlust på de 6 senaste matcherna. Att vinna blir svårt borta men kanske kan man få med sig en poäng. Vårt tips 1x!

Match 10. Derby – Brighton (1)

Riktigt svår match. Derby gjorde det bra mot Chelsea i FA-cupen men fick tillslut se sig besegrade med 0-2. Man visade dock upp bra spel på sin hemmaplan där man är giftiga. Därefter åkte man på pumpen i en svår bortamatch mot Leicester. Magkänslan säger att man nu återigen vinner. Brighton är inget dåligt lag och är för närvarande på en 6:e plats i The Championship. Matchen bör garderas tidigt men vi chansar med att spika ettan!

Match 11. Doncaster – Wigan (2)

Doncaster har det tufft och kommer få kämpa hela säsongen om man ska rädda nytt kontrakt. Wigan har en riktigt bra trupp och är bättre än vad tabelläget visar. Mycket skador förstörde säsongsinledningen men nu har man hittat formen och har påbörjat klättringen i tabellen. Vårt tips säker tvåa!

Match 12. Middlesbrough – Charlton (1x2)

Två lag med bra form som inte förlorat många matcher sista tiden. The blir förmodligen en jämn tillställning. 1x räcker långt men vi väljer att helgardera matchen. Vårt tips 1×2!

Match 13. Queens Park Rangers – Huddersfield (1)

Queens Park Rangers är ett av seriens bästa hemmalag. Endast en förlust den här säsongen. Huddersfield har gjort det okej och befinner sig just nu i ingenmansland. QPR har en poäng upp till Burnely för direktplats och ska man vara med hela vägen så får man inte tappa poäng i sådana här matcher. Vi spikar ettan!

stryktipsförslag vecka 3 2014Kommentarer om stryktipset

Veckans reducerade system är ett R-4-4-144 som innebär 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr med 12 rättsgaranti. Får man 13 rätt på kupongen så är det minst 12 rätt på en rad vid utskrift.

Veckans säkraste match är helt klart Manchester City mot Cardiff. Kan inte på nåt sätt se att Ole Gunnar Solskjaers Cardiff ska kunna få med sig någon poäng i den här matchen. Det tror inte heller svenska folket då ettan är spikad till 82 % i dagsläget.

Stryktipsets skräll hittar vi i match 7 eller 8. Något av lagen Blackburn eller Bolton bör kunna skrälla och vinna borta i de matcherna. De flesta har 1x på kupongen i de matcherna.

Observera att veckans stryktips innehåller en jackpot på 13 miljoner som ska fördelas. Det lär med andra ord bli bra utdelning för den som sätter skrällarna!

Kommentera gärna veckans stryktips och ge förslag på system som ni brukar köra. Vilka skrällar har ni hittat?

Ja då ses vi på Lördag igen!

/Svenskt Spel

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se