Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dubbel - Tennis


Spela!
Datum: Lördag 2013-06-29 15:00
Land: England
Liga: ATP Wimbledon
Spel: Monaco + Tecau/Miryin
Odds: 1.89
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Dagens bägge spel är ännu inte avgjorda. Dancevic breakade Martin 5 gånger idag, men förlorade ändå med 6-4 6-2. Det säger väl det mesta om hans inställning till den matchen tyvärr. Jag kommer dock gå emot Martin igen om läget ges, han ser inte 100% ut på något vis, bara det att hans motståndare inte var speciellt pigg på seger idag.

Dolgopolov ser ut att göra mos av Giraldo, så den ser bra ut och Peya/soares får jobbas in imorgon, förutsatt att Dolgopolov inte gör bort sig totalt.

Monaco + Tecau/Miryin @ 1.89 / 5unit


Monaco är absolut ingen gräs-spelare, men denna matchen ska han inte förlora. Han är bättre än vad man kan tro på gräset, trots allt, och här ska motståndet passa honom ypperligt.

Han har gjort två fullt godkända insatser i förstarundorna med enkla segrar mot Knittel och Ram. Förvisso svagt motstånd, men också perfekt uppvärmning för Monaco som nu möter en av tennisens odugligaste spelare vad gäller själva grundslagen, han är dock en mästare på att utnyttja de få grejer han verkligen är bra på, det vill säga serva och spela volley.

De schepper alltså. En spelare med mega-serve och klockren volley, men får Monaco bollen över nät mer än två gånger kommer han vinna 80% av de poängen. Monaco är en av tourens främsta returnereare och när han väl får De Schepper ur balans så tror jag fransmannen kommer lägga sig på rygg ganska fort. Schepper är nämligen en mästare på att skita i allt vad tennis heter när han inser att det är uppförsbacke.

En spelare som Monaco, rankad top 20 i världen, ska inte förlora mot en spelare som De Schepper, rankad utanför top 80 trots att underlaget är till Fransmannens fördel.

Dubblar med Miryin/Tecau som jag personligen tror kan gå ruskigt långt här. Tecau var ju tidigare partner med lindstedt, och han har alltid varit fruktansvärt duktig. Han är helt komplett som dubbelspelare, förutom i de allra viktigaste matchernas viktigaste lägen, då viker han alltid ner sig och det var därför robert till slut gick ifrån honom efter ett antal Grand-Slam-final torskar.

Nu är han istället partner med mcket rutinerade Miryin från vitryssland, och dom har verkligen något på gång. Förra veckan i hertogenbosch vann man titeln där genom 5 raka 2-0-segrar (mycekt ovantligt i dubbelsammanhang) och man tog sig enkelt vidare från första rundan här i wimbledon.

Man möter Groth/Guccione, två australiensare från challengertouren. Dessa två killar har MONSTERservar bägge två, men på banan är de skräpusla, framförallt guccione. Om G/C ska vinna detta så är det genom att vinna 3 tiebreaks, för jag tror inte dom kommer ha en chans i tecau/miryins servegame, de är på tok för dåliga returnerare.

G/C lär säkerligen haka på bra inledningsvis då deras servar lär hålla dem vid liv, men ju längre matchen går, ju enklare bör det gå för T/M som ska vinna detta, allt annat är dunderskräll.

-

Förövrigt tycker jag oddset på Verdasco är lite väl högt, över 2x där bör det inte vara. Spelar dock inte än utan avvaktar challenger-släppen innan jag gör något mer. Även Almagro över 2x är för högt. Men som sagt, avvaktar tillsvidare.

Lycka till!

/ Adam Perleroth


chelsea4ever
Bloggare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se