Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Bayern München


Spela!
Datum: Onsdag 2024-05-08 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.92
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

2-2 i München öppnar upp för ett spanskt avancemang här från Champions League-semin, men det blir allt annat än lätt det här för Real Madrid. Högoddsare testas härifrån.

Vidöppet såhär på förhand är väl ändå fortsatt känslan här trots att Real fick med sig ett kryss från Allianz Arena i förra veckan, 2-2 där som sagt och en underhållande match och mycket talar för att vi kommer att få se exakt samma utveckling här i Madrid på onsdag.

Supermycket kvalité som bekant i båda läger och främst i de offensiva lederna med Vini, Rodrygo, Bellingham på ena sidan och Kane, Gnabry och Musiala på andra, att båda lagen gör minst två mål vardera på nytt här vore därför allt annat än överraskande. Vi tror på en ny tung batalj där båda lagen kommer att ha sina starkare perioder, Real lär få tryck mot Bayern men precis det motsatta scenariot är att räkna med här, Real vet vi många gånger även kan ge bort initiativet och de brukar kontrollera en sådan matchbild relativt bra.

Målen blir någonstans därför även vårt fokus här, rimligt att kliva in på dem på nytt som sagt och att båda lagen gör mål här står skrivet på förhand, Real lämnar aldrig Santiago Bernabeu mållösa och Bayern har gjort otroliga 90 mål i Bundesliga på 32 ligamatcher, man har som bekant en viss Harry Kane där uppe som garanterar mål, vi kommer därför att klicka in BLGM – Ja här, men kombinerar alltså det målspelet med det raka liret på hemmalaget.

Real Madrid har en unik förmåga att ta sig vidare från dessa sammanhang och här på Santiago Bernabeu vet vi att de sällan förlorar. Alltid magiska kvällar här i Madrid när det vankas CL-fotboll dessutom och de har bara förlorat en av sina tio senaste slutspelsmatcher i CL på hemmaplan – mot Chelsea med 3-2 under 21/22. Sen måste vi även gå tillbaka till den 8 april 2023 för att ens hitta ett nederlag här på Santiago Bernabeu, då föll Real mot Villarreal i ligaspelet. Sedan dess, noll förluster. Ett mäktigt hemmafacit, minst sagt. Det bör kunna fälla avgörandet här till slut.

Real Madrid fick tillbaka Thibaut Courtois här mot Cadiz i helgen och även Carvajal som missade mötet i München är tillbaka från avstängning vilket innebär att de bara har ett avbräck inför onsdagen, David Alaba. Resten av truppen är intakt och det får vi slå fast är perfekta förutsättningar för Real Madrid, en detalj som helt klart talar till deras fördel. Ska nämnas här att Lunin kommer att stå. Inte Courtois.

Bayern München kommer att forma ett starkt lag de också men Guerreiro, Coman, Boey, Sarr och Buchmann är alla definitivt out, de Ligt ser ut att vara tillbaka här men vi har svårt att se att han kliver in från start, det återstår helt enkelt att se vad Tuchel väljer här med tanke på Kims insats senast. Dier har varit lite av ett frågetecken i veckan men sägs vara spelredo nu. Neuer, Kimmich, Dier, Mazraoui, Goretzka, Laimer, Sane, Musiala, Gnabry och Kane, så bör en elva kunna lyda, men som sagt, lite oklart här hur Tuchel ser på Kim, de Ligt och vad status är på Dier.

Vi tycker Bayerns försvar brister lite här och att Reals backlinje helt enkelt är starkare, sett till hela 23/24 vet vi att Real Madrid har haft ett av världens bästa försvar och till slut räknar vi med att just det skickar de vidare till en final. Kim alldeles för svag senast, de Ligt är ständigt skadad och så Dier, absolut ingen världsklass-back säger vi och därför gillar vi även det raka spelet på Real Madrid. Det här löser de till slut.

Real Madrid & BLGM – Ja superspännande till 2.93x insatsen hos ComeOn och det är ett kombinationsspel som bara måste testas till det värdet, 2.93! Jobbar vi mer än gärna här under onsdagskvällen. 1-1 i halvtid och 2-1 i fulltid? 3-2? Där någonstans.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se