Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Dortmund


Spela!
Datum: Tisdag 2024-05-07 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: Över 3.25 mål
Odds: 2.00
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En betydligt mer underhållande match den här gången i form av mål, kommer smälla vid ett par tillfällen t o m. i kontrast till vad vi fick se i Dortmund. 3-1? 2-2?

På många sätt och vis en perfekt uppladdning här för PSG som inte lirat sedan i förra veckan och som redan säkrat ett ligaguld i Ligue 1, många lirare som därmed bör vara 100% redo här och sätter man bara sina målchanser här i Paris på tisdag, ja då talar ändå mycket för att det är just PSG som kommer att lira final om några veckor.

Däremot är det en stor uppgift som väntar här för den franska storklubben, efter 1-0 i Dortmund så behöver man jaga mål här hemma men samtidigt hålla tätt bakåt och det är inte direkt enkelt mot detta Dortmund. De kommer samtidigt närmst från att ha gjort fem mål mot Augsburg i helgen och är som bekant lite av en målgaranti, väldigt sällan Dortmund lämnar banan mållösa och speciellt så när man entrar en banan med friska ben efter att ha kunnat vila lite spelare i helgen. De är som bekant klara för CL efter att Bundesliga tilldelats fem CL-platser och det gav som sagt fin effekt i helgen, man luftade rejält men körde på ändå och krossade alltså Augsburg. Så även här ett bortalag som mår jättebra och som laddade upp på bästa möjliga vis.

Vi tänker därför att vi bör kunna få se lite mål här i Paris på tisdag, det skapades tillräckligt många målchanser här senast i Dortmund för att vi skulle få se minst tre mål i alla fall (nästan en xG på 2.00 för båda lagen) och när PSG nu måste gå för det så talar mycket för en ännu mer böljande matchbild här. Det är även så att returfighterna allt som oftast bjuder på fler mål, det är naturligt på många sätt och ponera exempelvis att Dortmund gör 1-0 här, ja då kommer PSG blottlägga sig kraftigt i jakten på en vändning och då är heller inte försvarsspelet deras starkaste gren. Inte för Dortmund heller som bara här om veckan släppte in fyra mål mot Leipzig. Överspelet därför superintressant här till skillnad från vad vi var inne på inför det första mötet i Dortmund, där körde vi på underspelet men här råder det ändå helt andra förutsättningar. Fyra mål säger vi här på Parc des Princes.

Lucas Hernandez skadade sig dessvärre så pass allvarligt här i dagarna att fransmannen missar både avslutningen här och hela EM 2024 i sommar, out med en knäskada och utöver honom är även Kimpembe, Kurzawa och Rico borta på grund av skador. Resten av truppen är intakt och här ska det bli spännande att se vad Enrique främst hittar på i offensiven, med uteblivna mål senast kan en möjlighet öppnas upp för en Ramos från start här. Mbappe och Dembele samtidigt givna som bekant.

För Dortmunds del är det enda bekräftade avbräcket Bensebaini, det innebär att Haller och Ryerson ser ut att vara tillbaka här och enligt rapporter från Tyskland ska det heller inte vara någon fara kring Adeyemi som klev av banan skadad mot Augsburg. Ska bara ha varit en smäll och han förväntas därför vara spelredo här på tisdag.

Så väldigt positiva förutsättningar för Dortmund får vi slå fast och ett tungt avbräck i PSG-defensiven i Lucas, som bäddat för lite mål i Paris och vi gillar därför över 3.25 mål (asian) skarpt här till exakt dubbla degen hos No Account Bet. Fyra mål innebär vinst här, tre mål innebär förlust på halva spelet och det är en härlig försäkring. 2-2? 3-1 PSG efter show av Mbappe? Målen trillar i alla fall in. Stort lycka till nu ifall ni hakar på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se