Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brighton - Manchester City


Spela!
Datum: Torsdag 2024-04-25 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: City 2/2 (HT/FT)
Odds: 2.06
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Brighton i fjol eller året innan det, hade nog ändå haft en del att säga till om här, men inte just nu. Klasskillnad här säger vi.

Brighton imponerar inte alls i dagsläget och det är bara att konstatera att de någonstans är lite av ett misslyckande den här säsongen, visst kan vi inte ha allt för stora krav på den här klubben men 11 vinster av 32 möjliga tycker vi är för dåligt. Kanske är vi fans eller experter skyldiga här när vi gjort prognoserna men absolut att man hade räknat med mer och skador lider uppenbarligen alla klubbar av. Det kan man inte riktigt ursäkta sig med.

Och tittar vi närmre på hur Brighton har sett ut här under de senaste veckorna så ser är det allt annat än en uppryckning vi har fått se, utan de har fortsatt tappa poäng och bara vunnit en av sina sju senaste matcher inför torsdagens fight mot Manchester City. Då har de alltså ställts mot bland annat Everton, Fulham, Brentford och Burnley. Det säger allt känner vi och vi har därför också väldigt svårt att se ett annat utfall här på torsdag, än det att Manchester City vinner relativt tryggt till slut.

City är ett sådant lag, som ofta kan genomlida någon slags pigg inledning från ett motstånd, och snabbt ta kontroll över matchbilden och till slut få till exakt den typen av match man vill. Vi ser verkligen Brighton kunna inleda just så, lite piggt här första 10 där de försöker sätta tonen men som vi ser det är Manchester City helt enkelt för bra just nu för att de inte ska få kontroll tidigt in. City må vara en aning slitna efter alla de senaste turerna men de spelar trots allt om ett ligaguld här och Brighton har samtidigt lite satt punkt för den här gången, det får en investering i City att bli intressant här. Bland annat. 1-1 mot Burnley här närmst imponerade inte alls från Brighton och i omgången innan det gjorde Arsenal historien kort med dem och vann med 3-0 just här i Falmer. Bara 0-0 innan det mot Brentford dessutom och mål gör man ju uppenbarligen inte heller. Vi räknar därför helt enkelt med City och tror de leder den här matchen redan i halvtid.

Fortsatt alltså ett tungt skadeläge hos detta Brighton och hela 10 spelare ser ut att missa torsdagens fight för deras del, March, Hinshelwood, Mitoma, Webster, Milner, Gilmour, Ferguson, Lamptey, Enciso och Estupinan ska alla vara out här och det kommer vi inte ifrån gör det här laget sämre. 10(!) lirare alltså, inte alls optimalt inför ett möte mot Manchester City.

Manchester City kliver samtidigt in här, som det ser ut just nu med ALLA spelare tillgängliga, Håland har varit lite av ett frågetecken men sägs hinna tillbaka här på torsdag. Gör han inte det, så är han det enda avbräcket och i och med hur norrmannen sett ut under de senaste veckorna så går det att faktiskt argumentera för att City kommer att ställa fram sitt bästa möjliga här. Även fastän Håland är out.

Med det sagt så gillar vi Man City/Man City här, dvs att de leder det här mötet i halvtid och sedan även vinner matchen till 2.06x insatsen hos ComeOn, värt en liten slant i och med hur mycket mål det här City gör och i och med även status på hemmalaget. Vi säger 1-0 City efter 45 och 2/3-0 i fulltid. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se