Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

IFK Göteborg - BK Häcken


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-24 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 2
Odds: 2.65
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Ett derby är ett derby och Häcken må haft sina utmaningar under inledningen, men det här värdet är för bra för att inte testas. Häcken det bättre laget.

Sju poäng av tolv möjliga för Häcken här i de fyra inledande omgångarna men nu är i alla fall två raka vinster är ett faktum och man har dessutom gjort nio mål sett till de tre senaste matcherna. Häckens offensiv har växlat upp och någonstans tänker vi även att det blir avgörande för utfallet i onsdagens derby mot Göteborg. För här lär inte ett mål räcka för IFK, utan som vi ser det kommer det nog ändå att krävas två för att poäng ens ska bli verklighet för deras del. Det får en investering i Häcken att kännas jättebra såhär inför.

Supervärde på Häcken här slår vi helt enkelt fast och det måste bara testas, 2.65x tycker vi är lite väl högt och att alla pratade om Bishesari efter Göteborgs insats mot Norrköping här närmst tycker vi bekräftar ett och annat. Göteborg var kanske bättre inledningsvis, men 1-1 och en missad straff för Peking säger något och även det faktum att Göteborg bara vunnit en av sina fyra inledande matcher gör detta. De är absolut långt från att vara ett topp 6 lag i Allsvenskan, utan vi ser de verkligen ligga där och trampa vatten runt omkring just en 12:e plats i tabellen under hela året, vi är inte alls imponerade av det här gänget och att de föll mot Halmstad tycker vi också det säger mycket.

Så här inför tycker vi i alla fall inte det råder några som helst tvivel om vilket lag som faktiskt är bäst, ett derby är ett derby och de tenderar kanske att leva sina egna liv, och Göteborg kan även komma att stå emot väl här, men sett till 90 bör ett så pass här offensivt starkt Häcken stå där som vinnare. Göteborg med blott tre mål här under inledningen, Häcken har alltså inte bara gjort dubbelt så många mål, utan trippelt. Det kan vi inte riktigt blunda för här.

Göteborg kliver definitivt in här utan Trondsen som fick syna det röda kortet mot Norrköping men Salaou och Mattias Johansson bör vara tillbaka här, Askou hade redan mot Peking hoppats på att de skulle vara tillbaka men så blev det inte men goda chanser här alltså. I övrigt saknas Anders Kristiansen, Emil Salomonsson, Suleiman Abdullahi, Lucas Kåhed, Oscar Wendt, Pontus Dahlberg och Hussein Carneil.

Julius Lindberg missade mötet mot Hammarby på grund av sjukdom men väntas vara tillbaka här på onsdag, oklart kring Brusberg och Zecevic dock och det återstår att se ifall de lirar här eller inte. Agbonifo, Hammar och Lunddal är out sedan tidigare. Det innebär att vi högst troligt får se samma elva som mot Hammarby här närmst men med Lindberg in istället för Inoussa. Dock inget vi slår fast med all säkerhet här utan Inoussa stod för en fin insats mot Hammarby och var kanske även Häckens bästa spelare i den matchen. Så det återstår att se vad Paco Johansen hittar på här.

En nyttig konkurrenssituation med andra ord i detta Häcken och offensiven ser som sagt redan jäkligt bra ut, man gör mål och öser på framåt och Göteborg konstaterar vi samtidigt saknar en nia. Prica jättebra mot Peking men han kommer inte att göra mycket mål vågar vi påstå och just avsaknaden av en riktig målskytt i detta Göteborg får det raka spelet på Häcken att kännas ännu bättre. 2.65x insatsen hos No Account Bet. Otroligt bra värde. Vi kör på det och säger 2-1 Häcken. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se