Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Everton - Liverpool


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-24 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 3.0 mål
Odds: 2.07
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Rent historiskt så är det inte alls några roliga siffror Everton har här mot Liverpool, de har bara vunnit en gång sedan 2010 och 29 derbyn har spelats sedan dess vilket någonstans också får oss att tro att Liverpool på nytt går segrande ur det här derbyt. För de vinner helt enkelt dessa möten och nu jagar de dessutom ett ligaguld här i Premier League, och där är de som bekant i allra högsta grad med med fem matcher kvar att spela.

Däremot är spelbolagen med där och Liverpool blir därför ointressant att backa på en 1×2-marknad, under 1.50 betalar den raka tvåan och vi har därför valt att leta på andra platser i jakten på värde och tror oss alltså ha funnit något intressant här. Målen är något vi väljer att fokusera på här och motsatsen till ett målkalas förväntar vi oss alltså att se. För det är sällan Everton faktiskt gjort bort sig i dessa derbyn utan de har stått upp väl vid varje tillfälle i princip och sen helt enkelt fallit på kvalitén. Men jobbet brukar de göra och det räknar vi även med att de gör på onsdag, de kommer närmst från en vinst nu dessutom och den lär kunna ge de lite energi.

Sen vet vi även att Everton är tighta här hemma och det räcker bara att titta närmre på deras målskillnad här på Goodison för att få sig en bild av de varit här, 18 mål framåt och 18 insläppta på 16 matcher och de siffrorna talar sitt tydliga språk, de har släppt in färre mål än 16 lag i Premier League och bara just Liverpool, Arsenal och Man City är bättre med 15, 14 och 15 insläppta. Så inget målkalas utan en någorlunda så tight fight i Liverpool och underspelet tycker vi därför är spännande här inför.

Patterson, Alli, Dobbin, Coleman och Beto missar alla fem definitivt det här mötet för hemmalaget på onsdag men Branthwaite, Gueye och Calvert-Lewin ska alla tre vara tillbaka. Sägs ha väldigt goda chanser att göra det i alla fall. Så okej förutsättningar slår vi fast och konstaterar även att Everton entrar det här derbyt med två raka segrar på Goodison där de dessutom hållit nollan intakt i båda matcherna. Något som stärker deras självförtroende ännu mer såklart.

För Liverpools del är Matip, Thiago och Bradley out men resterande gubbar numer tillgängliga och det är därför det bästa möjliga Liverpool vi kommer att få se här. Otroligt positivt för ett gäng som lidit stort rent skademässigt under 23/24 och perfekt alltså här inför slutspurten. Därför också en minst sagt befogad favorit i detta derbyt.

Med det sagt så gillar vi alltså främst under 3.0 mål (asian) här, vinst på spelet vid 0, 1 eller 2 mål och så insatsen tillbaka vid exakt 3 mål. Känns väldigt bra med allt över 2.00x insatsen här hos No Account Bet då det här derbyt rent historiskt sällan bjuder till i form av ett målkalas. Vi har fått se två mål eller färre i fyra raka matcher nu och även i 7 av de 9 senaste. 2-0 Liverpool som senast? Någonstans där.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se