Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Chelsea


Spela!
Datum: Tisdag 2024-04-23 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Arsenal 1/1 (HT/FT)
Odds: 2.30
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Allt inför tisdagens Londonderby här mellan Arsenal och Chelsea. 21:00 rullar det igång och vi räknar med Arsenal här.

En stabil insats och till slut även en stabil trepoängare här för Arsenal mot Wolves i lördag och här har de därför en supermöjlighet att verkligen sätta press på Manchester City, Arsenal har efter dessa 90 minuter möjligheten att infinna sig fyra poäng före Man City och även fastän man lirat två matcher fler efter tisdagens batalj, så sätter man onekligen press på Man City inför Brighton borta här i veckan och även det är en stor morot för Arsenal. Någonstans kan detta släpande schemat ändå ge de lite kraft, för rent mentalt tror vi verkligen det kan påverka ett City, att Arsenal redan gjort jobbet i två omgångar framöver och att det nu är upp till dem att göra samma sak. Lite stress kan de mycket väl känna över den situationen.

Ett stort jobb ska dock göras här från Arsenals sida, Londonderby och ett under de senaste veckorna piggt Chelsea som tittar förbi här, Chelsea stod väl emot Man City i FA Cup-semin i lördags och har innan dess gått starkt med Palmer i spetsen. Obesegrade i sju raka matcher innan det, varav fem av de matcherna resulterade i en vinst. Därför ett Chelsea som mår betydligt bättre än tidigare, men även ett Chelsea får vi slå fast som faktiskt ställdes mot ett riktigt slitet City, men trots det förlorade. För det kommer vi inte ifrån, ett Man City både rent mentalt och på ett fysiskt plan absolut var uttömda efter returmatchen mot Real Madrid, men trots det vann de på nytt alltså och visst säger det främst mycket om City, men absolut att det säger någonting om Chelsea också.

Ett stekhett Londonderby är i alla fall vad vi har framför oss här och vi räknar som sagt med Arsenal på tisdag, de har slagit både Man City och Liverpool på Emirates Stadium i ligasammanhang och är i grunden det klart bättre laget. Vid det här läget, där man ”toppar” tabellen, med vinsten över Wolves i ryggen, så utgår vi bara från att Arsenal fortsätter ösa på. Pressen här på City i första läget får vi slå fast då alla i princip redan slagit fast att de kommer att vinna Premier League i år, det tror vi gynnar Arsenal i slutomgångarna och Chelsea slår man därför också på tisdag.

Fortsatt lite av en drömsituation i Arsenal-lägret sett till truppläget och det kommer vi inte från är ytterligare en detalj som starkt talar för att Arsenal nu fortsätter vinna matcher. De har fortfarande alla spelare tillgängliga här förutom Timber och här mot Wolves såg vi dessutom en Trossard, Jesus och Kiwior kliva in från start, vilket innebär att man kan komma att ställa fram pigga ben här i form av en Martinelli, Jorginho eller till och med Partey som gjorde comeback senast. En otroligt tacksam situation för Arteta.

För Chelseas del ser läget bättre och bättre ut som bekant och man har numer ”bara” sex gubbar uppsatta på en skadelista, Fofana, Lavia, Ugochukwu, James, Nkunku och Colwill missar alla derbyt här men resterande gubbar som sagt tillgängliga, inga avstängningar heller utan Pochettino kan forma exakt samma elva som mot Manchester City.

Så fina förutsättningar inför det här derbyt där vi alltså kommer att klicka in Arsenal/Arsenal till 2.30x insatsen hos ComeOn, ständigt ett lite roterande Arsenal här och det tycker vi talar för att de tar tag i taktpinnen direkt från matchstart med en stor energi, i jakten på ett tidigt 1-0 här innan halvtid. Chelsea kan vara farliga men en Jackson längst upp i banan känns tryggt på något vis, en målsumpare av rang och även fastän Palmer kommer att vara ett ständigt hot så har Arsenal betydligt fler av de hoten får vi slå fast. Så vi ser verkligen Arsenal göra 1-0 under första 45, något de brukar göra som vi vet, i 9 av deras 11 PL-fighter har de lyckats med bedriften och till 2.30x insatsen gillar vi därför 1/1 mycket här. Arsenal uppumpade nu efter Wolves där även lite av pressen släppt, det är roligare att lira boll då och speciellt när Londonderby väntar.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se