Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Girona - Cadiz


Spela!
Datum: Lördag 2024-04-20 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Girona har vunnit varannan match i La Liga sedan den 19 februari, en garanti här hemma men på bortaplan har man fem raka torsk. Tydligt mönster.

Väntat på många sätt att Girona skulle börja tappa fart här i La Liga och någonstans även tappa andraplatsen och kanske till slut även tredje men där är de inte än utan slåss här fortsatt för CL-spel nästa säsong, en placering man fortsatt har i sina egna händer och detta dessutom med ett stort avstånd ner. Närmre upp till Barca fortsatt, än ner till Bilbao.

Girona har mer exakt åtta poäng ner till Athletic Club på just en femteplats och det ser därför verkligen ut att gå vägen för Girona, sju omgångar kvar att lira för och Bilbao har börjat tappa en del poäng (blott två vinster på sex omgångar), Atletico Madrid får vi samtidigt konstatera är lite av ett mysterium på bortaplan, bortaspelet har varit under all kritik där blott 5 vinster av 15 möjliga är facit och håller sig det här mönstret vid liv hela vägen in, ja då bör Girona kunna hålla ut och mäkta med en historisk tredjeplats i La Liga.

Ser vi enbart till hemmatabellen här i La Liga inför omgång 32 så kan vi konstatera att Girona bara infinner sig tre poäng bakom Real Madrid och det är ett tydligt kvitto på att Girona är att räkna med här på Estadi Montilivi. Vi är inte direkt tidigt in i säsongen, utan det är bara att slå fast att de presterat över en lång tid just här hemma och är därför uppenbarligen att lita på. Vi känner oss därför även jättetrygga i att välja deras sida här mot Cadiz, Cadiz är ett av seriens svagaste lag och på bortaplan har de verkligen haft det tufft. Noll vinster lyder facit och addera därtill att de bara gjort sju(!) mål, överlägset minst mål i La Liga men defensiven, den sköter sig helt okej får vi slå fast. Cadiz faller gärna ner i banan på resande fot och gör det ändå okej då de har mäktat med sex kryss (släppt in exakt lika många mål som Girona här), de ser till att spela jämnt i alla fall detta Cadiz och ett Girona som tappat lite fart sett till hösten, bör därför rimligtvis kunna stöta på lite problem. Inte 5-0 här, utan vi ser snarare 2-0, max 3-0 här på den spanska östkusten.

Girona kliver in i det här mötet i princip med bästa möjliga förutsättningar då man alltså inte har några definitiva avbräck här, som det ser ut just nu kan man kliva in med en full trupp om det nu visar sig att Tsygankov hinner bli spelklar. Bara han som är ett osäkert kort, resten av truppen är intakt och det förstärker verkligen känslan av att Girona löser det här till slut. De har vunnit 12 av 15 hemmamatcher den här säsongen och bara förlorat en enstaka fight – mot Real Madrid.

För Cadiz del missar med all säkerhet Javi Hernandez den här fighten på grund av en avstängning, ordinarie vänsterback i det här laget och därmed en viktig kugge såklart. Den liraren med femte mest spelade minuter i Cadiz under 23/24. Även Mari, Kouame och Luis Hernandez är out här skadade. En hanterbar situation säger vi då Mari knappt lirat den här säsongen, även Kouame och Luis Hernandez har varit borta under stora delar av säsongen.

Så ett Cadiz här som saknar en ordinarie lirare bör kunna stå emot relativt bra på lördag känner vi, de släpper inte alls in mycket mål sett till deras tabellplacering och är otroligt disciplinerade i försvarsspelet. Girona har exempelvis bara släppt in två mål färre än Cadiz under 23/24, och lag som Sevilla, Osasuna, Getafe och Villarreal har alla släppt in fler. Ser vi till ett snitt så har Cadiz alltså bara släppt in 1.32 mål/match sett till 31 omgångar. Det är en otroligt bra siffra för ett lag som placerar sig på en 18:e plats i tabellen, så att de står upp bra här i jakten på ett nytt kontrakt, räknar vi med. De kommer verkligen att ge sitt allt. Girona & under 3.5 mål är därför ett kanonspel härifrån till 2.14x insatsen hos Speedybet, Cadiz har löst underlinan i 10 av sina 11 senaste matcher.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se