Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2024-04-13 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En fight i tisdags som säkerligen tog på krafterna rejält för Real Madrid och det var en minst sagt galen fight dessutom som som bekant till slut resulterade i ett 3-3-resultat. Manchester City är bra, det vet vi sedan tidigare och en stor uppgift väntar nu Real Madrid nästa vecka när man reser till Manchester för att försöka vinna där borta, det blir svårt men absolut att det är möjligt och absolut att Ancelotti redan nu har tankarna på det mötet.

Mallorca ska dock besegras såklart och vi räknar med Real Madrid här trots att de går mellan Manchester City-fighterna, truppen är så pass bred och formen så pass övertygande i La Liga att vi helt enkelt inte ser ett poängtapp framför oss här. Mallorca även med ett ordentligt slag rent mentalt här efter finalförlusten i Copa del Rey och någonting säger oss nu att de kan komma att få jobba rejält för ett nytt kontrakt här framöver. Nu ringer än inte varningsklockarna utan man har sex pinnar ner till Cadiz och i slutändan räknar vi därför även med att man löser det, men ett nederlag här och ett nederlag mot Sevilla på bortaplan i nästa runda, och det kan komma att börja bli lite svettigt.

Och just det utfallet utgår vi som sagt från att få se här framöver, Real är steget för stort för Mallorca och även fastän Mallorca är starka här hemma på ön och förlorar få matcher, så vinner de samtidigt alldeles för sällan och står ett möte mot Real Madrid och väger, ja då tenderar som bekant Real Madrid att avgöra det. Mallorca med blott 5 vinster av 15 möjliga här på hemmaplan, Real Madrid med 10 vinster av 15 möjliga på bortaplan. Skillnaden tydlig.

Real Madrid kliver in i lördagens fight mot Mallorca med nästintill perfekta förutsättningar då numer bara Thibaut Courtois och David Alaba är out här, Militao är tillbaka och väntas få lira någon timma här inför City och resterande lirare även de redo på lördag. Otroligt positivt för Real Madrid såklart som kan rotera lite här utan att tappa någon som helst kvalité.

För Mallorcas del missar viktige Rodriguez det här mötet och han är den liraren efter keepern Rajkovic med flest minuter i laget den här säsongen, så ett tungt avbräck på mittfältet här och även Copete och Lato missar det här mötet på grund av skada.

Ett något sargat Mallorca därför men vi utgår fortsatt från att de står upp väl här i alla fall, 12 insläppta mål enbart på 15 hemmamatcher för det här gänget och de siffrorna talar sitt tydliga språk. Mallorca är inte alls lätta att få hål på här hemma och de har dessutom hållit nollan intakt i tre av sina fyra senaste ligafighter. 1-0 Real Madrid eller 2-0 Real Madrid, någonstans där lär vi hamna till slut och Real Madrid & under 3.5 mål tycker vi därför om jättemycket till 2.20x insatsen hos No Account Bet. Att Real gör jobbet utgår vi ändå från, en stor anledning till att vi tror det är just att ett El Clasico väntar här i nästa omgång, tappar de poäng mot Mallorca och förlorar mot Barca, ja då har man satt sig själva i en knepig situation. Vi ser inte detta Real Madrid hamna där.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se