Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bournemouth - Manchester United


Spela!
Datum: Lördag 2024-04-13 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 3.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Frågetecken i Manchester United-försvaret öppnar upp för en underhållande tillställning på Vitality Stadium. Lär smälla glatt här.

Bournemouth på en bra plats här inför lördagens fight får vi slå fast då de inte riskerar att åka ur Premier League på något sätt, utan har stabiliserat väl i mitten av tabellen och där man någonstans kan avsluta säsongen i lugn och ro. Visst ska jobbet göras och en historiskt fin placering ska försöka nås, men press är det inte tal om och det tror vi bidrar till känslan om att Bournemouth på ett sprudlande vis kommer att gå för det här mot United på lördag. En häftig uppgift och man är hemmastarka, vi ser därför verkligen hemmalaget släppa loss lite och tydligt tuffa på för tre pinnar här.

Bournemouth har vunnit tre raka matcher på Vitality Stadium här inför lördagen och har dessutom gjort sju mål vilket någonstans får oss att tro på att det kan komma att smälla på nytt här, United vet vi har sina problem i defensiven och att de släppt in hela 46 mål i Premier League redan bekräftar detta tydligt, två mål åt båda håll ser vi därför inte alls som en omöjlighet här, utan United måste gå för det i jakten på Aston Villa och Spurs. Långt upp dit kanske men så länge det finns en möjlighet i teorin så utgår vi från att United ställer in siktet på tre pinnar och sen är det ju så att West Ham bara infinner sig ett poäng bakom, Newcastle två pinnar efter och det vore verkligen ett ännu större misslyckande om de båda lagen tog sig förbi.

Så vi tänker mål här på lördag alltså och där främst Bournemouth bidrar till den öppna matchbilden, det är ett härligt go hos de som sagt och de har inte alls mycket att förlora. Otroligt sugna på att slå ett United här, det är vi helt övertygade om risker har man som sagt råd att ta. Överspelet därför superspännande här säger vi.

Fredericks, Sinisterra och Tavernier missar alla tre definitivt det här mötet för hemmalagets del och Mepham, Semenyo och Adams är alla ett frågetecken, sägs just nu ha en 50-procentig chans att hinna tillbaka här. Tavernier out ett avbräck får vi slå fast och Bournemouth hoppas verkligen att Semenyo hinner tillbaka, annars tvingas man till två byten sett till senast. Tavernier med mål här närmst dessutom mot Luton. Viktigast här däremot är att Solanke är frisk, 16+3 på 31 matcher här i PL.

Malacia, Shaw, Martinez, Lindelöf, McTominay, Martial, Evans och Varane ser alla ut att missa den här matchen för United och här kommer vi inte från att man lider stort just nu, så pass många försvarare out bör fortsatt kunna sätta avtryck och Maguire och Kambwala i mittlåset är i vår värld inte direkt världsklass. Utan United har lidit stort med 13 insläppta på sina 6 senaste fighter och vi räknar därför med att Bournemouth även de skapar sina målchanser. Vi vet att United är ett av de lagen i Premier League som släpper till mest bakåt och över 3.5 mål tycker vi därför om mycket här.

Vi får 2.04x insatsen för överspelet hos ComeOn och det är tillräckligt bra säger vi, 2-2 här eller 3-1 åt något håll. Någonstans där.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se