Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Atalanta


Spela!
Datum: Torsdag 2024-04-11 21:00
Land: England
Liga: Europa League
Spel: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.48
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Oddssättningen talar sitt tydliga språk här hos No Account Bet när Liverpool betalar 1.33x insatsen inför torsdagens möte på Anfield och vi skriver väl under på det stora favoritskapet, men är samtidigt inne på att Atalanta kan ha saker och ting att säga till om ändå. Absolut att de bör kunna göra mål här i alla fall men kommer Liverpool upp i nivå, ja då kommer nog minst tre kassar att behövas om Atalanta ska kunna få med sig ett kryss härifrån.

För så stor är skillnaden såhär inför, Liverpool på en delad förstaplats i Premier League trots allt och Atalanta har en bra bit upp till den absoluta toppen i Serie A. Det är en enkel analys, men den är samtidigt inte fel utan det ska onekligen mycket till om Atalanta ska vinna här på Anfield, för Liverpools facit här är minst sagt otroligt. 13 vinster av 16 möjliga här i Premier League och noll förluster, i Europa har man samtidigt vunnit alla matcher här hemma och gjort 17 mål på de 4 matcherna.

Så stor fördel Liverpool såklart men Atalanta är inte dåliga, de förtjänar cred för sin säsong i Serie A och även här i Europa då de fortfarande har en Champions League-plats inom räckhåll, samt ska lira kvartfinal här i Europa League, efter att i den tidigare rundan ha slagit ut ett bra Sporting Lissabon. Det är inte fy skam utan Atalanta har lirat på en fin nivå i Europa under hela säsongen, noll förluster har man inkasserat här och därför entrar de också torsdagens fight mot Liverpool med en stor tro om att det hela är möjligt. Liverpool lirade 2-2 mot Man United här närmst i helgen och en ny fight väntar här bara om tre dagar, det och skadeläget gör någonstans Liverpool mer mänskliga och även detaljen om att det är Europa League och inte Champions League, tycker vi bidrar till den känslan. Sen kommer vi heller inte från att Liverpool är sårbara, de har släppt in minst ett mål i sju raka matcher och vi stänger därför absolut inte dörren för ett bortamål i det här mötet. Atalanta lär få sina möjligheter och i och med att de har mycket kvalité i truppen och i synnerhet i offensiven, så gillar vi BLGM – Ja här, i kombination med det raka spelet på Liverpool. Liverpool har släppt in 11 mål på sina 7 senaste matcher.

Liverpool får inte tillbaka någon av de sju lirarna som saknades här senast mot United utan Becker, Alexander-Arnold, Jota, Matip, Doak, Thiago och Bajcetic saknas alla även här. De tre förstnämnda har däremot tränat på i veckan och sägs alla vara redo här mot Palace till helgen. Så förstakeepern out alltså vilket innebär att Kelleher fortsätter i målet och framför sig sägs han ha Gomez, Konate, Van Dijk och Robertson. Mot United lirade Quansah och Bradley och de här ständiga bytena i ett försvar tycker vi helt klart talar för ett Atalanta-mål på torsdag. Kan omöjligt i alla fall göra försvaret mer stabilt.

Atalanta kommer samtidigt till spel här endast utan ett namn, Giorgio Scalvini är skadad men bortsett från honom är alla med här och det får vi slå fast är finfina förutsättningar. Ett Atalanta som bara lämnat banan mållösa vid 2 tillfällen sett till alla matcher sedan den 23 december 2023.

De gör mycket mål, de gör även det på bortaplan och det i kombination med Liverpools alla baklängesmål här under de senaste veckorna får 1 & BLGM – Ja att sticka ut tycker vi till 2.48x insatsen hos No Account Bet. Superodds i vår värld då vi verkligen ser 3-1 framför oss här. Koopmeiners hänger baljan för gästernas del. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se