Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Dortmund


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-10 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 1 & under 4.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Hemmavinst i Madrid men inget målkalas, lite där landar vi inför onsdagens fight mellan Atletico och Dortmund. Bethard bjussar på över dubbla insatsen för utfallet.

Atletico Madrid har stundtals varit ojämna i La Liga och har en del problem här framför sig inför de avslutande omgångarna får vi slå fast då de just nu stångas mot Athletic Bilbao om en fjärdeplats. Där är det väldigt jämnt dessutom och det skiljer inte alls många poäng, vilket någonstans sammanfattar lite vad Atletico Madrid varit i Spanien under säsongens gång. Absolut underkänt om man missar top 4 såklart och vad som är anledningen till att man riskerar att göra det, är deras svaga bortaspel.

Atletico Madrid har bara vunnit 5 av 15 bortamatcher den här säsongen i La Liga men hemmatabellen är en annan, 13 vinster av 15 möjliga och blott ett nederlag alltså, mot FC Barcelona här den 17 mars – precis inför landslagsuppehållet. Så Atletico hemma får vi trots nederlaget mot Barca konstatera är lite av en garanti, det har de även varit i Champions League då de vunnit alla sina matcher på Wanda Metropolitano. Mot Inter bland annat, som bekant.

Vi känner oss därför också trygga i att välja Atleticos sida i onsdagens fight mot Dortmund, för bortsett från deras mäktiga hemmafacit har även detta Atletico stor erfarenhet av att lira dessa typ av matcher i Champions League. Många lirare i deras trupp har varit här tidigare och insatsen mot Inter tycker vi någonstans är en bekräftelse på hur viktigt det faktiskt är, för trots ett nederlag inför returen mot Inter behöll man lugnet men även tron om att det fortfarande är möjligt och vi ska absolut inte glömma hur fruktansvärt bra Inter var inför det mötet. Kanske top 3 i världen pratades det om där och då. Så vi räknar med Atletico här, de är bättre än Dortmund och har som sagt vunnit 16 av 18 hemmamatcher den här säsongen, CL och La Liga inräknat.

Thomas Lemar och Mario Hermoso är Atletico Madrids två enda avbräck inför onsdagens fight och det får vi slå fast är väldigt bra förutsättningar, nästintill perfekta då Lemar inte alls satt avtryck den här säsongen och Hermoso till och med väntas lämna laget här i sommar. Säger en del om hur mycket Simeones tror på den mannen. Så det är ett friskt och hemmastarkt Atletico, med en vinst här närmst över Villarreal i ryggen på bortaplan, som vi har framför oss här. Ska bara resultera i en hemmavinst.

Dortmund får samtidigt klara sig här utan Bensebaini och högst troligt även Malen som åkte på ett bakslag här efter att precis ha kommit tillbaka från skada. Så även här bra förutsättningar rent truppmässigt får vi konstatera och kan därför räkna med att få se ett starkt Dortmund på banan här. Ett Dortmund som däremot föll här närmst mot Stuttgart på hemmaplan i ligaspelet och som fortsatt infinner sig utanför top 4 i Bundesliga. Det tycker vi säger en del om deras säsong, visst ett otroligt gruppspel i Champions League under hösten men det var just otroligt på många sätt och vis, att ta sig vidare från dödens grupp utan att ens bjuda på bra insatser i tre av sex matcher tycker vi säger mer om PSG, Milan och Newcastle.

Vi konstatera även att Dortmund bara vunnit 15 av 28 ligamatcher i Bundesliga den här säsongen, även det ett kvitto på att de är klart sämre än under tidigare upplagor. För trots att Bayern har en historiskt dålig säsong, infinner sig Dortmund sju pinnar efter. Det säger något. Atletico är helt enkelt bättre och vi klickar därmed också in Atletico Madrid & under 4.5 mål i matchen till superfina 2.04x insatsen hos Bethard. Underspelet har suttit i 15 av Atleticos 16 senaste fighter sett till alla tävlingar. 2-0 här! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se