Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Barcelona


Spela!
Datum: Onsdag 2024-04-10 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Vi ser varken PSG eller Barcelona som finalister i Champions League i år utan de brister på alldeles för många plan för att nå hela vägen. Lite av dem svagheterna räknar vi med att få se här i Paris.

Barcelona imponerade inte alls i dubbelmötet mot Napoli som vi ser det utan de var stundtals illa ute i returmötet i Barcelona vid ställningen 2-1 och vid det läget, räckte alltså bara ett Napoli-mål för att en förläning skulle bli verklighet. Istället gjorde som bekant Lewandowski 3-1 i den 83:e matchminuten vilket även blev spiken i kistan och att det hela satt så långt inne för Barcelona, mot ett motstånd av Napolis kaliber, säger jättemycket om nivån på Barca i det dubbelmötet. Absolut ett lag som inte ska räcka till hela vägen här i Champions League.

Barcelona har däremot inte förlorat en fight sedan den 27 januari nu och har även vunnit fem av sina sex senaste matcher vilket någonstans öppnar upp för en jämn match här mot PSG, trots att mötet går av stapeln i Paris. Självförtroendet är trots allt på topp och PSG är inget Man City eller Arsenal, utan man brister på en hel del plan tycker vi och därför utgår vi också från att Barca kommer att ha saker och ting att säga till om här. Den stora frågan är egentligen bara hur man hanterar Mbappe. Har han en bra dag på jobbet så kommer Barca att förlora det här mötet, det är vi nästan helt övertygade om, men mål bör man i alla fall kunna göra här i Paris, och spela relativt jämnt.

För PSG imponerar inte alls på oss utan det var just Mbappe som någonstans var skillnaden mot Real Sociedad i slutändan då han satte tre av PSG:s fyra mål i det dubbelmötet. PSG var klart bättre sett till 180 minuter, men de ställdes samtidigt mot ett jätteformsvagt Real Sociedad som hade stora problem med egentligen allt inför det mötet. Vi ska därför vara försiktiga med att dra slutsatser från den åttondelen, utan vi konstaterar bara att PSG helt klart kan såras (åtta insläppta mål på sex matcher i gruppspelet) och att Barca mycket väl kan gå vidare härifrån. Detta skriver vi trots att vi håller med spelbolagen om att PSG ska stå som favorit i det här dubbelmötet.

Kimpembe, Kurzawa och Rico är alla tre out här för PSG på onsdag på grund av skada och tungt avbräck här även i Hakimi som är avstängd, annars är alla spelare tillgängliga för spel och det innebär alltså att Marquinhos numer är frisk och spelredo igen. Dembele kommer även han att starta här och även fastän fransmannen inte direkt öst in mål för sitt PSG sedan han anslöt så står det någonstans skrivet att han kommer att näta mot sin gamla klubb här. Dembele förväntas starta i fronttrion tillsammans med Mbappe och Ramos.

För Barcelonas del är Gavi och Balde som bekant fortsatt out här men Pedri, Christensen och Frenkie de Jong har alla tre tränat med laget här i helgen och den sistnämnda sägs alltså vara närmst och mer exakt helt spelredo här. Statusen en aning mer oklar alltså kring Pedri och Christensen.

Med det sagt så kan vi förvänta oss att se Lewy, Raphinha och Yamal här i Barcas offensiv, med Gundogan, Frenkie och Lopez på ett mittfält och det tycker vi är ett lag som helt klart bör vara kapabla att göra mål här i Paris på onsdag, man har trots allt gjort sju mål på sina tre senaste matcher och då ställts mot ett defensivt starkt Las Palmas, Atletico Madrid på bortaplan och Napoli. PSG samtidigt en aning skakiga bakåt slår vi fast, Mbappe är samtidigt en målgaranti och vi gillar därför också BLGM – Ja & över 2.5 mål i matchen till 1.95x insatsen, Lewy hänger ett och Mbappe hänger två? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se