Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Manchester City


Spela!
Datum: Tisdag 2024-04-09 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Över 3.0 mål (asian)
Odds: 2.23
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid obesegrade på Santiago Bernabeu i 26(!) raka matcher och föll alltså här senast i april månad 2023 och det får vi slå fast är ett mäktigt facit som adderar en extra krydda såhär inför tisdagens fight mot Manchester City. City som knapp favorit här inför och den stora frågan är om de verkligen ska vara det.

Vi minns alla överkörningen från i fjol när de här lagen gick upp mot varandra senast men sedan dess har det hunnit passera många månader och Manchester City har absolut inte visat upp samma höjd under 2024 som under fjolåret vid samma tidpunkt. Absolut ett jämnare dubbelmöte är att vänta här och ytterligare en detalj som talar för det är att Real Madrid fått vila i nio dagar här inför. Senast de lirade en match var den den 31 mars när man besegrade Bilbao med 2-0 på hemmaplan efter stor show av Rodrygo och för City har spelschemat minst sagt sett annorlunda ut. De har haft ett intensivt spelschema borta i England med tre matcher inom loppet av sju dagar. Arsenal, Aston Villa och Crystal Palace här närmst i helgen där man dessutom lirade borta.

Det är onekligen en detalj som talar lite extra för Real Madrid här, ett svårslaget Los Blancos som sagt som dessutom behöver gå för det på hemmaplan men det är samtidigt något känner vi som starkt talar för att vi får se mål i Madrid. Nu har vi fått se ett otroligt imponerande försvarspel från Real Madrid den här säsongen och även i Champions League har man hållit nollan intakt i majoriteten av sina matcher. Historiskt sett i Champions League brukar även det första mötet av två bjuda på färre mål men är Real en aning mer framåtlutade här, så har vi väldigt svårt att se att City ska lämna banan mållösa. Väldigt svårt till och med. Kevin De Bruyne stod för en magisk insats så sent som i helgen och Håland brukar även han komma till fler lägen med belgaren på banan. Därför tänker vi också att målen är den bästa investeringskällan i stormötet här i Madrid, vi kanske håller Real Madrid som favoriter här hemma men ser det fortfarande som en alldeles för stor risk, kommer de regerande mästarna här i CL upp i högsta möjliga nivå så blir uppgiften nog för stor för Real Madrid, målen däremot ser vi som en självklarhet här på tisdag.

Real Madrid entrar tisdagens kvartsfinal numer endast med Courtois, Alaba och Ceballos på en skadelista, Militao är tillbaka efter sin allvarliga knäskada, men kommer att inleda den här matchen på bänken. Så bra förutsättningar rent truppmässigt och med en utvilad Rodrygo, Vini och Bellingham blir man såklart ständigt ett hot för City-försvaret. Engelsmannen här adderar såklart ytterligare en krydda och har han och Vini en bra match på tisdag, då talar mycket för att Real kan dra det längsta strået här, men det kommer att bli tufft.

Manchester City kommer till spel här utan Walker och Ake samtidigt som Gvardiol är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Walker out är ett tungt avbräck får vi slå fast och Vini gläds nog lite extra av det här avbräcket. Kommer garanterat att ge Vini mer möjligheter i och med hur snabb Walker är. Så ett stort avbräck här som vi tycker kraftigt talar för att Vinicius kommer till fler lägen.

Med det sagt så är det just målen som är det mest intressanta att investera en slant i här, att välja sida är svårt såklart och små marginaler kommer att avgöra där men målen känns verkligen som en självklarhet. Vi är därför också lite förvånade över värdet som ställs fram här hos No Account Bet. Över 3.0 (asian) till 2.23 är på tok för högt i vår värld och därför också en jättefin möjlighet. Insatsen tillbaka vid exakt tre mål. 2-2 ser vi verkligen framför oss här i och med all kvalité som finns framåt hos de båda lagen. Mycket spets! Dessutom ett mer svårläst real Madrid den här säsongen som attackerar på alla möjliga vis med Rodrygo och Vini som väldigt ”fria” pjäser, Ancelotti ger de väldigt mycket eget ansvar och det tror vi att Manchester City kommer att få det kämpigt med. 2-2 här på Santiago Bernabeu.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se