Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Malmö FF - Hammarby


Spela!
Datum: Söndag 2024-04-07 14:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1 ( -1.5 asian handicap)
Odds: 2.07
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Svårt att annat än att faktiskt välja Malmös sida här med premiären färskt i minnet, Hammarbys fight hade kunnat slutat lite hur som helst, men MFF satte ner foten direkt.

Stor chans här att Malmö FF säkrar ett ligaguld med i alla fall tre omgångar kvar att spela för i Allsvenskan 2024, oavsett hur långt de nu tar sig till Europa eller inte lirar det alls. Blir de det sistnämnda säkrar man kanske det hela tidigare och den känslan räknar vi med bara växer sig allt starkare för varje omgång som passerar här. DIF kan väl störa MFF inledningsvis, det är lite bilden just nu men över 30 omgångar har de inte en chans och det är absolut inte att sticka ut hakan när man påstår det.

Malmö FF är överlägset bäst i Allsvenskan och det har vi väl ändå fått bekräftat nu? Trots att vi bara är en omgång in. Man visade stor klass i cupspelet och krossade Norrköping på nytt här i premiärrundan, att göra 10 mål på Peking tycker vi sticker ut, speciellt under inledningen på säsongen så här och därför ser vi inte Hammarby stå emot här nere i Malmö. Det är Malmös hemmapremiär, det ska vi heller inte glömma utan vi kan räkna med att få se många på plats och ett rejält tryck här.

Därför ser vi verkligen Malmö FF vinna tryggt på nytt, vi tycker inte Hammarby imponerade mot Kalmar, utan precis som vi nämner i ingressen hade det mötet kunnat slutat lite hur som helst. Hammarby fick en bra start men Kalmar kom tillbaka och hade även kunnat göra 2-2, istället gjorde Jusef Erabi 3-1 i den 82:a matchminuten och den utpustningen hördes hela vägen ner till Skåne. Otroligt skönt för Hammarby att faktiskt få inleda med en vinst här i Allsvenskan efter den usla försäsongen och den typen av starter brukar kunna injicera en härlig energi hos ett lag, men här i Malmö spelar det ingen större roll, utan klasskillnad råder säger vi och klickar även in Malmö FF på asianmarknaden här. Värdet förvånansvärt bra här.

Martin Olsson är fortfarande avstängd här för Malmö FF och han missar även de tre nästkommande fighterna i Allsvenskan, men utöver honom ser läget bra ut i truppen och det är väl egentligen bara Lewicki och Tinnerholm som definitivt är out här, positivt kring Oliver Berg här i veckan och han bör därför finnas med och Pontus Jansson ska det inte vara någon större fara kring. Klev av träningen i onsdags, men vi räknar med att han är med här.

För Hammarbys del missar Vagic på nytt här och vi har även oklar status på Marc Llinares som även han missade premiären mot Kalmar FF. Så förutsättningarna finfina rent truppmässigt och Kim Hellberg kan därför också forma sitt bästa möjliga lag här.

Med det sagt så klickar vi alltså in Malmö FF (-1.5 asian handicap) här och gör det till mycket fina 2.07x insatsen hos ComeOn, fem mål i två raka fighter känns betryggande från Malmös sida och här bör man i alla fall kunna hänga minst två, eller tre. Hemmapremiär trots allt, det ska vi inte underskatta, utan laget kommer att tas emot med extra mycket kärlek efter 5-1-vinsten över Peking. Vi ser redan 1-0 i halvtid om inte 2-0 och sen så slutar det hela 2-0 eller 3-0 här. Trygg vinst alltså. Därför tycker vi även 2.07x sticker ut kraftigt här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se