Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brighton - Arsenal


Spela!
Datum: Lördag 2024-04-06 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2 & under 4.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Brighton betydligt tightare här hemma i Falmer och defensiven hos Arsenal vet vi i princip är världsbäst. Inget målkalas här. Och Arsenal vinner.

Arsenal med världens bästa mittbackspar får vi väl helt enkelt slå fast här direkt när de motbevisade oss ännu en gång här närmst mot Luton där vi var inne på BLGM – Ja, men ack så fel vi fick när de verkligen ännu en gång bevisade att de är på en nivå över nog ändå alla och därför är det även bara att konstatera att Harry Kane och Bayern har en minst sagt jobbig uppgift framför sig här nästa vecka. Går verkligen inte att få hål på detta Arsenal som bara släppt in 24 mål på 30 omgångar och som väntat även här på lördag kliver in som klar favorit.

Och vi räknar med att de löser det här relativt tryggt till slut också, visst är Brighton på bortaplan en knepig uppgift och här kan det därför komma att bli en aning jämnt, då Brighton bara förlorat en enstaka fight i Falmer under säsongen 23/24, men i slutändan bör Arsenal stå där som vinnare på nytt i och med hur starka de är just nu, och i och med status på detta Brighton. Brighton har bara vunnit en av sina fem senaste matcher i Premier League och har då ställts mot Everton, Fulham, Forest, Liverpool och Brentford, det är alldeles för dåligt såklart och vi känner verkligen, trots deras förutsättningar, att årets säsong är lite av ett misslyckande, de står på totalt 11 vinster och placerar sig bland annat bakom ett Newcastle som varit svajiga och även West Ham, det säger någonting i alla fall och därför har vi även väldigt svårt att se att detta Brighton ska kunna plocka poäng här mot Arsenal.

Den ettan i förlustkolumnen här på hemmaplan är däremot imponerande, det kommer vi inte från, att man bara förlorat en fight här när vi är inne i april månad är otroligt bra och det måste vi ta hänsyn till här i jakten på ett spel. Det raka spelet på Arsenal till runt 1.60 känns därför inte helt rätt, Spurs har förlorat här och Liverpool fick bara med sig 2-2. Sen har just Brighton inte ställts mot Man City och Arsenal och den ettan kan därför bli tre här framöver. Mycket talar för det. Men vi tror i alla fall Brighton kommer att stå emot bra här på Falmer Stadium, underspelet i kombination med det raka spelet på Arsenal är därför spännande här.

Brighton kommer till spel här på lördag definitivt utan March, Hinshelwood, Mitoma, Gilmour och Milner men Ferguson ser ut att hinna tillbaka i alla fall, det är ännu inte 100% men vi utgår i alla fall från att han finns med i en trupp. Ett okej läge i truppen därför och match bör de därför kunna göra av det här, stark elva förväntas.

För Arsenals del får vi slå fast att truppläget ser fantastiskt bra ut numer, bara Jurrien Timber är ett 100-procentigt avbräck och resterande lirare ska Arteta ha till sitt förfogande här. Saka kommer däremot inte att starta här, utan han har haft en känning sedan City och vi har svårt att se att Arteta ska riskera någonting då Bayern München väntar nästa vecka.

Med det sagt så väljer vi ändå Arsenal här och det känns superbra såklart i och med status på de, så Arsenal & under 4.5 mål i matchen till 2.00x insatsen är vad vi plockar fram från det här mötet. Vi har svårt att se ett resultat sticka iväg här, utan Arsenal kommer att jobba på precis som vanligt och defensiven har vi redan varit inne på är hur bra som helst. Ett baklängesmål här på Falmer Stadium, max. Vi säger 2-1 Arsenal eller 3-1.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se