Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Crystal Palace - Manchester City


Spela!
Datum: Lördag 2024-04-06 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Stor skillnad här och vi räknar med Manchester City. De tappar inte poäng här mot ett formsvagt Palace.

Storvinst över Aston Villa här för Manchester City i onsdags och när Håland eller KdB inte steppar fram så är det en annan och under den här säsongen så har det allt som oftast var en viss Phil Foden. Han får vi väl ändå slå fast har varit Manchester Citys bästa spelare den här säsongen (tillsamman med Rodri – han förtjänar att lyftas oftare än vad han gör). Och vilken lirare Foden har växt sig till att bli och tre nya mål här på Etihad innebär att han nu står på superfina 14+7, enbart i Premier League. Håland har gjort 18+5 och frågan är om inte Phil Foden kliver om honom här i poängligan framöver, han ser otroligt bra ut och bara den detaljen talar för att City vinner på nytt här igen. Och en massa andra såklart.

Crystal Palace har vi väldigt svårt att se ska kunna stå emot ett guldjagande City här på lördag alltså, formen är inte den bästa heller, utan man kliver in här med fyra raka poängtapp i Premier League och föll här närmst mot Bournemouth med 1-0. Innan dess bara ett kryss mot Forest och så innan det 1-1 mot Luton och förlust mot Spurs. Ett gäng som heller inte övertygat här hemma på Selhurst Park får vi slå fast då de bara vunnit 4 av 14 matcher – nederlaget är även deras mest vanliga utfall här.

Vi känner därför att en investering i City är en bra idé här och detta även på asianmarknaden, 2-0 eller 3-1 ser vi framför oss här ändå i och med farten City har uppe nu sen mötet mot Aston Villa. Fyra nya mål där och det betyder att Man City numer står på 67 mål och 29 av de har man alltså gjort på bortaplan, vilket innebär att man även här på resande fot producerar mål. Mer än 2.00 mål i snitt/match. Så att man vinner med två mål eller fler här utgår vi från och oddset är superfint för det hos ComeOn. Lite väl högt känner vi och det måste utnyttjas.

Johnstone, Doucoure, Holding, Guehi, Edouard, Richards, Rak-Sakyi och Franca är alla out här för Crystal Palace och addera därtill att Olise ännu är osäker till spel, högst troligt blir han uttagen i en trupp då prognosen ser bra ut men han har inte lirat en Premier League-match sedan den 3 februari och då minns vi väl alla hur det slutade. Roy valde att starta med honom trots att han inte var 100% och han skadade sig direkt. Klev av banan där i den 11:e matchminuten redan och det misstaget lär man inte göra om här. Så nio namn eventuellt out här alltså. Inte alls optimalt.

För Manchester Citys del är Ake och Walker otillgängliga här, högst troligt även Ederson, som förvisso inte är helt borträknad här och är på väg tillbaka, men med Real Madrid som väntar på tisdag i nästa vecka har vi väldigt svårt att se att Pep ska ta några som helst risker. Så Ortega lär därmed fortsätta i målet.

Med det sagt goda förutsättningar för bortalaget får vi slå fast och med Liverpool och Arsenal ovanför City i tabellen, ser vi inte Palace plocka poäng här. Utan förväntar oss som sagt en trygg vinst för City. Man City (-1.5 asian handicap) därför ett superspel härifrån till 1.98x insatsen hos ComeOn, lite väl högt i och med status på detta Palace. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se