Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lille - Marseille


Spela!
Datum: Fredag 2024-04-05 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: 1
Odds: 2.20
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Lille här Ligue 1:s bästa lag sett till en hemmatabell med 9 vinster av 13 möjliga. Blott en förlust. Bör rimligtvis ha en god chans här mot ett bortasvagt Marseille.

Lille med en fin säsong här i Ligue 1 där de med nio omgångar kvar att spela för infinner sig på en fjärdeplats i tabellen, med blott tre pinnar upp till Monaco och tredjeplatsen, samt med ytterligare en pinne upp till Brest och andraplatsen. I och med att det är just Brest där ovanför så måste vi ändå slå fast, med all respekt för Brest, att Lille har en supermöjlighet att faktiskt nå Champions League nästa säsong och fortsätter de bara att plocka trepoängare här hemma, är vi helt övertygade om att de går förbi Monaco eller Brest till slut.

För här kommer vi inte från att Lille har den bättre truppen, de har dessutom stabiliteten i ett jättefint försvar och där sticker man ut i jämförelse med Monaco. Brest har en otrolig defensiv ska nämnas, men saknar den där absoluta spetsen som Lille faktiskt har i en Jonathan David och just den detaljen tänker vi fäller avgörandet till slut. I jakten på CL.

Men först och främst ska alltså jobbet göras här mot Marseille på hemmaplan, och det är sett till en hemma/borta-tabell en generös uppgift får vi slå fast. Inget lag i Ligue 1 har plockat färre poäng än Marseille den här säsongen, blott 10 pinnar har de samlat på sig alltså på 13 matcher och det är värdelöst såklart, det kommer vi inte från och det är heller ingen tillfällighet får vi slå fast då vi trots allt entrat april månad. Marseille har förlorat 7 av 13 bortamatcher den här säsongen och som om det inte vore nog kliver de även in i det här mötet med tre raka nederlag. Förlust mot PSG här närmst, förlust innan dess mot Rennes och så torsk mot Villarreal i Europa League (där tog sig dock Marseille vidare ändå och lirar kvartsfinal mot Benfica nästa vecka).

Men just det svaga bortaspelet kan vi inte bortse från och extra stark är den känslan då Lille är seriens starkaste lag sett till en hemmatabell. Vi tänker därför helt enkelt att hemmaplansfördelen kommer att väga väldigt tungt i det här mötet, toppar man en hemmatabell före självaste PSG är man starka här i Frankrike och 9 vinster av 13 möjliga känns jättebetryggande när det kommer till en investering. Allt över 2.00x insatsen här är bra känner vi och passar därför även på att hugga det fina värdet som No Account Bet ställer fram här. En bra bit över 2.00x dessutom.

Jonathan David tillgänglig här för Lille på fredag och det är viktigt såklart då han är lagets bästa målskytt och redan hunnit näta 15 gånger enbart i ligaspelet. Även Zhergrova kommer att starta här, med sina 5+5 är han lagets andra bästa poängspelare och har en viktig roll i detta Lille. Han noterades för två mål här närmst mot Lens i fredags när Lille gick och vann med 2-1. Haraldsson även han frisk och lirare som Andre, Gudmundsson och Bentaleb likaså. Så ett starkt Lille kommer vi att få se här på banan och vi tänker därför att man fortsättningsvis klarar sig fint utan lirare som Umtiti, Ilic, Fernandes, Morais och Gomes som alla är skadade. Egentligen bara Gomes här som lirat flitigt den här säsongen.

Marseille kommer samtidigt till spel här utan Onana, Sarr, Clauss, Meite, Murillo och Rongier. Tungt avbräck slår vi fast i Clauss som är en av de lirarna som lirat flest minuter för Marseille den här säsongen. Sarr kommer även han att saknas då han är ett av lagets främsta vapen i offensiven (3+4 den här säsongen). Aubameyang är däremot med här och blir som alltid ett hot, 11 mål och 7 assist så här långt för gabonesen under 23/24.

Med det sagt så väljer vi alltså Lille här och gör det i och med att de först och främst är det bättre laget i år, de lirar hemma och är utöver det inne i en bättre period (har bara förlorat en fight sedan den 10 februari). 2.20x tycker vi därför är lite väl högt här, tre raka nederlag för Marseille som sagt och dessutom blott 10 säkrade pinnar på bortaplan. 2.00x vore mer rimligt här och oddset bör sjunka en aning inför matchstart.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se